Postupné sázení

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Postupné sázení

Příspěvekod Gagin » ned dub 03, 2005 13:20

Co si myslíte o postupném sázení... Tedy:

1. 1,50 x 400 = 600,-Kè
2. 1,50 x 600 = 900,-Kè
3. 1,50 x 900 = 1350,-Kè
4. 1,50 x 1350 = 2025,-Kè
5. 1,50 x 2025 = 3037,50,-Kè

Kdo má odvahu mùže pokraèovat dále, ale myslím si že optimální je 4-5 dní takto sázet. Ne samozžejmì vždy to vyjde, ale každý den se dá vybrat zápas s kurzem kolem 1,50, pokud v ten den není mùže se vybrat v den další. Tuto strategii teï asi na chvíli zkusím jen za 300,-Kè pokud nevyjde tak pøijdu o 300 korun pokud vyjdou 4 dny bude to dìlat nìco kolem 1500,-Kè potom se rozhodnu jesli budu dávat ještì pátý den.

Pokud bude zájem budu sem psát i zápas/y které v ten den sázím...

Pokud k tomu budete kdokoli cokoli mít uvítám vaše zkušenosti a názory :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Btip » ned dub 03, 2005 13:37

no toto je systém naprosto skvìlej, jen ten tvùj kurzík ti moc radosti nenadìlá. Já to hraji s drobnými úpravami takto již 5. let a nemá to chybu. Jen to nechce hrát každý den, ale èekat si pouze na mainy. A tiket mezi kurzem 3 až 4. Za 5 let má tento systém profit cca 25%. A letos díky tomu, že jsem ještì žádnou sérii neprojel cca 75%. Jo a hraju 3. kola. A nakonec ještì název @sys3end.

GL to all :wink:
Btip
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » ned dub 03, 2005 13:42

Ano velice zajímavý jenže vìtšinou mi mainy 3x za sebou vyjdou jen nìkdy a myslím si že takto bych moc v plusu, nebyl. Ještì to zkusím propoèítat jak bych na tom byl.

Samozøejmì kurz je velice malý ale také lehèeji tipovatelný, ikdyž øeknìme si že i nìkdy tento kurz je tìžký trefit, dnešní fotbal už je zkrátka stále vyrovnanìjší a vyrovnanìjší.

S èím naprosto souhlasím je poèkat na ten správný zápas, a nehrnout se do nìèeho narychlo.

Jak øíkám tento systém zkusím a budu netrpìlivì èekat na výsledky jak na to budu... :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon dub 04, 2005 7:09

ja jsem to jednou taky zkousel, pamatuju si , ze jsem zacal s 500 a skoncil na 7000 , kdy jsem sel az do peti , ale byly to velky nervy hlavne u toho patyho tiketu :o)) .. hmm, pak jsem si penize nechal a zase zacal od 500 :) , ale uz tak velka slava to nebyla , hned pri druhy serii jsem projel, pak jsem projel dalsi vklad, no a pak jsem si rekl dost!!, prestan, dokud je jeste cas a tak jsem prestal a zbytek penez si utratil jinym zpusobem 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod cica18 » pon dub 04, 2005 7:45

Johnny.Rebel píše:ja jsem to jednou taky zkousel, pamatuju si , ze jsem zacal s 500 a skoncil na 7000 , kdy jsem sel az do peti , ale byly to velky nervy hlavne u toho patyho tiketu :o)) .. hmm, pak jsem si penize nechal a zase zacal od 500 :) , ale uz tak velka slava to nebyla , hned pri druhy serii jsem projel, pak jsem projel dalsi vklad, no a pak jsem si rekl dost!!, prestan, dokud je jeste cas a tak jsem prestal a zbytek penez si utratil jinym zpusobem 8)

chodil sem denne do pobocky s 50 000 :!: (a to normalne sazim za mnohem nizsi castky)a sazel neco podobneho na baseball a podobnou blbost uz neminim opakovat, nehlede na to ze na to nemam zaludek a ted uz ani ty penize :D
cica18
Host
Host

Příspěvekod noucamp » pon dub 04, 2005 8:04

system to neni spatny, nicmene Gaginuv kurs 1,5 je dle meho nazoru na nejnizsi mozne hranici, spis bych preferoval kurzy nekde pod 2 a v zasade bych tam necpal akovky, ale pouze sola ... teoreticky to mam zvladnute, nikdy sem ale nemel trpelivost a nervy hrat do dusledne :-)
noucamp
Exmember
Exmember

Příspěvekod Sharks » pon dub 04, 2005 8:07

Problém bude s MP :!: :arrow: doporuèuji sázkovky tipu : Victoria-Tip a další Netové , kde se dá vsadit bez manipulaèního poplatku :wink:
Sharks
Host
Host

Příspěvekod housenka » pon dub 04, 2005 13:02

Ahoj
docela mì to postupné sázení zaujalo.Už jsem vyzkoušel všechno,tak du i do tohodle.Hurááááááááá prachy budouuuuuuu!!!!!!!!!!!
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Re: Postupné sázení

Příspěvekod bubus » pon dub 04, 2005 13:36

Gagin píše:Co si myslíte o postupném sázení...

:arrow: je to system "ako pri neobmedzenom mnozstve penazi-vkladu"nemozno prehrat

:arrow: v zaciatkoch ery tipovania, "tipery"zacinali "nahanat"remizy,"dablovali ich(hrali vzdy za dvojnasobok predchadzajuceho vkladu)" za cca.2.8 :arrow: vela ich skrachovalo

RESULT:

"postupne vsadzanie"je pri dostatocnom kapitale "neprestrelne tipovanie",ale je to dlhodoba zalezitost,V sumare s malym ziskom,ale ISTYM ZISKOM :!:
"Nehovor mi co si chytil,ale kolko si vyhral..."
bubus
Host
Host

Re: Postupné sázení

Příspěvekod bubus » pon dub 04, 2005 13:41

Gagin píše: Pokud bude zájem budu sem psát i zápas/y které v ten den sázím...

:arrow: si "ADMIN+MODERATOR" :ave: ,takze urcite mozes :lol:

PS:
nic v zlom,ide len o srandu :lmao:
"Nehovor mi co si chytil,ale kolko si vyhral..."
bubus
Host
Host

Další

Zpět na HELP - obecní rady