Offtopic pro zabavu
Nedavno jsem mluvil s clovekem, ktery sazi jen presne vysledky, nic jineho. Sazi to jako singly (pres internet, tedy 0% MP). Tvrdi, ze tim vydelava velmi slusne a dosahuje dlouhodobeho yield (na techto singlech) +29%
Obcas si presny vysledek vsadim, ale opravdu jen obcas a sazet to nejak hodne ... to mne nenapadlo.
zkusim si tedy jen tak pro zabavu v pocatecnim kapitalem 100 bodu sazet presne vysledky s cilem zjistit, jak rychle dojdu k bankrotu Ocekavam rychly bankrot. Hodnotit budu 0,5 bodu (nepravdepodobne vysledky) a 1 bod.
hehe, takze zacnu dneskem:
Palmeiras - Santo Andre 4:4 @ 101.00 0,5 bodu
tady mam krasne vzpominky, presne takhle skoncil posledni vzajemne stretnuti v Coppa Brasil vloni. Mel jsem Palms jednicku posledni zapas na tiketu s celkem vysokou vyhrou, tak jsem tehdy pokryl remizy 2-2,3-3 a 4-4 pro pripad remizy (vzhledem k tomu, ze oba tymy meli prumer branek na zapas kolem 5ti a na obou stranach chybeli regular obranci, remizy 1-1 a 0-0 jsem nejistil)... tehdy jsem tedy "trefil" single cover bet v kursu pres 100 :lol:
Ponte Preta - Santos 0:4 @ 48.00 0,5 bodu
Uniao Sao Joao - Atletico S.2:0 @ 7.00 1 bod
Nesazim to samozrejme za penize a jedna se jen o moje pocitovky.
Ma-li nekdo chut, vemte si bank 100 bodu jako ja a pojdte si se mnou zasoutezit. Kdo driv zkrachuje...