Online sázení na BaW

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Online sázení na BaW

Příspěvekod Brrr » čtv říj 20, 2005 19:55

Docela rád se vìnuju online sázení a poslední dobou mì zaujaly sázky na první událost v zápase. Øeknete si asi, že je to náhoda nebo tak nìco, ale proè nesázet na náhodu, když to pìknì šlape... (teda aspoò zatím):wink:

:arrow: Co tím konkrétnì myslím? ...sázku na to, že první, co se stane bude vhazování...

Kurzy na tuto pøíležitost nejsou na každý zápas, jen na nìkteré, ale zase na oba poloèasy :wink:

Kurzy se pohybují od 1,55 do 1,7 a kurz 1,7 už myslím stojí za to.

Tøeba dneska sem si k tomu sedl a dopadlo to takhle:
Obrázek

Nejsou to urèitì sázky za vìtší peníze a je k tomu potøeba i štìstí, ale proè to nezkoušet dál...

Kdyby ste nìkdo mìl tøeba nìjaký zkušenosti s podobnýma sázkama, tak napište :wink:
Brrr
Host
Host

Příspěvekod Gagin » čtv říj 20, 2005 19:58

No tohle vypadá zajímavì, mrknu se na to taky :D
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod kolyvanov » čtv říj 20, 2005 21:07

Je mozne, ze ten kurz maji uplne blbe... Vim, ze na baseballove zapasy meli kurz na "padne homerun" vyssi nez na triple, kterych je nekolik do roka... Vyhoda tech HR/triplu byla, ze clovek si mohl okamzite overit jak moc je to value, zatimco statistika toho, co se ve fotbale stava jako prvni na netu asi nebude:-)
kolyvanov
Host
Host

Příspěvekod bubus » čtv říj 20, 2005 21:31

:arrow: je uplne "logicke",ze "AUT" je v tejto stavke najpravdepodobnejsi :oops:

:arrow: myslim,ze pokial je tam kurz NAD 1.5 mozes to hrat,a nebudes ----minus :) (moj nazor)
bubus
Host
Host

Příspěvekod Brrr » čtv říj 20, 2005 21:56

kolyvanov píše:Je mozne, ze ten kurz maji uplne blbe... Vim, ze na baseballove zapasy meli kurz na "padne homerun" vyssi nez na triple, kterych je nekolik do roka... Vyhoda tech HR/triplu byla, ze clovek si mohl okamzite overit jak moc je to value, zatimco statistika toho, co se ve fotbale stava jako prvni na netu asi nebude:-)

Sázení online na baseball naprosto miluju!!!! Èekám na ty o do tìch dvou, kdy se tøeba hraje :lol: ...pak mì dokáže maximálnì naštvat, když to není online :?

V baseballu se mùžu podívat, kdo jde na pálku, jak je úspìšnej, kdo nadhazuje.... Strašnì mì to baví! Nejradìji vsázím, jestli v danné smìnì bude nebo nebude dobìh...
Mùžu øíct, že toto je taky SUPR JOB :wink:
Brrr
Host
Host

Příspěvekod Gagin » čtv říj 20, 2005 22:05

Teï jde o to toho maximálnì využít a doufat že to BaW brzo nezatrhnou, jelikož víte jaký to jsou ku...y :cry:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod brumla83 » pát říj 21, 2005 16:13

co je to za ten kancl baW? Díky...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pát říj 21, 2005 17:07

brumla83 píše:co je to za ten kancl baW? Díky...

Myslis co je to za SK?

www.betandwin.com

Bezi na ne reklama, kdekoliv kam se podivas... a dokonce sem ted videl jejich reklamu na fotbalovych dresech Liberce... :shock:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod brumla83 » pát říj 21, 2005 18:59

jj tušil sjem to. Koukal jsem na fotbalovou nabídku rùzných lig a nikde nic jsem takovýho nenašel :(
JSem asi slepej...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod Gagin » pát říj 21, 2005 21:38

brumla83 píše:jj tušil sjem to. Koukal jsem na fotbalovou nabídku rùzných lig a nikde nic jsem takovýho nenašel :(
JSem asi slepej...

Jde to jen pøi live sázení, dnes pøi zápase Bochumi to bylo vypsáno u prvního i druhého poloèasu, oboje jsem zkusil oboje vyšlo, zaèátek parádní :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Další

Zpět na HELP - obecní rady