Sázky na branky

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Sázky na branky

Příspěvekod jan wangler » sob kvě 15, 2004 22:34

Zdravím všechny sázkaøe. Jsem tu novej a dozvídám se tady zajímavý
vìci. Sázky na plichty jsou dobrý,dával jsem ke konci sezony na ligové hokeje a celkem to vycházelo , sice jsem moc nezbohatnul , šel jsem do toho pozdì. Teï dávám v tipáèi na pøíležitosti : Dá gol a musím øíct , že je to docela náøez.Napø. Villarreal - Valencia Valencia dá gol byl kurs 1,37. B.Mnichov - W.Brémy W.Brémy dají gol 1,43 atd... Zajímavý je že branku dá spíš tým s vyšším kursem ( vychází i 1,6 ). Máte nìkdo taky pocit že to se musí vyplatit.Mùj dojem je že branky padají. [/b]
weduci
jan wangler
Host
Host

Příspěvekod Gagin » sob kvě 15, 2004 23:30

Osobnì jsem to vždycky taky hrával ve Fortunì, zajímavý kurzy a vždycky jsem to hrál na pøilepšení kurzu, ale co mì to párkrát vypeklo pøedstal jsem to vsázet!

Nejhorší na tom jsou zápasy 1:0, 0:0 atd.

Jinak je to good!
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » ned kvě 16, 2004 8:07

Obèas sem to hrál, teï už ne, je to strašnì zrádný. Ale jsou na to docela dobrý ligy. (Španìlsko, Nìmecko) Když si dokážeš vybrat dobrej zápas, je docela pravdìpodobný že ti to vyjde. Za žádnou cenu bych to nehrál tøeba v Italsky nebo Francouzský lize.
Obrázek
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Honano » ned kvě 16, 2004 8:12

Já hraje spíše UNDER/OVER a èasto se na tom dají vydìlat slušný money...Když si udìláš malou statistiku dvou týmù a trochu je znáš tak dokážeš trochu odhadnout jejich útoènou a obranou sílu. UNDER moc èasto nehraju, ale když už tak jen v Francii. OVER mám na Anglii a Itálii.
Honano
Host
Host

Příspěvekod quinton » ned kvě 16, 2004 8:34

Ty nehraješ OVER tøeba na Španìlskou ligu??? Vždy? tam jsou zápasy že pande tøeba 7 gólù. Je to moje nejoblíbenìjší liga, protože tam nikoho nenapadne bránit výsledek 1-0. Tam i horší celky jedou hrát na Real Madrid fotbal a ne zakopat se na velké vápno a hrát na 0-0. Proto se tam klidnì stane že Real prohraje s posledním týmem doma 3-0. Tady když Sparta doma prohraje tak max. 1-0.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Honano » ned kvě 16, 2004 8:39

Jo taky zrovna dneska jdu hrát Over barcelonu a Realek.... ale nìjak moc se v jiných španìlských týmech nevyznám. A já nerad vsázim na týmy, které neznám. Hele Quintone nechceš semnou dìlat under/over na fotbal??? Možná by z toho nìco mohlo bejt....jestli jo tak napiš soukromku.... :wink:
Honano
Host
Host

Příspěvekod jan wangler » ned kvě 16, 2004 8:53

Dík za názory, je fakt že Španìlsko je na branky bohatý , ale jako na potvoru když jsem do toho šel vìtšinou to byl záøez. Je nám jedno kdo vyhraje , hlavnì že to tam padá. Když už není výhra alespoò se u toho pobavím ( ale mrzí to )
weduci
jan wangler
Host
Host

Příspěvekod Jaroslav Martínek » stř říj 25, 2006 6:03

Ja abych pravdu rekl tak sem začal dávat na přiležitosti kolik ve fotbalovem zapase padne golu a docela to vychází nejvice 0-2 golu kurs1.5až1.7 davam českou, anglickou,francouzkou ligu a ligu mistru
Jaroslav Martínek
Host
Host

Příspěvekod Wizardos » stř říj 25, 2006 6:36

Jaroslav Martínek píše:Ja abych pravdu rekl tak sem začal dávat na přiležitosti kolik ve fotbalovem zapase padne golu a docela to vychází nejvice 0-2 golu kurs1.5až1.7 davam českou, anglickou,francouzkou ligu a ligu mistru

a to ti vychazi? konkretne ta francouzska liga by me zajimala, pac ja tam jedu overy kurzy 2.0-2.5 a taky to celkem vychazi :D
Wizardos
Host
Host

strategie sázení

Příspěvekod Jaroslav Martínek » stř říj 25, 2006 16:56

dosela jo,vyberu si dva až tři zápasy do ako-vky a k tomu jeden až dve přiležitosti s kursem 1.05až1.15
Jaroslav Martínek
Host
Host

Další

Zpět na HELP - obecní rady