mùže mi nìkdo, kdo se pohybuje napø na betfair vysvìtlit pojmy back a lay? Tøeba na tomto pøíkladu. Díky
Nejsem dobrý angliètináø a u betfairu zaèínám.
Moderátor: Moderátoři
-=Ondra=- píše:Chce to spis praxi... to znamena ze nejakej tejden to budes delat a dostane se ti to do ruky...
V kostce:
BACK kupujes kurz... v podstate jako v jakekoliv SK.. treba chces vsadit DENVER NUGGETS tak klepnes na BACK tam bude kurz treba 1.60 a das ho treba za 100e = vyhra 160euro pokud Denver vyhraje.
LAY prodavas kurz... to znamena myslis ze onen DENVER prohraje a tak das LAY 1.60 coz ti dela efektivni kurz na soupere Denveru 2.58! Pokud das LAY 100euro na Denver tak v pripade PROHRY Denveru vyhrajes onech 100e co jsi LAYoval a v pripade vyhry (s kterou nepocitas) prohrajes 60 euro!
Pokud ale Denvru neveris tak nemusis delat jenom LAY jak popisuji vyse... muzes dat BACK na oponenta Denvru a udelat BACK v kuzu kter bude taky okolo 2.50. Jde jen o to ze nekdy jde diky LAY dostat vyssi kurz nez kdyby jsi daval BACK... Takze abych to shrnul BACK a LAY je jenom o tom samem. Ja ve vtsine pripadu delam LAY, protoze na 70% (ne ale vzdy) z toho vytahnu vyssi kurz nez kdybych daval Back.
Pocitat kurzy Lay->Back ti pomuze tato stranka http://www.annabet.com/modules.php?name=BetExTool
JaraP píše:dík, je to tak jak jsem myslel, jen mi v tom udìlala zmatek ta nutnost pøepoèítávat LAY na BACK
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků