ŽIVÍ SE NÌKDO Z VÁS SÁZENÍM ?

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

ŽIVÍ SE NÌKDO Z VÁS SÁZENÍM ?

Příspěvekod Gintonic » pát úno 25, 2005 14:04

Chlapi, sázíte nekdo profesionálnì ? Tím mám na mysli, zda se nìkdo z vás sázením "živí" !
Pokud ano, jak vám to jde ? Jakým stylem tipujete ? Povídejte....
:wink:
Gintonic
Exmember
Exmember

Příspěvekod Corradi » pát úno 25, 2005 14:44

Zdravím. No pøímo se tím neživím, ale jsou mìsíce, kdy nemusím mockrát sáhnout na konto. Vsázím malé kurzy a solo. Napø. kurz 1,2 za 10 000, samozøejmì bez poplatku.
Corradi
Host
Host

Příspěvekod Corradi » pát úno 25, 2005 14:47

A samozøejmì si obèas dám za málo, nebo kombíka....
Corradi
Host
Host

Příspěvekod housenka » pát úno 25, 2005 16:37

Ahoj
dobrý téma.Povídá se že se sázením lidi živìj,ale já se spíš udøu.U mì to teda neplatí.Je fakt,že sázíme ve dvou maxíky,a za mìsíc jsme v plusu nìco pøez 7. tisíc.Ze zaèátku to šlo,køivka krásnì stoupala,ale posledních 14 dnù to jde do háje.Prostì se nedaøí.Ale také bych si rád pøeèet o nìkom,komu to jde.
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod Gintonic » pát úno 25, 2005 17:06

Atraktivní téma to je urèitì ! :wink:
Doufám, že nìkdo takový sem napíše a podìlí se s námi o své zkušenosti.

Sám bych se sázením rád živil a mám i pøedstavu, jakým stylem bych sázel. Každopádnì by to bylo pøes internet, kde neplatím žádný manipulaèní poplatek a peníze mi pøiètou témeø okamžitì po skonèení posledního zápasu. Nevím jestli budete souhlasit, ale dával bych pøedevším sóla, nebo 2-3 AKO (kurz 2-3) za víc.
Ono by v podstatì staèilo každý den vyhrát 1000 Kè èistého. Za mìsíc by to v ideálním pøípadì mohlo dìlat kolem 30 000 Kè. Je to témìr bez práce a èlovìk se tím ještì baví :) . Teda pokud poøád neprohrává :evil: .
Hlavní je nebýt "nenažranej"....
Gintonic
Exmember
Exmember

Příspěvekod bubus » pát úno 25, 2005 17:20

Gintonic píše:pøedevším sóla, nebo 2-3 AKO (kurz 2-3) za víc.

3 je vela :!: 8) (max.1-2,kurz cca.2.0) :arrow: ostatne suhlas :!:

Ono by v podstatì staèilo každý den vyhrát 1000 Kè èistého. Za mìsíc by to v ideálním pøípadì mohlo dìlat kolem 30 000 Kè.

:arrow: tak toto sa nikomu nikdy v zivote nepodari :!: ak tak budes vsadzat,tak skoncis kazdy mesiac na nule,alebo v malom pluse,alebo v malom minuse :arrow: budes stat na mieste a preslapovat a motat sa cely svoj tipersky zivot :cry: :arrow: podstatny zisk ziadny,len stres :!:
bubus
Host
Host

Příspěvekod Gintonic » pát úno 25, 2005 17:31

bubus píše:
Gintonic píše:pøedevším sóla, nebo 2-3 AKO (kurz 2-3) za víc.

3 je vela :!: 8) (max.1-2,kurz cca.2.0) :arrow: ostatne suhlas :!:

Ono by v podstatì staèilo každý den vyhrát 1000 Kè èistého. Za mìsíc by to v ideálním pøípadì mohlo dìlat kolem 30 000 Kè.

:arrow: tak toto sa nikomu nikdy v zivote nepodari :!: ak tak budes vsadzat,tak skoncis kazdy mesiac na nule,alebo v malom pluse,alebo v malom minuse :arrow: budes stat na mieste a preslapovat a motat sa cely svoj tipersky zivot :cry: :arrow: podstatny zisk ziadny,len stres :!:

Dobøe, kurz 3 je dost velký a samozøejmì je tam i velké riziko. Ideální kurz je asi opravdu kolem 2,0.

Já vím, že každý den nebudu vyhrávat 1000 Kè. Myslel jsem to jen obraznì. Jakým zpùsobem by jsi ty doporuèoval sázet, abych se neplácal stále na svém nebo v mínusu a mìl co nejvyšší zisky ?
Gintonic
Exmember
Exmember

Příspěvekod bubus » pát úno 25, 2005 17:45

Gintonic píše: Jakým zpùsobem by jsi ty doporuèoval sázet, abych se neplácal stále na svém nebo v mínusu a mìl co nejvyšší zisky ?

uz som to napisal :roll: :arrow: 1 az 2 zapasy,kurz cca.2.0 za "moc a moc",a samozrejme si drzat uspesnost nad 50% 8)
bubus
Host
Host

Příspěvekod mobil » pát úno 25, 2005 18:23

Hmmm, zaujímavá téma. Ja to vidím trochu inak-nikdy by som sa nechcel tipovanim živi?. Je to cesta k infarktu, žalúdoèným vredom a ïalším podobným príjemným veciam. Tlak, ktorý vzniká pravidelným "musí" je strašný. Ïaleko príjemnejšie je privyrába? si na dovolenky, techniku, pivo,... Možno sa mi to hodnotí ¾ahko, pretože som dos? nezávislý a vlastne sám sebe pánom.
Èo sa týka spôsobu tipovani, tak hrám za viac tipy okolo kurzu dva, alebo sóla.
mobil
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gintonic » pát úno 25, 2005 18:38

mobil píše:Hmmm, zaujímavá téma. Ja to vidím trochu inak-nikdy by som sa nechcel tipovanim živi?. Je to cesta k infarktu, žalúdoèným vredom a ïalším podobným príjemným veciam. Tlak, ktorý vzniká pravidelným "musí" je strašný. Ïaleko príjemnejšie je privyrába? si na dovolenky, techniku, pivo,... Možno sa mi to hodnotí ¾ahko, pretože som dos? nezávislý a vlastne sám sebe pánom.
Èo sa týka spôsobu tipovani, tak hrám za viac tipy okolo kurzu dva, alebo sóla.

To máš pravdu, nìkdy to jsou pìkné nervy :( .O žaludeèní vøedy ani o infarkt zrovna nestojím, ale nemyslím si, že by mi nìco až tak dìsivého hrozilo.Nejlepší by bylo najít si nìjakou pohodovou odpoèinkovou práci, kde èlovìk mùže mít notebook a net a pøi té práci se vìnovat sázení na netu :twisted: .Pak by sázení mohlo posloužit jako velmi pøíjemný pøivýdìlek :wink: . Jak vidím, tak také preferuješ sázky s kurzem cca 2,0. Jen ten,kdo chce sázet takovýmto zpùsobem na to musí mít finance.
Gintonic
Exmember
Exmember

Další

Zpět na HELP - obecní rady