Gagin píše:Sice tento druh sázení nesázím ale v pèíštím kole bych to vidìl na Horváta nebo Hudèeka. Ale sám si to nevsadím. Je to jen takový názor, možná kdyby se poøádnì sledovalo na fórech komu se tam nejvíce fandí atd. Možná by se z toho dalo nìco vypozorovat
Jo to by slo vysledovat.... jenze na ty fora pise milliony mladych pipinek a nez bys ty jejich kecy vsechny prolezl tak by byl mesic v p!è!....
Vidim zajimavy aspekt v tom ze oproti minulemu roku hlasuje minimalne polovina lidi... nebo spis je lepsi rici ze dostavaji o 1/3 az 2/3 mene SMSek a volani nez minuly rok... takze to muze taky hrat roli v dalsich vyhazovech...
Tuto nedeli jsem si to pretrpel u televize a ROZHODNE se nedomnivam ze vypadne VLASTA HORVATH... Podporu bude urcite mit a prestoze muze v jeho neprospech hrat jeho puvod tak si myslim ze i jeho vystupovani je suvereni. Jeste jsem nevidel vaznejsi chybu ve zpevu. Vystupovani neni nejake detinske... nepusobi vylozene nafoukane. Nerikam to ze bych mu nejak fandil... neco v jeho hlase mi nesedi... ale rekl bych ze MOZNA uvidime finale HORVATH vs. GABA AL DHABA.... Pristi kolo vidim takto:
Podle mne vypadne bud:
52%...........Hudèek
25%...........Bende
18%...........Horvath
05%...........Gaba
Hudcek neni typ, ktery by se na super-star hodil. Jeho vek je moc vysoky, hlas a barva hlasu spis "ze stare skoly". Fandy ma, ale spis bych rekl ze ne tolik u teenageru. Teen-pipinky jsou podle me nejvice hlasujici v soucasne dobe v teto soutezi. Takze ZA NORMALNICH okolnosti bych dal na vypadnuti Hudceka
7/10 jenze je tu jeden fakt, ktery me dost znepokujuje a ktery muze sazku ovlivnit. Muze ji ovlivnit bud POZITIVNE nebo NEGATIVNE. Tento fakt je uraz, ktery Hudcekovi privodila tato, s prominutim, debilni soutez a podle zprav, ktere jsem cetl, by mel mit zlomene dva obratle. Kamarad mel zlomeny jeden obratel a nemohl 3 mesice chodit BEZ korzetu a NEMOHL sedet!!! Hudcek si tam sedi a dokonce NEMA ANI KORZET, coz se mi zda DOST podivne a rekl bych ze jeho zraneni neni TAK vazne! Jak jsem psal toto zraneni muze ovlivnit jeho vyhozeni. Kdyby nebyl zranen tak bych ABSOLUTNE nepochyboval ze vypadne. Takhle to muze hrat negativni roli, protoze lidi s nim souciti a spis mu poslou hlas aby ho videli v dalsim kole. Muze to mit ale OPACNY vliv... budou mu chtit ukoncit trapeni a protoze si uvedomi, ze stejne NEMA sanci vyhrat, tak mu hlas neposlou. Zaroven mu tak podle me pomuzou, protoze se posledni dve kola s tim zranenim vylozene uz premaha a jeho vykon je take ovlivnen tim ze se nemuze hybat.
Celkove me jeho zraneni srazilo duveru na
6/10, ale porad myslim ze je to dost vysoka duvera a ja si to nejspis vsadim. Jeste jsem se nedival na kurzy, ale do stredy to skouknu a uvidim jak moc to pro mne bude value....
HUDCEK >kick-out< 6/10
GL!
.
..
...
....
je to muj subjektivne-objektivni nazor takze budu rad, kdyz se do diskuze pridate a zjistim i jine nazory, nez si to pujdu vsadit... :wink: