"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob črc 01, 2006 9:55

co tak dáme na tiket :roll: mám z èeho vybírat :arrow: Ljuba, Rafa, Andy, Fish, POR, BRA

Brazilce škrtám, frantíky nesnáším , ale tolik zas ne, abych musel hrát Brazílii :D .. ale i tak je poøád dot zápasù .. udìlám si dva tikety, haluzáøskej a tutovkáøskej :)

Ljuba (1.62) + POR mì pøijdou jako mín jistý zápasy (haluze)
Fish (1.20), Andy(1.30), Rafa(1.42) mì pøijdou celkem jako jasná vìc (main)

no tak vida, jak se nám to rozložilo, akorát vyhodím z mainu jeden zápas a dám ho radši do haluze, nesmím zapomenout na pravidlo "NEVER PUT 3 OR MORE TENNIS MATCHES ON MAIN TICKET" .. Nadala nechám , takže na druhej tiket pošlu jednoho ze dvou Amíkù , ale kterýho ? :roll: .. nebudu to øeišt, hodím si korunou - lev bude Roddick, panna bude Fish 8) ... padl lev, takže nechám na mainu Roddicka :)

tak to je pro dnes vše, možná veèer ještì si dám Brazilce, abych mìl duvod se dívat na tv a sledovat tu fotbalovou taktickou tragedii :D, to je ode mì vše, hodnì stìstí ! :wink:

Roddick vs Murray (1.30)
Nadal vs Agassi (1.42)
celk.kurz : 1.85
vklad : 800Kè
zisk : 0

Fish vs Labadze (1.20)
Ljubièiè vs Tursunov (1.62)
Anglie nevyhraje poloèas a zároven celý zápas (1.17)
celk.kurz : 2.27
vklad : 188Kè
zisk : 0

stav banku na uètu u GB :arrow: 2000Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow: 2000Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob črc 01, 2006 21:04

tak jsem došel ted domù z celodenní práce , pln oèekávání koukám na výsledky a opravdu z toho, co vidím , mì hlava nebere :zbunj:

bohužel, tentokrát jsem mìl dá se øíci, smùlu, oba Amíci rupli a v pøípadì Andyho to opravdu nechápu, bud hrál Murray tak suprovì, anebo Roddick tak mizernì, jinak nevím .. a Fish mì celkem pobavil :lol:

škoda, že tentokrát štìstí se otoèilo zády ke mì, kdyby mì ta pøiblbá koruna padla jinak, mohl jsem mít Fishe na mainu a tiket by byl OK, sice s nižším kurzem, ale byl by, takto mám jen oèi pro pláè :cry2:

aby to bylo se vším všudy, tak co, co pøedvedl Ljuba, to už fakt nechápu, odcházím z domu, když vede 2:0 , Tursunov je jen do poètu a pak dojdu a co nevidím , to už bylo i na mì fakticky moc :doh: :bouncy:

suma sumárum, dneska jsem dostal jedno tìžký tenisový KO :box:

snad se to na dalších tiketech spraví :( .. dneska se mi bude blbì usínat, chjo .. tak èi onak, good night a tlaète Brasil, at nám aspon (nebo spíš mì) nìco udìlá radost, jestli ještì postoupí žabožrouti, tak mì možná odvezou na ARO s mozkovou mrtvicí :shock: :roll: :lol:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob črc 01, 2006 21:52

P.S. : pro všechny starostlivé, mozková mrtvice nebyla :D , ale i tak dnesek fakt nechápu :roll:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned črc 02, 2006 10:06

tak opìt nìjaký mimotiketový pøíspìvek :) .. nemohu si odpustit nìjaký postøehy k odehranému CF na MS , opìt s trochu dávky ironie, cynismu a místy i rýpavé kritiky, tak to berte s nadhledem :mrgreen:

Anglii jsem nevidìl, ale už se chystám na dopolední záznam , každopádnì výsledek odpovídá mým pøedstavám, neèekal jsem, že padne nìjaký gol, možná jeden, kdyby náhodou zas Beckham zakopl o balon pøi trestnaku tak štastnì, že by to tam spadnulo

každopádnì Angláni mají nového národního hrdinu - "uøvanec" Rooney , který tak pøevzal žezlo právì po Beckhamovi , nemýlím - li se :)

i Portugalci mají své národní hrdiny, take na "R" (což mi pøipomnìlo kultovní hit "Královské reagge" :lol: ) - Ricarda a Ronalda, ovšem vìøím, že ve své zemi budou jistì více opìvovanìjší než jejich anglický protìjšek .. bude zajímavé sledovat, jak se bude "dýchat" Ronaldovi v jeho ang.angažmá, když je poslal domù svou penaltou, nebo že by Angláni zachovali své gentlemanovské chování ? Snad ano, pøece jen v koneèné fázi si za to mùžou sami hráèi, mají dávat goly a když ne goly, tak aspon kopnout penaltu

celkovì jsem ale spokojen, Anglie vypadla, to bylo pro mì primární :) .. s o to vìtším oèekáváním jsem se obracel k veèernímu zápasu, kde jsem èekal jako tøešnièku na dortì tìžký a rychlý KO Francie :)

no nestalo se, jak asi každý ví .. a svým laickým subjektivním okem musím øíci, že Francie v souboji dvou tragických týmù byla ta mín tragiètìjší (jednooký je vždy mezi slepými králem), èili si zasloužila vyhrát
:roll:

a tak máme Francii se svým luxusním fotbalem v SF :doh: .. to je ale žrádlo, už jen aby Stìpánek se stal manekýnem a fotil kolekce pro Armaniho (nic proti, Radka mám rád) :mrgreen:

a pøitom Brasil mìla ideální podmínky .. pøestárlá obrana, která sice svými zkušenostmi mohla dobøe vykrývat prostor, ale rychlé hraèièky by prostì nestíhala, kdyby ovšem nebyl v utoku slon Ronaldo (prominte mi ten výraz), záloha nehrála v nedbalkách, v obranì nebyli Lucio a Juan a na lavièce Adriano, Robihno a kauè Pareirra .. ten byl ale jistì mistrem svého øemesla a vìdìl, co dìlá a vìøím, že to ocení i v Brazílii a postaví mu tam pomník za to, jak dovedl vnést jiskru do týmu a pod jeho vedením hrála Brasil líbivý, atraktivní fotbal, s kterým to dotáhla do CF :D

sudí musím pochválit, dìlali opravdu, co mohli ,ale kde nic není, ani smrt nebere .. dokonce dvakrát ušetøil obránce Brasil od rudé pohromy, nìjaký ten faul bud pustil nebo písknul atd .. vše mohlo vyvrcholit v závìru zápasu, kdy Ronaldo se v posl.minutách z posledních sil vydal výklusem do franc.obrany, bohužel i to mu vzalo natolik sil, že spadnul ještì pøed velkým vápnem, a tak místo oèekávané penalty pøišel jen trestnák, který nevýrazný (ale vìènì vysmátý) Ronaldihno netrefil .. a opravdu staèilo málo, tøeba aby se Brasil dostala do vápna, nìkdo se tam zalomil , zaøval a bylo by to .. jenže Brasil se dostala do vápna jen v posl.minutách, kdy mìla tlak z agonie a co více, až na pár propagaèních výjimek za celý zápas se nedostala k poøádné šanci nebo aspon do toho vápna a to nemluvì o nìjaké kombinace a marném držení míèe, do fakt nechápu :roll: .. suma sumárum, kanárci aufwiedersehen! :box:

toto asi moc nenadchnulo organizátory a sponzory (naopak sázkovky zas mìly ráj), zas na druhou stranu Nìmci mají aspon volnou cestu k titulu, protože Italové už tímto SF splnili, co mìli, tj. odklonili pozornost od korupèního skandálu, a je na èase vrátit Itálii do reality a zaèít komenpzovat tu penaltu z 95´

druhý SF bude "vrchol" MS a všem divákùm doporuèuji "namastit" žaludek, aby náhodou pod tíhou uchvatného fotbalu nemìli zažívací potíže , protože POR bude, jak už je u nìj tradicí, bránit remízu 0:0 s tím, že když se náhodou zadaøí, udìlá se nìjaký ten utok, aby se neøeklo, nemlich to samé bude hrát FRA, a tak diváka èeká opravdu silný zážitek, který pokud neskonèí penaltami, tak záøezem sudího, protože mì pøijde FRA jako výhodnìjší marketingový a komerèní soupeø pro NEM , už jen kvuli tìm vazbám v EU, nebo kvuli vzájemným politickým a nacionálním "sympatiím", kdy by Nìmci jistì uvítali porážku FRA ve finále MS :D

jde o spekulace, já vím, bohužel ale na tomto MS se nedá sledovat sportovní a fotbalovou stránku, jak asi každý postøehl za tu dobu a tak je tøeba zkoušet sledovat rùzné "jiné" cestièky , jako tøeba tuto 8)

a uz dopadne MS jakkoliv, tak budu se opakovat , když øeknu, že toto MS je pro mì divadelní maškaráda, kde scénáø a režie je v duchu komedie, herci hrají tragédii a diváci jsou chudáky, protože je kolem svìtlo a hluk, aby mohli usnout, dveøe východu jsou zamèený a vstupný se nevrací ! 8)
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne ned črc 02, 2006 10:16, celkově upraveno 1
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned črc 02, 2006 10:12

dnesk toho moc na tipování není, GB nevypsaly chall. , takže si musím echat zajít chut na Patienceho, sice se hrají fotbaly ve Skandinávii, ale nevím èím to, nemám nìjak chut na fotbal :D .. a tak asi veèer zkusím nìjaký ten base èi žen.basket, šance je tam 50 na 50 , a když budu míí infos, které jednu stranu budou více protìžovat, tak tøeba mì tip vyjde, stávají se i záhadnìjší vìci :)

no, ještì uvidím , to je prozatím vše, have a nice Sunday, men! 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon črc 03, 2006 7:42

tak Wimbledon pøechází do své druhé poloviny a já jsem poøád v minusu a motám se kolem tìch 2 tisíc, nic pøíjemného .. kdyby mi tak šlo tipování, jak mi jde psaní o blbostech a o svých citových výlevech :roll:

no, snad èervenec bude novým zaèátkem a lepšími èasy .. dnes mám pøedposlední zkoušky a tak opìt budu muset vytvoøit celodenní tiket bez nìjaký možnosti otáèení , ale pokud se stane zázrak, já tiket trefím a Petranek80 podá bejzový tiket , nejspíš se nechám inspirovat jeho tipem a otoèím svou výhru, protože je v takovým laufu jako Rafa s Rogerem :ave:

ale pojdme na mé tikety .. na programu jsou dnes 4.kola v muž. i žen. singlu, nìjaké ty debly a mixy, opìt tedy udìlám výbìrové øízení .. nejdøív mixy .. moc dobøe si pamatuju z Rolandu na pár Gonza/DUlko, jak jim to dobøe šlo , no vida a na Wimbledonu hrají spolu znovu, a sice oba už vypadli ze singlu, nìco mi øíká, že v mixu opìt budou chtít dojít co nejdál a vzájemnì se co nejlépe pøedvést, servis mají oba dobrej, return taky, prošli si taky 1.k. , když ve 3 kolech vyøadili pár Skoch/Vanc, no ted ve 2.k. je èeká tvrdší oøíšek pár Bryan/Morariu, kteøí spolu taky leccos nahráli, ale myslím, že to není nic, co by nešlo porazit a ten kurz 2.40 je celkem atraktivní

co mì více zaujalo, je další pár Zimonjiè/Srebotnik .. oba jsou sice taky už venku ze singlu, ale Srebotnik ukázala v singlu, že má celkem formu a daøí se ji, navíc jsou sehraným a zkušeným párem, který vlastnì nedávno vybojoval titul na ROlandu, no a nyní mají podle mì stejné šance na uspìch, obzvlast když se hraje na grassu, který asi je pro nì lepším porchem než antuka .. pro Krajicek už singly skonèily trošku brzo v 1.k., když nestaèila na Stosur, ale vzhledem k tomu, že v dal.kole by ji èekala Williams, asi se tolik nezlobila, v deblech si jistì muže spravit chut a taky tak i èiní, v žen. deblu s Mirzou je ve 2.k., když pøešly pøes Foretz/Zanetti, v mixu taky ve 2.k., když v tajbrejcích pøetlaèila s krajanem Wassenem pár Parrott/Peng ... soudím, že oba páry budou mít chut hrát a budou bojovat, ale sehranost a deblová síla, vyzrálost a pøece jen i forma je na stranì S+Z

ženský debl mì vùbec nezaujal, a tak si nechám zajít chut a enbudu se do nièeho tlaèit .. v muž. deblu mì zaujalo jen Santoro/Zimonjiè hraje proti Sa/R.Delgado .. S+Z pøešly pøes páry KOhlschreiber/Tursunov (3:0) a dom.div.kartu Goodall/Hutchins (3:1), Sa/Delgado vyøadili v pìti setech pol.pár Fyrtenberg/Matkowski, což jistì pøekvapilo nejednoho èlovìka , no a ve 2.k si pak poradili s Fleishman/Smeets .. Sa je znám, že si rád zahraje debla, ale nechce se mi vìøit, že by na grassu tito dva pøíliš nesehraní hráèi odvedli natolik skvìlý výkon, který by pøetlaèil S+Z, obzvlast když Fabrice má celkem formu a po nevydaøeném singlu by si chtìl spravit chut aspon v deblu, navíc jde o Wimbledon,že?

Dementieva vs Perry
-Dementieva je sice v posl.dobì hodnì divokou a nestabilní hráèkou, ale na ty velký turnaje se vždy dovede dát nìjak záhadnì dohromady a hraje hezký a bojovný tenis .. pøed turnajem si otukala grass v Rosmalenu, kde vypadla po boji ve CF s pozdìjší vítìzkou Krajicek .na Wimbledonu se ji daøí tak nìjak pul na pul, vždy se tady dokázala dostat do toho 3.k. nebo 4.k., ale pak nìjak už nemohla zlomit to prokletí, když loni ji zastavila Myskina, pøedtím Serena èi Henin, no dnes má jedineènou možnost se poprve dostat do CF , pøece jen Perry je mnohem hratelnìjší hráèkou, navíc cestu do 4.k. nemìla Jelena vubec lehkou, když musela postupnì pøejít pøes Mirza, Shaughnessy a Lichovcevu, a že to zvládla napovídá, že asi na turnaji hraje v dobré pohodì .. otázkou bude, zda se ji povede trošku zapomenout na ten komplex a bude dál pokraèovat ve svém výkonu tak, aby si zahrála vytoužené CF
-Perry mùže být více než spokojena s tím, kde je, pro ní po výhøe na turnaji ve Vegas jde o další zatím nejlepší výsledek .. sice letos krom uvod.turnaje v Sydney, Vegas pøíliš nezáøila, ale na grass chytila dobrou formu a pohodu, když v Eastbourne prošla kvaldou a vypadla ve 2.k. s Lichovcevou, nyní na Wimbledonu už je ve 4.k., ale nutno dodat, že s velkou dávkou stìstí, jednak na los, jednak v 1.k. s kvalifikantkou Barrois si prožila klinickou smrt, když odvracela tusím i MP a nakonec ve 3.setu soupeøku pøetlaèila 86 , ve 2.k. pak mìla taky relativnì jednoduchého sopeøe, další kvalifikantku South, no a ve 3.k. pak vyøadila Bammer
resumé : - ruská hráèka je jistì favoritkou duelu, navíc v turnaji mìla mnohem tìžší soupeøky, které ji více provìøily, zas na druhou stranu Perry se jistì bude chtít vytáhnout na favoritku a zahraje své maximum .. obì jsou ve formì, obìma bude celkem sedìt povrch, pøesto více mám Jelena, kde snad zlomí to prokletí 4.k.

další konstantu si dám jako Clijsters, jednak ji mám rád, líbí se mi, fandím ji a jednak prostì Radwanska na ní nemá, aspon zatím, vìøím, že pokud si udrží výkonnost a bude s pøibývajícími roky narùstat, že èasem Kiminku bude hodnì trápit a i porazí, ale prozatím to nevidím jako reálnou možnost, obzvlast na grassu :)

tak a jdem na to nehlavnìjší - mužský singl .. nedjøív nìjaký konstanty, které odbudu struènì .. Nadal si jistì poradí s Labadzem, který je jistì v laufu, vždyt z kvaldy došel už do 4.k. (v deblu s Vemièem taky prošel kvaldou a je už ve 2.k.), ale na druhou stranu v 1.k. Peya, pak Gaudio, ve 3.k. pak pøišla skreè Fishe, myslím, že Irakli si už vybral dost stìstí a že je na èase konèit a louèit se, Rafa má slušnì rozjetou cestu až do finále, Roddick i Ljuba jsou out a ostatní hráèi nejsou tìmi, kteøí by dokázali zahrát stabilnì a hlavnì se vyrovnat s Rafovou houževnatostí , snad jen Baghdatis èi Hewitt , no a stopro jeden z tìch dvou do SF vypadne :) .. Nadal si je jistì toho vìdom a je to pro nìj jedineèná možnost ukázat tenis.veøejnosti, že není jen antuk.králem .. jen zranìní anebo tlaky gruzijské sázkaøské mafie udìlají vítìze Labadzeho :D

Hewitt vs Ferrer
-jako fanda Lleytona nemùžu tipovat nic jiného než jeho výhru, to je více než jasné, už jen proto, že Ferrera má na black-listu a jsem na nìj celkem alergický pro své výstøelky a odfláknuté zápasy, kterých má na svým kontì pomìrnì dost .. David se jistì bude chtít vytáhnout proti favoritovi Hewittovi, bude bojovat jako lev a o každý fiftýn se svede boj .. Hewitt ale patøí ke grassu jako David k antuce , navíc je Lleyton ve slušné formì a pohodì, turnaj už vyzkoušel Hewittovo nasazení a prošel si tìžkou zkoškou s Leem, takže nyní už to bude v pohodì .. jako vždy lleyton nemá dobrý první servis (usp. kolem 50%) , ale ze 2.servisu zatím má 60% usp. což je slušné , navíc navíc ve tøech oderhraných zápasech mu vzali jeho soupeøi jen 4krát servis a dopracovali se k celkovým 13 brekùm, co mì celkem zaujalo, že má sice už 12 dvojchyb, ale na svoje pomìry i celkem dost es (46) .. nemusím dodávat, že Lleytonova síla je v pohybu, rychlosti a høe od baseline, a samosebou na returnu (bilance brajkù za tøi 3 zápasy 17/44) .. Ferrer pøešel pøes krajana G.Lopeze, Stadlera a zejmena pøes Gonzu, kde otáèel z 0:2 a znovu se tak potvrdilo, že Gonza prostì neumí udìlat ten posl.krok a že po velkém zápase zahraje slabší .. Ferrer si tak už splnil svoje maximum a nyní muže jen získat .. což je jistì pro nìj velké psychické plus, na druhou stranu Lleyton je hodnì namotivovaný .. co je zajimavé, pùjde o jejich první duel

Anèiè vs Djokoviè
-k Supermariovi není co dodat :), Wimbledon je jeho turnaj, grass jeho povrch, Goran Ivaniševiè je jeho vzorem, motivace k zápasu a turnaji je více než jasná .. navíc je v dobré formì a laufu a aby toho nebylo málo, utká se Mario se Srbem, což jistì bude mít i trošku jiný nádech, když zejména Chorvaté si na takové vìci dost potrpí :), navíc Mario má co vracet Djokovièovi za lonské vyøazení na US open .. na turnaji si taky prošel tìžkými chvílemi, když Almagro i Wawrinka hodnì zlobili, naopak Sanguinetti posloužil jako dobrý sparing .. u Maria je duleižtý servis, ten mu zatím v zápasech vychází, usp prvního servisu nìco pøes 60% (využítí pak témìø 80%) napovídá, že není tak snadné ho brejknout a není divu, když využití 2.servisu má kolem 60% , za vše je pak výmluvný fakt, že jen dvakrát ztratil servis a soupeøi se dostali jen k 10 brejkùm (sám se pak dostal k bilacni brejkù 12/37) , sice má celkem dost dvojchyb (9), ale to kompenzují esíèka (47) .. duležitá je i hra na síti, tam jak asi nikoho nepøekvapí, chodí Mario hodnì èasto (92/183 = 53%), jak vidno, není to ideální využití, ale vzhledem k té kvantitì to zas tak strašné není, prakticky jen Mirnyj chodil více na sít než Mario
-Djokoviè je sice více antukáøem , ale už loni ukázal, že grass mu není cizí, když prošel kvaldou a vypadl ve 3.k. s Grosjeanem .. letos se tedy o kolo zlepšil a jistì není bez šancí na vylepšení svého dosavadního nej.výsledku , už jen proto, že letos se mu opravdu daøí a zaèíná se rýsovat nová jugoslávská tenis.nadìje .. uvidíme tedy , jestli zopakuje CF z Rolandu anebo se zastaví tìsnì pøed ním, no zatím ejho jízda je spanilá, prakticky jen Južnyj dokázal vyhrát set, Robredo ani Goldstein se na to nezmohli .. Djokoviè hodnì tìží ze své pøesné a trpìlivé hry, kdy sice nemá tolik winnerù, ale ani chyb a tak je na bíle dni, že nechává své soupeøe utpoit ve svých chybách anebo je zatlaèí do defenzivy, která si vynutí nìjakou chybu .. jinými slovy uplnì jiný styl než má Mario .. co je slabinou Djokovièe, je jeho servis (jako u každého antukáøe), první mu sice chodí podobnì jako Mariovi, ale využití 2.servisu má jen kolem 50%, což už dává velké šance na brejky, to ale kompenzuje kvalitním returnem :)
resumé : - forma , rozehranost i herní pohoda budou jasnì na stranì Maria, stejnì jako povrch, který je šitý na míru pro jeho servis/volej .. pro Novaka mluví pozice outsidera, vzáj.bilance i jeho defenzivnìjší pojetí hry .. na druhou stranu se servisem je na tom líp Mario, který bude mít jistì více možností k brejkù a bude jen záležet, jak s tím naloží

no a to je vše, co mne zaujalo , možna si dám ještì psycha Baghdatise , kurz je fajn a já mám prostì slabost pro emotivní srdcaøe :lol:

a jak tedy sestavím tikety?
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon črc 03, 2006 8:01

nakonec si dám opìt wild tiket a nìco jako hlavního, penìz je dost, tak proè dìlat cavyky,že? 8)

nejdøív ale vyhodím nìjak tn zápas, protože je toho opravdu dost :) .. rozlouèím se s Dulko/Gonza, protože pøece jen Gonzu nemám rád a je na black-listu a musím být prostì v tomto tvrdý a neoblomný .. sice nakonec budu hrát tøi tenisy na mainu, ale Nadala opravdu beru jako konstantu, takže hraji jen pidi kurzy Hewitta a Anèièe, z èehož se asi vìtšinì otáèí oèi kolem, no já to neøeším, v koneèném výsledku neus.tiket èlovìka naštve stejnì 8)

jak vidno, hraju témìø o všechno (jen drobné si nechávám) , tak držte palce, hlavnì at Mario pøetlaèí Novaka, tohoto zápasu se asi tak nejvíce bojím :roll: .. hodnì stìstí všem, at se vám daøí a veèer pak máte mnoho radosti ! :thumbup1:

Hewitt vs Ferrer (1.10)
Nadal vs Labadze (1.06)
Anèiè vs Djokoviè (1.33)

celk.kurz : 1.55
vklad : 1900Kè
výhra : 2945Kè

Clijsters vs Radwanska (1.04)
Murray vs Baghdatis (2.50)
Dementieva vs Perry (1.20)
Zimonjiè/Srebotnik vs Wassen/Krajicek (1.30)

celk.kurz : 3.56
vklad : 100Kè
výhra : 356Kè

stav banku na uètu u GB :arrow: 0Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow: 3301Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte črc 04, 2006 8:01

tak vèerejší tikety asi nemá cenu mnoho rozebírat, prostì klika, zadaøilo a jen doufám, že to není jen výkøik do tmy, ale zaèátek nìjakého winning streak :)

kdyžtak koukám do nabídky, dnes si nechám zajít chut na nìjaké velké sázky, a to hlavnì proto, že až zítra bude na programu muž.singl na Wimbledonu a taky kvuli chall., které zèásti zaèaly vèera, ale vìtšina jich bude mít svá první kola rozhozena do utery a støedy, èili ve CT a PA budou žnì a na ty si musím šetøit korunky :)

každopádnì neuškodí si už ted nìco zkusit na tiketu, pokud to vypíšou GB, kteøí sice vypsali už ted chall., ale pro mì z nepochopitelných duvodu to jsou pidi-challangery Winnetka a Dublin .. naopak chall. s nejvyšším stupnìm vynechávají (Biella , Cordoba) :roll: , což je škoda, zápas Tuksar vs Bolelli mì velmi zaujal a bookies v Tipáèi hodili kurz na Bolelliho na 1.90 , hm :) stejnì roztomilý kurz je i na Maxima Gonzaleze proti Callerimu (3.20) .. ale i Cordoba má celkem zajímavé zápasy, namlsaný antukáø Gabashvili si to rozdá s dobøe hrajícím "hardaøem" Chuidinellim (2.25) a Schuttler proti dom.kvalifikantovi Menendezovi (3.60)

no, ale zamìøme se na to, co je v nabídce GB .. tam je bezesporu ženský singl .. a protože se v ženských tolik nevyznám (tenis, nebo vztahy, to je jedno :D) , tak sice si je zkusím, ale nebudu takový naivka, ale za nìco mín , radši ...

CLijsters je pro mì povinnost, jako její fanda nemùžu pohrdnout hezkým kurzem do konstanty, Cínanka si už svoje odpracovala, nyní pùjde vpøed zkušenost, razance a kvalita (nic proti Na-Li) .. trošku mì láká si zkusit over 20.5 games u zápasu Mauresmo vs Myskina .. amely je jistì favoritou a dobøe rozjetou, ale Myška jistì bude klást tuhej odpor a myslím, že i ten set by mohla klidnì vzít

na programu jsou i mužské debly, kde se dohrávají 3.kola a zaèínají i CF zápasy .. Bjorkman/Mirnyj mají proti sobì agentinské deblové specialisty, kteøí se znají už léta, ale v posl.dobì nemají moc velkou výkonnost , navíc patøí více na antuku a nikdo z obou neoplývá nijak zvlášt drtivým servisem , a sice na returnu a v uderech odzadu jsou dobøí, ale na grassu je tøeba být dobrej na síti a pøi servisu, tam jsou B+M jako ryba ve vodì, navíc oba v mimoøádné deblové i singlové formì, unava by sice mohla mluvit do jejich výkonu, ale když se daøí, tak se daøí :) .. Bryan´s asi taky mužou lákat, no Dlouhý/Vízner jsou celkem slušní deblisté, sehraní a mohli by pozlobit , já si je vynechám, nemusím hrát všechno,že? :)

mixy a ženský debl vynechám uplnì a co je tu dál? Samosebou MS .. utkání GER vs ITA .. postup Nìmecka láká kde koho, kurz se hýbe kolem 1.65, což je tak na hranì a tedy pro mì nic lákavého .. více mì lákají kurzy na remízu (3.10) , respektive poloèas (2.00), potažmo jistìjší tip na to, že bude remíza v poloèase nebo na konci zápasu (1.55) .. neprohra Nìmecka je taky zajímavá (1.30) .. under 2.5g by taky šel, ale ten kurz je výsmìch (1.40) .. urèitì neuškodí potrestat bookies za to, že favorizují Nìmce a zkusit nìjaky ten asian na Taloše , tøeba takovej 0: 1/4 v kurzu 1.90, kde pøi remíze se vrátí vklad a k tomu 50% z výhry .. jak vidno, je toho celkem dost na hraní, tak si to shròme

Clijsters (1.12), Mauresmo vs Myskina - over 20.5games (1.80), Bjorkman/Mirnyj (1,08 ), neprohra Nìmecka (1.30), GER vs ITA - remíza v poloèase nebo na konci zápasu (1.55)

tak uvidíme, co nakonec dám na tiket ...
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte črc 04, 2006 8:32

tak jsem se pøehlédnul, neprohra Nìmecka je v kurzu (1.15) , na to kašlu, ne že bych nemìl rád takové kurzy, ale pøijde mì to jako málo vzhledem k riziku .. a co jsem vybral tedy ? jako konstanty jsou to Clijsters a Bjorkman/Mirnyj .. no a menší dilema mezi overem a remízou jsem vyøešil jednoduše .. na tiket dám over Myskina vs Mauresmo a pokud tiket vyjde, pøípadnou výhru veèer otoèím na té remíze u fotbalu .. a mám pokrytý všechny možnosti :)

Clijsters vs Na-Li (1.12)
Bjorkman/Mirnyj vs Garcia/Prieto (1.08 )
Mauresmo vs Myskina - over 20.5 games (1.80)

celk.kurz : 2.18
vklad :200Kè
výhra : 436Kè

GER vs ITA - over 1.5 goals (1.60)
celk.kurz : 1.60
vklad : 436Kè
výhra : 0

stav banku na uètu u GB :arrow: 3101Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow: 3101
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne úte črc 04, 2006 22:03, celkově upraveno 2
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte črc 04, 2006 17:27

tak první tiket mi vyšel a tak mohu pøemýšlet nad druhým tiketem .. bohužel kurz na danou remízu padnul na 1.40 :roll: , což mì už tedy neláká .. a i ostatní druhy remíz klesají jak potence stárnoucího muže :? .. a tak si musím zajít chut na tipování remíz, které stejnì mì nikdy nebralo .. co tedy vybrat? mám si dát ovárek, abych fandil utoènému fotbalu ? :) .. nebo si mám dát postup Nìmecka, kterému vìøí skoro každej? .. nebo si mám nechat zajít chut a tipovat nìco jiného ?

chut si nenechám zajít, konec koncù, semifinále je jednou za 4 roky a kdo ví, kdy zas budu moci si tipovat na tuto mimoøádnou sport.událost :)

no, postup Nìmcù tipovat nakonec nebudu, pøece jen jako fanda Lazia trošku více inklinuju k italskému fotbalu a než tipovat Nìmce, to radši dám na Labadzeho proti Rogerovi .. a tak se nám rýsuje tip na ovárek , který je pøímo ideální .. jako zastánce ofenzivního fotbalu si pøijdu na své a budu tak fandit hlavnì tomu, aby se hrál fotbal a padaly goly, navíc mì nebude tolik zajímat výsledek a budu fandit tìm, kteøí budou mít bìhem zápasu moje sympatie (logicky podle okolností) :D

a tak tedy dáme ten over 1.5g (1.60) .. zas musíme být soudní a nepøehánìt to s tìmi goly 8) .. vklad bude otoèená výhra na prvním tiketu, takže bud si dnes nìco dalšího pøilepším anebo budu tam, kde jsem dneska zaèínal, což mì toèit nebude,to je pro dnes vše, sportu zdar! 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec