Statistické sázení

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Statistické sázení

Příspěvekod Robert » pát bře 11, 2005 22:27

Zdravím,

už delší dobu se zabývam ststistickým sazením. Jistì už každý z vás zažil situaci kdy vsadil na tutovýho favorita, kterýhrál v nejsilnìjsí možné sestave za ideálních podmínek a pøesto prohrál. A jsme u toho obligátního každý musí jednou prohrát-vyhrát-remizovat. Je to nekdo kdo se zabývá sazení dle statistické pravdìpodobnosti a je ochoten se podìlit o zkušenosti.
Robert
Host
Host

Příspěvekod daad » čtv dub 07, 2005 23:00

Tenhle styl sázení mì docela vycházel u NHL. Zvláštì pak, když favorit napø. Colorado hrálo doma s Buffalem a mìlo šòùru 15ti západù bez porážky. Vsadil jsem na Buffalo (kurz 3,nìco) a výhra byla v kapse :D Problém byl v neustálem sledování všech výsledkù z každého hracího dne. Mìl jsem na to šikovnou tabulku v Excellu a po nìkolika týdnech mì to pøestalo bavit neusále aktualizovat a hlavnì analyzovat-tipovat si kdy pøijde konec té èi oné "série" :lol:
daad
Host
Host

Příspěvekod bubus » pát dub 08, 2005 6:32

:arrow: k tomuto "stylu"ti poviem len jedno:

:arrow: nechod PROTI SERIAM (napr.ak niekto nevyhral,tak uz musi vyhrat :roll: ),ALE NA SERIE(ak prehravaju,tak ich hraj na prehry :wink: )

:arrow: to iste plati ak nahanas remizu atd.

:arrow: priklad: muzstvo neremizovalo 20x :arrow: preco "chytat"remizu napr.uz po 4 kole,ze "musia" :?: :idea: ,radsej ich tipuj ze VYHRAJU alebo PREHRAJU :wink: :idea:

:arrow: NIE PROTI SERIAM,ale NA SERIE :arrow: krasne to slapolo v NHL,muzstvo napr.5x vyhralo,1xprehralo :arrow: ja som vyhral 5x a ty,ak by si isiel proti serii a hral ich prehru len 1x... :wink: :!: :!: :!:
bubus
Host
Host

Příspěvekod bubus » pát dub 08, 2005 6:35

daad píše:Tenhle styl sázení mì docela vycházel u NHL. Zvláštì pak, když favorit napø. Colorado hrálo doma s Buffalem a mìlo šòùru 15ti západù bez porážky. Vsadil jsem na Buffalo (kurz 3,nìco) a výhra byla v kapse :D

:arrow: kolko by si ale vyhral na COLORADE ak by si ich hral na vitazstva :?: :idea: 15x po sebe :!: :idea: ,a to je urcite viac,ako ked si ich "trafil" 1x za kurz 3.0 :idea:

PS:
:arrow: minulu sezonu NHL som pred SILVESTROM zacal hrat na prehry TUCNAKOV(v tom case patrili medzi najslabsie tymy) a prehrali 10xpo sebe s priemernym kurzom 2.0 :wink:
bubus
Host
Host

Příspěvekod doktorovic » pát dub 08, 2005 9:53

A spomínaš si bubus na cca 38 zápasovú sériu Quebec Nordics v NHL spred nieko¾kých sezón, kedy ¾udia húfne tipovali že už koneène MUSIA remizova??
Podobne NJNets, ktorí nedávno nehrali predåženie celú základnú èas??
atï,atï...

Nemusia.

Súhlasím s bubusom.
doktorovic
Exmember
Exmember

Příspěvekod bubus » pát dub 08, 2005 10:26

doktorovic píše:A spomínaš si bubus na cca 38 zápasovú sériu Quebec Nordics v NHL spred nieko¾kých sezón, kedy ¾udia húfne tipovali že už koneène MUSIA remizova??
Podobne NJNets, ktorí nedávno nehrali predåženie celú základnú èas??
atï,atï...

Nemusia.

Súhlasím s bubusom.

:arrow: spominam 8) :arrow: a ak sa nemylim,teraz remizovalo napr.ORLANDO v NBA po prvy krat tuto sezonu :roll: ,ani som nepozeral,ktore kolo to bolo :lmao:
bubus
Host
Host

Příspěvekod daad » pát dub 08, 2005 14:17

bubus píše:
daad píše:Tenhle styl sázení mì docela vycházel u NHL. Zvláštì pak, když favorit napø. Colorado hrálo doma s Buffalem a mìlo šòùru 15ti západù bez porážky. Vsadil jsem na Buffalo (kurz 3,nìco) a výhra byla v kapse :D

:arrow: kolko by si ale vyhral na COLORADE ak by si ich hral na vitazstva :?: :idea: 15x po sebe :!: :idea: ,a to je urcite viac,ako ked si ich "trafil" 1x za kurz 3.0 :idea:

PS:
:arrow: minulu sezonu NHL som pred SILVESTROM zacal hrat na prehry TUCNAKOV(v tom case patrili medzi najslabsie tymy) a prehrali 10xpo sebe s priemernym kurzom 2.0 :wink:

To je fakt...s Coloradem by to nìjakou dobu tøeba vycházelo. Mùj systém byl (už není-opustil jsem velmi rychle tento systém :D ), že jsem sledoval opravdu všechny týmy a nesázel pravidelnì na /proti jednomu týmu. Napø. byla situace , kdy mìl hrát tým X - který remizoval(samozøejmì jsem do toho poèítal výhry/prohry po prodloužení) 6x po sobì (to už je i na NHL slušná série) s týmem Y, který také hodnì remízoval, nebo právì prožíval pád /vzestup, a tak jsem to zkusil a vsadil vítìzství týmu X / Y a vyšlo to - sem tam :)
daad
Host
Host

Re: Statistické sázení

Příspěvekod niels » ned dub 10, 2005 20:00

Robert píše:Zdravím,

už delší dobu se zabývam ststistickým sazením. Jistì už každý z vás zažil situaci kdy vsadil na tutovýho favorita, kterýhrál v nejsilnìjsí možné sestave za ideálních podmínek a pøesto prohrál. A jsme u toho obligátního každý musí jednou prohrát-vyhrát-remizovat. Je to nekdo kdo se zabývá sazení dle statistické pravdìpodobnosti a je ochoten se podìlit o zkušenosti.

Neviem, èi pod "statistickým sázením" bolo myslené len tipovanie sérií. Mám taký dojem, že nie, aj keï tipovanie sérií vychádza tiež zo štatistických pozorovaní.

Myslím, že Robert by mal da? bližšie info k svojmu príspevku. Osobne si myslím, že matematická štatistika má svoje opodstatnené miesto pri tipovaní. Taký rozsiahly súbor "experimentov" má len máloktoré odvetvie.

Ak má niekto s tým skúsenosti ozvite sa. Rád sa pripojím. Je to vïaèná téma na vcelkú dobrú diskusiu a má navyše aj praktický význam.
niels
Host
Host

Zpět na HELP - obecní rady