Fortuna-Hanák radí, klame, dezinformuje

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Fortuna-Hanák radí, klame, dezinformuje

Příspěvekod longevyl » stř pro 07, 2005 0:56

Tak mì zase nasrala už ráno v tramvaji argumentace hlavního bookie Fortuny Mr.Hanáka a už jsem to nevydržel a napsal mu otevøený list, protože mì tenhle zpùsob zvyšování ziskù na úkor blbcù nevím proè sere:) dyž se oni nezastanou sebe, nìkdo to za nì holt udìlat musí:) jen by mì zajímalo co si o tématu myslíte vy a jestli to cítíte podobnì. Díky za odpovìdi.

Tak jsem se definitivnì nasral na Hanákùv zpùsob boje a poslal jsem mu otevøený dopis

Vážený pane Hanáku, se zájmem jsem sledoval Vaši prezentaci na zadních stránkách Sportu. Aèkoliv jsem nechápal, jak mùžete zároveò vypisovat kurzy a také doporuèovat na nì vsázet, byl jse zvìdavý s èím pøijdete. Bohužel úrveò Vaší prezentace i argumentace mì zklamala. je mi jasné, že to, co u jednotivých zápasù uvádíte jako argumenty pro jejich sázku, rozhodì netvoøí komplexní rámec infrmací, podle nichž utváøíte kurz. Pokud by tomu tak bylo, bylo by mi Fortuny vcelku líto. hápu, že vaše poèínání je zamìøeno na "kakraholtíky", a? už tím, že vsázíte napøíklad v LM de facto každý zápas, èí tím, že èasto zdùrazòujete akovky, pøièemž je jasné, že pokud byste ctìl opravd dobøe poradit, tak jednoznaènì doporuèíte hrát zejména vyší kurzy sólo. Vaše poslední pøíspìvky už jsem tedy sledoval jen z profesionálního zájmu "co na ty chudáky zase vymýšlíte."
Bohužel dnešní kolo LM mne dohnalo k reakci. Když už máte potøebu ovlivòovat náhodné hráèe, prosím neèiòte tak VÌDOMOU LŽÍ. Jak jinak lze odùvodnit Vaši argumentaci, že napø. Olympiakosu jde o postup do poháru UEFA a Vaše spekulace o jeho motivovanosti, když každému trochu soudnému sázkaøi je jasné, že øecký tým nikam postoupit nemùže. Pokud to nevíte, nedokážu pochopit jak mùžete vykonávat svou práci, pokud to víte, pak vìdomì lžete. V bledìmodrém též odùvodnìní underu na AC Milán, že jim staèí 0-0 èi 1-1..o postaèujících 2-2 ani zmínka...
Nesázím podle Vás, ale cítím povinnost zastat se "amatérských" sázkaøù, protože vím, že øada "dvackaøù" to ète jako bibli. Takovéto oblbování považuju za svinstvo a podraz, které slušná spoleènost nemá zapotøebí.racuji jako novináø a shodou okolností píši o kurzovém sázení a myslím si, že jsem našel vhodné téma. Chci Vám proto dát prostor vysvìtlit logiku svého jednání. Prosím o odpovìï na následující otázky:

1) proè ve svých "analýzách" uvádíte povrchní, zavádìjící a hlavnì lživé informace? (netvrïte mi, prosím, že jste se spletl)
2) Jak postupujete ve své mysli, když doporuèujete sázet vámi nastavené kurzy? Kde v tipech vidíte hodnotu? Vy nastavujete kurzy tak, že v nich sám spatøujete hodnotu, takže byste na nì vsázel?!? Pak Bùh s Fortunou. Nebo Nebo vìdomì radíte sázkaøùm podkurzy? Pak se jedná pouze o pokraèování bodu jedna. Prosím o vysvìtlení této schizofrenie.

Dìkuji Vám a vìøím, že využijete svého práva reagovat na otázky a budu moci Vaše vyjádøení zahrnout do èánku o této manipulaci. Za sebe pak vìøím, že v mých oèích oèistíte povolání bookmakera, které jsem vždy považoval za èestný ekvivalent sázkaøe, který má pouze minimální (aè v èeských podmínkách se o minimálnosti nedá hovoøit) matematickou výhodu. Bohužel ve Vaší praxi se bookmaker snižuje k neférové jednání. Dìkuji za odpovìï

Cítíte to taky tak?
longevyl
Member
Member

Příspěvekod kolyvanov » stř pro 07, 2005 2:28

Jak postupuješ ve své mysli, když píšeš tyto dopisy?
kolyvanov
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř pro 07, 2005 8:00

No, pokud jsi skuteènì novináø, tak jsi svému povolání udìlal medvìví službu.

Nemám faktické výhrady k obsahu, ale k jeho písemné formì.

Tolik pøeklepù jsem dlouho nevidìl.

Kdyby Fortuna zveøejnila Tvùj dopis na zadní stránce Sportu místo svých kurzových nabídek, asi by se všichni pobavili.

Urèitì se ale baví pan Hanák.

Pøíštì radìji chladnou hlavu, když nìco budeš psát...
AMZ
Host
Host

Příspěvekod andik_007 » stř pro 07, 2005 8:27

no jo pravopis ten mì taky dìlá problémy a nebudu troškaø .

Naprosto s tebou souhlasím a to co tam píše Hanák je opravdu síla a nejvíc se mi tøeba ještì líbí jak mají kurzy barevnì odlišeny myslím že zelena , èervená a modrá . Placnou je na nìjaky zápas a ktomu napišou jednu vìtu :lmao: , nejvíce k zasmání mì pøíjde když mají takhle barevnì oznaèen zápas a je tam tip na 1 a 02 no to se vžydycky bavim :ludo:
andik_007
Host
Host

Příspěvekod longevyl » stř pro 07, 2005 8:39

Za pøeklepy soráè, ale docházely mi baterky v klávesnici, takže jsem to dopsal vskutku z posledních sil. Dal jsem pøednost aktuálnosti pøed formou.
longevyl
Member
Member

Příspěvekod longevyl » stř pro 07, 2005 8:45

kolyvanov píše:Jak postupuješ ve své mysli, když píšeš tyto dopisy?

Normálnì, vidím zajímavé téma, tak se ozvu - nebo co se ti na tom nezdá :D ?
longevyl
Member
Member

Příspěvekod 1124fm » stř pro 07, 2005 9:57

Longevyle, pøíteli!
Nenech prudký vztek cloumat svým majestátem!

Tvùj rozhoøèený dopis má mojí podporu.
Polední strana denníku Sport se stala skuteènì kratochvilným ètením.

Ale stádo, se nejlépe ovládá pøes média a bojovat proti tomu je plýtvání silami.
Zisk, èi ztráta: co je vìtší zlo? Lao`c.
1124fm
Host
Host

Příspěvekod Rossi24 » stř pro 07, 2005 10:42

Není potøeba si kupovat ani sport, rady bookmakera jsou i na stránkách fortuny:) Myslím si, že kdyby to bylo tak jednoduché, koupit si sport a vsadit podle Hanáka, dìlal by to každý. A právì spousta lidí to takhle dìlá, ale to jsou stejnì ti tzv. 20ckaøi, kteøí tam dají 20 zápasù.
Díky Hanákovì radám se rapidnì zvyšuje prodejnost deníku Sport a právì o tom to je.
Stejnì nejlepší je, když tam Hanák napíše kdo hrát nebude, kdo nenastoupí...a jeste s vykricníkem!! Pak prijdu nìkde do sázkovky a slyším jak se mezi sebou všichni báví: to dám, mají zranìný 4 hráèe.
No, nevím, mì osobnì je to jedno co si tam píše.
Rossi24
Host
Host

Příspěvekod kali » stř pro 07, 2005 11:02

Sport si nekupuji, ale o tom, ze to tam je, vim. Jiz nekolikrat jsem to resil s kamarady, prilezetostnymi sazkari a vysvetloval jim tento paradox.

Opravdu nechapu jak je mozne, ze odds-compiler doporucuje neco na vsazeni, protoze odds-compiler, ktery by si vsazel na vlastni kursy, navic orezane o margin SK by bud musel spatne odvadet svou praci a stanovovat zamerne value odds, nebo trpet jakousi formou schizofrenie
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod TDG » stř pro 07, 2005 11:32

No ono to asi bude tím, že se vùbec nejedná o to co je správné a co ne. A ani o žádnou schizofrenii. Je to prostì business a z tohoto pohledu to je ze strany Fortuny podle mì velmi úspìšná akce. Zvláš? když to panu Hanákovi jednou vyšlo a trefil obrovský kurs. To je pak o reklamu postaráno. Èímž nechci øíkat, že by se lidem mìlo lhát.
TDG
Exmember
Exmember

Další

Zpět na HELP - obecní rady