Tak mì zase nasrala už ráno v tramvaji argumentace hlavního bookie Fortuny Mr.Hanáka a už jsem to nevydržel a napsal mu otevøený list, protože mì tenhle zpùsob zvyšování ziskù na úkor blbcù nevím proè sere:) dyž se oni nezastanou sebe, nìkdo to za nì holt udìlat musí:) jen by mì zajímalo co si o tématu myslíte vy a jestli to cítíte podobnì. Díky za odpovìdi.
Tak jsem se definitivnì nasral na Hanákùv zpùsob boje a poslal jsem mu otevøený dopis
Vážený pane Hanáku, se zájmem jsem sledoval Vaši prezentaci na zadních stránkách Sportu. Aèkoliv jsem nechápal, jak mùžete zároveò vypisovat kurzy a také doporuèovat na nì vsázet, byl jse zvìdavý s èím pøijdete. Bohužel úrveò Vaší prezentace i argumentace mì zklamala. je mi jasné, že to, co u jednotivých zápasù uvádíte jako argumenty pro jejich sázku, rozhodì netvoøí komplexní rámec infrmací, podle nichž utváøíte kurz. Pokud by tomu tak bylo, bylo by mi Fortuny vcelku líto. hápu, že vaše poèínání je zamìøeno na "kakraholtíky", a? už tím, že vsázíte napøíklad v LM de facto každý zápas, èí tím, že èasto zdùrazòujete akovky, pøièemž je jasné, že pokud byste ctìl opravd dobøe poradit, tak jednoznaènì doporuèíte hrát zejména vyší kurzy sólo. Vaše poslední pøíspìvky už jsem tedy sledoval jen z profesionálního zájmu "co na ty chudáky zase vymýšlíte."
Bohužel dnešní kolo LM mne dohnalo k reakci. Když už máte potøebu ovlivòovat náhodné hráèe, prosím neèiòte tak VÌDOMOU LŽÍ. Jak jinak lze odùvodnit Vaši argumentaci, že napø. Olympiakosu jde o postup do poháru UEFA a Vaše spekulace o jeho motivovanosti, když každému trochu soudnému sázkaøi je jasné, že øecký tým nikam postoupit nemùže. Pokud to nevíte, nedokážu pochopit jak mùžete vykonávat svou práci, pokud to víte, pak vìdomì lžete. V bledìmodrém též odùvodnìní underu na AC Milán, že jim staèí 0-0 èi 1-1..o postaèujících 2-2 ani zmínka...
Nesázím podle Vás, ale cítím povinnost zastat se "amatérských" sázkaøù, protože vím, že øada "dvackaøù" to ète jako bibli. Takovéto oblbování považuju za svinstvo a podraz, které slušná spoleènost nemá zapotøebí.racuji jako novináø a shodou okolností píši o kurzovém sázení a myslím si, že jsem našel vhodné téma. Chci Vám proto dát prostor vysvìtlit logiku svého jednání. Prosím o odpovìï na následující otázky:
1) proè ve svých "analýzách" uvádíte povrchní, zavádìjící a hlavnì lživé informace? (netvrïte mi, prosím, že jste se spletl)
2) Jak postupujete ve své mysli, když doporuèujete sázet vámi nastavené kurzy? Kde v tipech vidíte hodnotu? Vy nastavujete kurzy tak, že v nich sám spatøujete hodnotu, takže byste na nì vsázel?!? Pak Bùh s Fortunou. Nebo Nebo vìdomì radíte sázkaøùm podkurzy? Pak se jedná pouze o pokraèování bodu jedna. Prosím o vysvìtlení této schizofrenie.
Dìkuji Vám a vìøím, že využijete svého práva reagovat na otázky a budu moci Vaše vyjádøení zahrnout do èánku o této manipulaci. Za sebe pak vìøím, že v mých oèích oèistíte povolání bookmakera, které jsem vždy považoval za èestný ekvivalent sázkaøe, který má pouze minimální (aè v èeských podmínkách se o minimálnosti nedá hovoøit) matematickou výhodu. Bohužel ve Vaší praxi se bookmaker snižuje k neférové jednání. Dìkuji za odpovìï
Cítíte to taky tak?