Betting Assistant

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Betting Assistant

Příspěvekod dantroj » úte kvě 23, 2006 8:28

Na sázení u Betfair jsem zaèal používat tento software,který je zdarma.umí spoustu užiteèných vìcí a sázení s ním je rozhodnì lepší než pøes stránky Betfairu.Bude to pro Vás asi novinka,protože nikde na èeským netu se o tom nepíše,tak si ho užijte.
Betting Assistant : http://www.gruss-software.co.uk/Betfair%20Trader.msi
Forum : http://www.gruss-software.co.uk/phpBB2/
dantroj
Host
Host

Příspěvekod dantroj » úte kvě 23, 2006 8:57

Upozornìní : Pøed instalací BA musíte nainstalovat microsoft .net framework
dantroj
Host
Host

Příspěvekod soustek » úte kvě 23, 2006 9:52

dantroj píše:Upozornìní : Pøed instalací BA musíte nainstalovat microsoft .net framework

Ahoj, mohl bys tady prosim trochu vysvetlit v cem je programek dobrej? Myslim nejake priklady atp. Staci ve strucnosti. V tom Foru to nejak nemohu najit :roll:
soustek
Exmember
Exmember

Příspěvekod dantroj » čtv kvě 25, 2006 8:29

BA patøí do kategorie bet traderù.Jistì to znáte:backuji kurs 2,1 za 100€ a ted je kurs lay kurs 1,5 ,tak za kolik mám layovat ,aby se výhra rozdìlila na všechny sázecí možnosti?Mùžete si to spoèítat nìkde bokem ,no ale bude Vás to stát nìjaký èas ,kterého je pøi sázení tohoto typu nìkdy s
akra málo.BA umí tyto vìci sám spoèítat,takže jen kliknete a už to jede .
A umí toho ještì víc .Zkuste ho-doporuèuji.
dantroj
Host
Host

Příspěvekod bubus » čtv kvě 25, 2006 10:07

dantroj píše:BA patøí do kategorie bet traderù.Jistì to znáte:backuji kurs 2,1 za 100€ a ted je kurs lay kurs 1,5 ,tak za kolik mám layovat ,aby se výhra rozdìlila na všechny sázecí možnosti?Mùžete si to spoèítat nìkde bokem ,no ale bude Vás to stát nìjaký èas ,kterého je pøi sázení tohoto typu nìkdy s
akra málo.BA umí tyto vìci sám spoèítat,takže jen kliknete a už to jede .
A umí toho ještì víc .Zkuste ho-doporuèuji.

:arrow: mne to nejde nejak nainstalovat :oops: ,mozes podrobnejsie napisat na co treba "klikat" :oops:

DAKUJEM
bubus
Host
Host

Příspěvekod dantroj » čtv kvě 25, 2006 10:22

BA je pouze na "Betfair" a je potøeba pøed samotnou instalací programu nainstalovat microsoft .net framework
dantroj
Host
Host

Příspěvekod dantroj » čtv kvě 25, 2006 12:11

dantroj
Host
Host

Příspěvekod dantroj » čtv kvě 25, 2006 12:16

dantroj
Host
Host

Příspěvekod bubus » čtv kvě 25, 2006 13:57

:arrow: toto mam nainstalovane a co dalej???ako to pouzit na betfair???mozes to napisat krok za krokom,prosim...,dakujem

PS:
do pocitacov sa nerozumiem... :oops:
bubus
Host
Host

Příspěvekod noucamp » čtv kvě 25, 2006 14:44

V pripade neuspechu bud, bubusi, klidny ... kratkou dobu jsem to pouzival, ale mel jsem dojem, ze mi to zpusobilo lehkou nestabilitu Exploreru (mozna subjektivni dojem ...). Kazdopadne po te kratke dobe jsem net Framework i BA odinstaloval a dovolim si tvrdit, ze v pripade dvou a tricestnych sazkovych prilezitosti to trochu zkuseny "Betfairák" odhadne s pomerne malymi odchylkami. U tenisu jsem schopen v radu jednotek sekund zhruba odhadnout nutnou castku tak, aby vysledny profit byl na obou stranach dost podobny ...

Nevim, jak treba u koni, kde se jedna o nekolik moznosti vysledku a kurzy litaji az nechutne rychle, nebo v pripadech, kdy nekdo toci tisice Euro (tam i "mala odchylka" muze byt dost penez), ale v globale se bez toho "normalni spekulant" obejde.

Tim nerikam, ze BA neni uzitecna pomucka, ale ja osobne se bez ni pri svem soucasnem vyberu zapasu a sportu i objemech, ktere torim, docela obejdu ...
noucamp
Exmember
Exmember

Další

Zpět na HELP - obecní rady