WAP - livescore, odkazy, sázení

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

WAP - livescore, odkazy, sázení

Příspěvekod JaraP » čtv led 19, 2006 7:39

AMZ píše:-------------------------------------------------------------

Ze stránek WAPu si vystaèím s klasikou:

http://wap.tanger.cz - tam je mj. teletext ÈT1 a NOVA, což mi na prùbìžné výsledky bohatì staèí.

Na sázení pøes WAP jsem zatím zkoušel sázkovky: Unibet, Will Hill a Betandwin, z našich pak Synottip.

Teï pøi psaní mì napadlo, že by se v sekci HELP mohlo založit nové téma: WAP sázení - adresy, odkazy, livecsore apod.

-------------------------------------------------------------
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod JaraP » čtv led 19, 2006 7:50

tak na prùbìžné výsledky obvykle používám teletext ÈT. Dá se na nìj dostat pøes Eurotel Live.
obèas taky používám wap.vysledky.sk- zejména na tenis
na fotbal jsem používal wap.livescore.com , ale poslední dobou mi to nìjak hapruje.

Pokud wap používáte, pøidejte sem další odkazy, pøípadnì zkušenosti se sázením pøes wap, které zatím neprovozuji, ale obèas by se mi hodilo.
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod widush » čtv led 19, 2006 9:23

JaraP píše:tak na prùbìžné výsledky obvykle používám teletext ÈT. Dá se na nìj dostat pøes Eurotel Live.
obèas taky používám wap.vysledky.sk- zejména na tenis
na fotbal jsem používal wap.livescore.com , ale poslední dobou mi to nìjak hapruje.

Pokud wap používáte, pøidejte sem další odkazy, pøípadnì zkušenosti se sázením pøes wap, které zatím neprovozuji, ale obèas by se mi hodilo.

tak, ja cez wap chodím dos? èasto... a velice dobrá stránka na výsledky je wap.fonbet.info na wap.vysledky.sk spoplatòujú sú?aže zákazníkom Orange,ale keï som šiel cez normálny wap (nie Orange world) alebo cez comp,tak to šlo v pohode.

Èo sa týka stránok,tak hodím sem pár odkazov,ktoré sa tiež zaoberajú tipovaním a taktiež tam niekedy môžte nájs? rýchlo výsledky- keï ich tam niekto napíše :wink:

wap.mobilomania.sk/stranky/tennis
wap.mobilomania.sk/stranky/nash
wap.tio.wlist.sk
widush
Exmember
Exmember

Příspěvekod hanush » čtv led 19, 2006 10:22

Já používám mimo kromì dobrých teletextu a fonbetu také wap.7m.cn
hanush
Exmember
Exmember

Zpět na HELP - obecní rady