Sázka na základì rozdílù kurzù

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Sázka na základì rozdílù kurzù

Příspěvekod hynek123 » stř led 26, 2005 20:50

Lyžování nijak extra nesleduju a nikdy jsem ho nevsázel, ale pøed nedávnem jsem zjistil, že právì na toto sportovní odvìtví (a? už skoky èi sjezdy atd.) se v rùzných sázkovkách po svìtì objevují obèas dost odlišné kurzy (SK u nás mají èasto kurzy dost podobné). Bohužel, neznám moc SK na netu, které by nabízely velkou nabídku kurzù na lyže, vìtšinou se jedná jenom o pár vypsaných duelù a sázku na vítìzství. Byl bych rád, kdybyste níže uvedli SK,které znáte a které se, alespoò èásteènì, orientují na tyto sporty.

Obecnì si myslím, že sázení dle rozdílu kurzù je dost osvìdèený zpùsob, bohužel, bookies také bohatì využívají internet a když se obèas ustøelí s kurzem, tak ho vìtšinou brzy dorovnají.
hynek123
Host
Host

Příspěvekod kali » stř led 26, 2005 23:11

bohuzel ti neporadim se sazkovkama, ktere to nabizi, protoze se o dany sport prilis nezajimam a nesleduju to...

Ale k sure bets... ono to neni tak snadne jak se zda, ten vydelek jsou treba 3% na sazce, to je hezke, ale aby ti to vydelavalo musis logicky sazet velke castky. Tady uz je ale problem s tim, ze za A) musis mit penize treba na 15 ruznych uctech, protoze surebet se objevi pokazde jinde, takze musis mit 15x velkou castku na vsazeni. Jednou vyhrajes a tim jeden ucet naroste na dvojnasobek + X% vydelku ze surebetu. Ale druhy ucet mas prazdny,. takze musis prachy prelifrovat na ucet druhy, nejlepe pres moneybookers, coz je nejlevnejsi... Jenze zase hodne SK moneybookers nepodporuje...

Je treba si uvedomit na kolik te vyjdou poplatky za prevody atd. a jestli to ma v konecne podstate smysl.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod AMZ » stř led 26, 2005 23:47

Já si kurzy kolem lyžování (konkrétnì skoky na lyžích a biatlon) celkem obstojnì hlídám a na netu zase tak rozdílné kurzy nejsou. Nìkdy naopak mají èeské sázkovky kurzy i o dvì èi tøi desetiny vyšší než konkurence na internetu.

Možná tì to pøekvapí, ale takovou nabídku na duely (ikdyž šikovnì vybranou s minikurzy) jako mívá napø. Chance, jinde ve svìtì nenajdeš. Stejnì tak je tomu i s umístìním na vítìze, resp. do 3, 6, 10 a 15 místa. Na netu maximálnì TOP 3.

Velké sázkovky (Centrebet, Ladbrokes, Bet365) si kurzy navzájem hlídají. Ty støední pak pøihlížejí i na závodníky ze zemí, odkud mají poèetnou klientelu tipujících - Unibet na Poláky (nikdy nechybí kurzy na Malysze a Mateju), Nordicbet na Skandinávce.

V souèasné dobì se urèitì lépe dalo/dá "narýžovat" na doplòkových sázkách v tenisu na Australian Open a na MS v házené mužù. Na jeden zápas až 20 doplòkových sázek! Nelze si nevybrat 8)

Kurzy 1,65 až na 2.40 na poèet es, dvouchyb, tiebraky, poèet her, handicapy na gamy a sety apod.

To samé u házené: poèet branek za zápas/poloèasy, handicapy na zápas/poloèas, poèet branek na jednotlivé týmy, konkrétní hráèe, 7m hody, trestné minuty atd.

Kam se hrabou nìjaké skoky na lyžích - zimì vládne házená a tenis :thumbup1:

Jinak kali má pravdu. V sure betu musíš toèit velké peníze zhruba u dvaceti SK a nejvìtší problém je s pøevody za poplatky pøes MB/Neteller z/do jednotlivých sázkovek - vždy v nìkteré peníze chybìjí. Tohle téma jsme tu kdysi øešili a pak uzamkli nebo smazali - pøesnì už nevím. Aby to mìlo smysl, musí se pøevádìt a otáèet statisíce (vlastnì milióny), což v našich podmínkách kvùli legislativì nejde. Víc to rozebírat nebudu. KONEC.
AMZ
Host
Host

:)

Příspěvekod hynek123 » čtv led 27, 2005 22:39

respektuju názory skušenìjších tipérù než jsem já, pøesto ale mám brouka v hlavì, proto si to jen tak pro zábavu otestuju. Na zaèátek si pøidìlím 100 bodù:), které postupnì prosázím na sázky na zimní sporty jen na základì rozdílu kurzù, svoje imaginární sázky budu provádìt jen u èeských SK. Moc úspìchu si od toho neslibuju, ale tak zkusit to mùžu..

tak a hned zaènu:
skoky-Zakopane-1.z.

Spaeth
bet365 1-3 3,8
Fortuna 1-3 7,3

sázka: Spaeth 1-10 - 1,8 za 5 bodù Fortuna
hynek123
Host
Host

Zpět na HELP - obecní rady