Vcera jsem jakxi nemohl spat a tak jsem se trosku zamyslel nad dvema zapasy ktere se hraly v nedeli a v pondeli. Ikdyz jsou mozna moje mozkove pochody zcestne pokusim se vam nastinit kudy se ubiraly moje cerne uvahy.
Predem takem predesilam ze pokud budu mluvit o foru nemam na mysli pouze toto furum ale i jina sazkarska fora na internetu kde naleznu "zarucene" tipy a analyzy. Ale rychle k me uvaze.
Prvnim zapasem meho myslenkoveho pochodu je sazkarsky slagr nedele Chievo vs. Juventus, druhym zapasem je stretnuti 2. fr. ligy Creteil-Troyes.
Kurzy
Juve
5.00 3.10 1.70
Troyes
2.60 2.70 2.80
Ted si dame takovou malickou alanyzu:
1.Oba tymy bojuji ve sve lize o preni ci vedouci pricky a jsou favority svych soutezi.
2. Oba tymy hraji venku a to na pude outsaidera ligy a tymum hrozi realna hrozna sestupu. Pasivni skore hrozna bilance vyhra x remiz x prohra. Proste SKODA MLUVIT.
3. Dle me je pravdepodobnost uspechu a to u obou zapasu asi nasledovna
vyhra domacich 15%
remiza 25%
vyhra hosti 60%
Predesilam ze neni cilem me uvahy se s vami dohadovat sem tam o nejaky procenticko tak me nekamenujte.
No a abychom trosku pokrocili mame tu prvni rozdil v tomto zapase zatimco mene znama druha fr. liga a pomerne vysoky kurz nas svadi k opatrnosti a zapas pomerne velmi do hloubky analyzuji a rozhoduji se pro volbu 2 ovsem s duverou 4/10, kurz je lakavy a tak do toho jdu.
Zapas z Juve tak trosku odflaknu je to prece Juve ten neprohrava a co navic vice ci mene fundovane analyzy tvrdi ze to je 9/10 2. Fajn jdu do toho.
Oba zapasy byly nervak dopadly schodne 2 v 83 respektive 87 minute 0:1. Zapasy vskutku velmi podobne ale se znacnymi rozdily. Jen pripomenu:
Duvera
4/10
9/10
Kurz
2,8
1,7
Dokonalost alanlyzy
na 1
z dostupem Juve skoro na propadnuti mozna horzi 4
Zisk
4 x 2,8 = 11,2 tj. 7,2
9 x 1,7 = 15,3 tj 6,3
Rekneme ze 10/10 = 100% mozneho kapitalu
Zisk srovnatelny avsak v prvnim pripade pouze za 40% kapitalu a v pripade ze tip nevyjde to preziju avsak v druhem pripade za 90% kapitalu? Kazdy at si udela zazor sam.
Dalsim vec nad kterou jsem se zamyslel je asi tato. Jelikoz vysledku zapasu verim takto
vyhra domacich 15%
remiza 25%
vyhra hosti 60%
neni kurz u Juve 1,7 ale
1,7 x 0,60 = 1,02
respektive
2,8 x 0,60 = 1,68
To jsou dle meho nazoru realne kurzy ve kterych opravdu sazim. Kdyz vsude ctu ze sazet tutovky typu 1,01 - 1,25 je v podstate sebevrazda a nesmysl tak proc pul naroda sazi v kurzu 1,02?
No at to neni moc dlouhy tak to shrnu. Nemelo by se toto forum odvijet spise smerem kvalitnich analyz na kurzy 2,2 a vetsi? Neni toto ta prava cesta ke kyzenym ziskum?
Taky se mi nelibi ze nekteri (nemyslim pouze toto forum) nepovazuji za analyzu jeden radek. Sorry ale je sice pekny ze se v analyze dozvim ze FC Barcelona je v super forme a ma 100% kadr kdyz se nedozvim ze hraje v Rusku na oranisti a momentalne tam fouka vitr 120 km/h a je minus 25 stupnu. Tim chci rici to ze kvalitni analyza je treba ale nezapominejte take ze vice hlav vice vi.
PS: please kde sezenu statistiky rohovych kopu, primych kopu, cervenych a zlutych karet, atd.
Doufam ze vas muj grafomanskej vytvor aspon trosku potesi a inspiruje.
Hodne stesi pri sazeni.