Chcete si vsadit na Juventus v kurzu 3.33

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Chcete si vsadit na Juventus v kurzu 3.33

Příspěvekod Robert » pát dub 08, 2005 19:34

Tak doufam ze Vas tema nalakalo a ted k jadru veci protoze ono to neni tak jednoduche. Predem podotykam ze to je momemtalni myslenka ktera neni overena a jiste bude mit spoustu chyb ale od toho je tu tato diskuze.

Zapas Fiorentina - Juventus
Kurz 2 = 1,75
Kurzy HT/FT
2/2 = 2,7
x/2 = 4,33

Pokud budu sazet HT/FT oba tipy pak

Pokud vyhraje tip 2/2 pak
2,7 x 100 = 270 - 100 (prohra tipu x/2) = 170
170 / 100 = 1,7 coz je kurz v podstate totozny s kurzem na tip cista 2 takze o nic neprichazim.

Pokud vyhraje tip x/2 pak
4,33 x 100 = 433 - 100 (prohra tipu 2/2) = 333
333/100 = 3,33 coz je kurz na vyhru Juventusu poravdu neskutecny a kouzelny.

Ma to ovsem i druhou stranu mince pokud zapas dopadne vyhrou domacich prohraji dvojnasovek toho co bych prohral v pripade sazny na cistou 2 (za predpokladu zecistou 2 bych hral taky za 100 jednotek).

Dalsim rizikem je vysledek HT/FT 1/2. Ikdyz je to nepravdepodobne i to se muze stat a v tom pripade take prohravam.

Urcite ma tento system spoustu nedostatku ale jak rikam diskutujme a premyslejme proste sazet podobny zapasy v kurzech nad 3 tak tomu rikam pecka.
Mate s tim nekdo zkusenosti? Vidite rizika ktera jsem prehledl? Piste!!!
Robert
Host
Host

Příspěvekod honzik38 » pát dub 08, 2005 20:13

a co když to bude x/1 tak jsi prohrál taky.
honzik38
Host
Host

Příspěvekod Robert » pát dub 08, 2005 20:49

honzik38 píše:a co když to bude x/1 tak jsi prohrál taky.

To je obsazeno ve vyhre domacich.
Robert
Host
Host

Re: Chcete si vsadit na Juventus v kurzu 3.33

Příspěvekod luboo » sob dub 09, 2005 13:24

Kurzy HT/FT
2/2 = 2,7
x/2 = 4,33

Ked spravis priemer z kurzov 2,7 a 4,33 a vydelis ho dvomi (lebo musis vsadit 2x), tak dostanes zazracny kurz 1,7575. A to nestoji za riziko, ze napr Juventus 1.polcas prehra. Navyse, ako sam pises, musis vsadit dvojnasobok.

Mozes namietat, ze nevsadzas za priemerny kurz a ze ked vyjde X/2, tak naozaj zarobis viac ako ked das cistu 2, ale zbytocne si umelo zvysujes riziko, lebo oplati sa to naozaj iba pri X/2 inak si na tom vzdy horsie ako pri cistej 2. Tento system je dobry, ked by bol na 2 podkurz a nasiel by si niekde nejake prehnane kurzy na HT/FT, ale u tej istej SK to asi nenajdes pretoze to maju napocitane aby to sedelo.

To je moj nazor (inak, sedel som nad tym par hodin a rozmyslal ako tvoj napad zaviest do praxe, ale furt mi nesedeli cisla).
GL
luboo
Host
Host

Příspěvekod Robert » sob dub 09, 2005 21:50

luboo píše:
Kurzy HT/FT
2/2 = 2,7
x/2 = 4,33

Ked spravis priemer z kurzov 2,7 a 4,33 a vydelis ho dvomi (lebo musis vsadit 2x), tak dostanes zazracny kurz 1,7575. A to nestoji za riziko, ze napr Juventus 1.polcas prehra. Navyse, ako sam pises, musis vsadit dvojnasobok.

Mozes namietat, ze nevsadzas za priemerny kurz a ze ked vyjde X/2, tak naozaj zarobis viac ako ked das cistu 2, ale zbytocne si umelo zvysujes riziko, lebo oplati sa to naozaj iba pri X/2 inak si na tom vzdy horsie ako pri cistej 2. Tento system je dobry, ked by bol na 2 podkurz a nasiel by si niekde nejake prehnane kurzy na HT/FT, ale u tej istej SK to asi nenajdes pretoze to maju napocitane aby to sedelo.

To je moj nazor (inak, sedel som nad tym par hodin a rozmyslal ako tvoj napad zaviest do praxe, ale furt mi nesedeli cisla).
GL
\
No mame po zapase takze muzeme bilancovat. 3:3 - 2 ani x/2 ani 2/2 nebere ale to ne nepostatny. Pokus to beru dle tveho vypoctu kurz 1,75 byl vypsan na cistou 2 ale vsadit si v kurzu 4.33 je velmi lakave. Sice se tim zvysuje riziko ale nikoli neumerne.
A k tvemu vypoctu. V jine casti fora jsem psal o "realnem kurzu" a valna vetsina fora odsoudila tuto teorii jako nesmyslnou ty me vsak v teto teorii svym vypoctem utvrzujes tak diky aspon za to.
Robert
Host
Host

Příspěvekod niels » sob dub 09, 2005 21:50

Robert píše:Zapas Fiorentina - Juventus
Kurz 2 = 1,75
Kurzy HT/FT
2/2 = 2,7
x/2 = 4,33

Nieèo podobné som párkrat skúsil v minulom roku (tiež ma zlákala výška kurzov) a môj záver : systém má dos? ve¾a rizík na to, aby bol dlhšiu dobu ziskový. Pri tomto systéme je potrebné zváži? úmernos? rizika a výsledného kurzu a tým i možného zisku. Ak si sa zaèal ubera? týmto smerom skús pozrie? podobný už vyskúšaný systém, kde sú uvedené aj konkrétne výsledky tipovania.
http://forum.bettingadvice.com/viewtopi ... ht=#297532
niels
Host
Host

Příspěvekod Robert » pon dub 11, 2005 22:22

niels píše:
Kurz 2 = 1,75
Kurzy HT/FT
2/2 = 2,7
x/2 = 4,33

Nieèo podobné som párkrat skúsil v minulom roku (tiež ma zlákala výška kurzov) a môj záver : systém má dos? ve¾a rizík na to, aby bol dlhšiu dobu ziskový. Pri tomto systéme je potrebné zváži? úmernos? rizika a výsledného kurzu a tým i možného zisku. Ak si sa zaèal ubera? týmto smerom skús pozrie? podobný už vyskúšaný systém, kde sú uvedené aj konkrétne výsledky tipovania.

Tak tomu rikam konstruktivni kritika.

Diky
a vyzyvam vsechny a co Vas nazor!!!
Robert
Host
Host

Příspěvekod niels » úte dub 12, 2005 7:15

Robert píše:
niels píše:
Kurz 2 = 1,75
Kurzy HT/FT
2/2 = 2,7
x/2 = 4,33

Tak tomu rikam konstruktivni kritika.

Diky
a vyzyvam vsechny a co Vas nazor!!!

To nebola kritika, ale môj poznatok pri skúšaní systému. Žia¾, skúšal som ho naostro. Celý systém HT/FT má 14 možností a v mojom prípade bolo až podozrivo ve¾a prekvapení - väèšinou nevyšli polèasy. Jednoducho som nemal dos? trpezlivosti a po troch týždòoch som to vzdal. V niektorých prípadoch môže by? tento systém úspešný, preto som pripojil link na BA. Mne to nešlo - asi tie tipy neboli vybrané najlepšie, alebo som mal smolu.
niels
Host
Host

Zpět na HELP - obecní rady