"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř črc 05, 2006 7:12

tak vèera jsem byl po delší dobì spokojen s fotbalem, škoda , že ve 2.poloèase trošku opadlo ono nadšení a oba týmy hrály více na obranu, ale zas bychom pøišli o to hezké prodloužení, do kterého Taloši vlítli jako divocí a zcela zaslouženì vyhráli, nebot Nìmci pøece jen nemìli poøádnìjší šanci (vyjma tìch pár zábleskù Schneidera èi otoèky Podolskiho) a s dobøe hrajícími Taloši nestíhali držet krok .. mimochodem, nevíte, jak vyhodnotí GB ten zápas , když mám dáno over 1.5 goals a v prodloužení padly dva goly?ptá sem,že poøád to mám jako opened ticket a èekám stále na uzavøení toho tiketu (já sám jsem si ho vyhodnotil jako lost, ale ted nìjak nevím :roll: )

každopádnì at už bude ve finále kdokoliv, vìøím, že Italové budou mistry, a bez nìjakých srandièek :mrgreen: , pro mì Italové jsou zaslouženì tam, kde jsou .. jako jeden z mála týmù totiž hrají opravdu fotbal, sice hrají hodnì zezadu, navíc ten jejich systém 4-3-2-1 taky není zrovna utoèný, pøesto se snaží hrát dopøedu a to se cení .. druhé semifinále si nechám tipovì ujít, ale pøál bych si "jižanské" finále, ale podle mì FRA vymaže POR stejnì jako Spanìly .. každopádnì forza Italia :punk: , vivat Lazio ! :pljesko:

ale ted pojdme na bloèek .. a jeho tikety .. dnes si ještì nechám zajít chut na chall., kde se dohrávají 1.kola, a pustím se jen do Wimbledonu, což mì bohatì postaèí :)

do oka mì padnul zápas Nadal vs Nieminen
-Fin si vybral už dost stìstí a s tím jeho "ženským" servisem si nemùže dìlat pøíliš nadìjí na uspìch, obzvlast když proti nìmu bude stát Nadal, který má skvìlý pohyb a return .. Nieminen je sice dobrej v mezihøe a na returnu, ale Nadalova mezihra je nìco, s èím se dá pøednášet na univerzitì a servis Nadala je na Wimbledonu taky stejnì výteèný (konec koncù jen dvakrát pøišel o servis a umožnil 7 brejkù svým soupeøùm a Agassi s Labadzem nezískali ani brejk :!: ) .. tam, kde je Nieminen dobrej, je Nadal ještì lepší, a tam, kde Jarkko není dobrej, je Nadal dobrej , co víc dodat

pøemýšlím ještì nad dalším zápasem, protože na Rafu je kurz 1.25, což není sice málo, ale taky není hodnì ..

že bych dal na "miláèka" v zápase Hewitt vs Baghdatis
-oba hrají podobným stylem , oba jsou dobøí na returnu, oba rádi vrací, oba mají stejnì slabý servis , oba se dovedou stejnì namotivovat, ale Hewitt mì pøijde víc v herní pohodì a grass mu jistì více sedí , navíc kondiènì je na tom Australan jistì taky líp, ale zas to není natolik jistì, abych to hrál za tolik :?:

pøemýšlím taky nad Stìpánek vs Bjorkman , oba jsou taky prakticky ve všem stejní, hrají servis - volej, není tìžké se u nich dostat k brejkùm, sami dovedou ale zabrat, aby udìlali rybrejk, mají slušný první servis, ale slabší druhej, na síti jsou dobøí, ale Jonas má ty zkušenosti a fazonu, naopak Radek má lepší kondici a vìtší "hlad a srdce" .. v neposlední øadì Radka mám rád, pøeji mu uspìch a vìtšina vìøí Jonasovi :)

padly mì do oka mixy .. Srebotnik/Zimonjiè si to rozdají s Damm/Peschke , což jistì není nic nezdolného, navíc jsou to moji èerní konì a kurz 1.60 je velmi lákavou výzvou , anebo si mám dát Rogera ? ?

hmm a ted babo raï ? :roll:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř črc 05, 2006 7:21

tak jsem to nakonec vymyslel následovnì .. Nadal pùjde na main a k nìmu pøidám Rogera, Anèièe mám sice rád , ale Roger je prostì fenomén a vìøím, že Maria tøeba i v tom pátým setu nakonec pøetlaèí

no a ty zbývající zápasy si dám na další tiket, at mám co sledovat :)

vklad bude tentokrát opravdu poøádná palba, není dùvod se upejpávat a de facto pùjde o moou nejvyšší sázku , uff , to zas budou nervy 8)

Federer vs Anèiè (1.06)
Nadal vs Nieminen (1.25)
celk.kurz : 1.33
vklad : 3000Kè
výhra :3 990Kè

Štìpánek vs Bjorkman (1.55)
Hewitt vs Baghdatis (1.40)

Zimonjiè/Srebotnik vs Damm/Peschke (1.60)
celk.kurz : 3.47
vklad : 100Kè
výhra : 0

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 1Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:3991Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne pát črc 07, 2006 9:42, celkově upraveno 1
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát črc 07, 2006 7:55

tak pomalu se blíží konec Wimbledonu a já pomalu odkrajuji ono mínusové manko, jak jsem si pøedsevzal, už jen drobný krùèek chybí .. ten hodlám udìlat dnešním tiketem, tak uvidíme :) bez nìjakých okolkù se pustíme do dnešní nabídky .. zaènem jak jinak tenisem, je tu Wimbledon a challangery .. tipy na Rogera si nechám zajít, ani nìjaké special sázky, kurzy jsou i pro mì malé :lol: a co více, mám takový dojem, zda Roger neudìlá takové gesto ke stáøí a tenis.osobnosti a neudìlá tak trošku vyrovnanìjší zápas, než se èeká a tøeba i ten jeden set nepustí , já být Rogerem, udìlal bych Jonasovi radost , obzvlast když se louèí s karierou :) ..
za to ale durhý zápas si nenechám ujít, mùj kun turnaje - Nadal, si to rozdá s haluzáøem Baghatisem (prominte to oslovení, prostì je to klikaø) a doufám, že pomstí Lleytona , ale hlavnì vrátí tenisu logiku a smysl :) .. zkusme se podívat více na tento zápas .. základem je servis .. aèkoliv to bývalo slabinou u Rafy, nyní na Wimbledonu patøí Rafa mezi nejlepe podávající hráèe, pøesnost prvního servisu 70%, jeho vyuižtí pak 80%, a vuyžití druhého servisu se blíží k 70% , sice nedává tolik es, ale ani nedìlá dvojchyby a prakticky jen 2 krát pøišel o svùj servis za celý turnaj .. a co více za posl.tøi zápasy uhráli jeho sopeøi dohromady jen dva brejky , oba dva nevyužil vèera Jarkko .. co se týèe hry na síti, Rafa moc nechodí na sít, vìtšinou když hodlá dobít míèek èi když chce využít tlaku z mezihry .. ta, vedle pohybu, patøí k tomu nej u Rafy, dìlá minimum chyb, a co více , nesnaží se jen vracet, ale i umistovat a zahrávat winnery, kterých sice není tolik jako u Rogera, ale ukazují, že to není jen vraceè, ale má své koncové udery .. o síle Nadala na returnu není tøeba psát
-co Baghdatis? ten vše tahá pøes dobrý return a mezihru, kde hodnì vybìhá a odvrací a povìtšinou pøinutí soupeøe k chybì èi k nábìhu na sít, kde ho èasto vyškolí .. ale na grassu je tøeba servis , a sice Marcos do toho mlátí jako divej a má celkem dost es, usp. 1.servisu jen kolem 55% a jeho využití dokonce pod 75% a to nemluvì o využití 2.servisu, které je kolem 50% .. sám pak celkem pravidelnì ztrácí nìkolikrát za zápas svùj servis, který si ale dovede díky silné bojvonosti a returnu vzít zpìt .. v mezihøe se snaží hodnì bìhat a vracet, jak jsem psal, ale i tak dìlá dost nevyn. chyb, což by mohlo tak být klíèové , s Rafou je tøeba hrát pøesnì a jistì .. to vše ale jistì vyrovná Marcosova bojovnost a psycho-nasazení, no ale tentokrát na druhé stranì bude stát ještì vìtší srdcaø a bojovník, který má o motivaci více, postavit se znovu Rogerovi a ukázat, že zaèíná být nový král :D
-když to shrnu, na servisu jasnì lepší Nadal, v mezihøe by to mohlo být tak nìjak nastejno, i když soudím, že Nadal bude více provokovat Marcose k utoèné høe, což pak bude voda na mýln pro Spanìla .. na sít oba moc nechodí, co se týèe motivace a nasazení, už ted se tìším na tento zápas :D .. no a v neposlední øadì, Marcos si s Hewittem vybral už stìstí na celý rok dopøedu, co tomu se vše nepovedlo, mi rozum nechápal :roll: , a jen málokdy se povede zahrát vícekrát po sobì takový lauf .. v neposlední øadì Rafa je mùj oblíbenec a Marcose moc nemusím, obzvlast ted , když mi vyøadil Hewitta :D .. takže vamosss :!: :twisted:

pøemýšlím o deblech, Santoro/Zimonjiè ted vyprovodili favority Bjorkmana/Mirného, jsou to velcí bojovníci, Zimonjièe mám navíc rád , jako i Santora, což se nedá øíci o veteránech Damm/Paes, kteøí navíc až na tento Wimbledon zas tolik neváleli, no popøemýšlím

jsou tu ještì challangery .. Biellu škrtám, zas tam jistì sprchne, v Dublinu je už SF, a nikdo z hráèù mì nijak neoslovil, snad jen Zverev to pìknì mele a to finále bych mu pøál .. Winnetka má celkem dost nejasné CF, kde snad kvalifikant Kuznetsov by nìco mohl pøedvést, Jenkins není v takové formì a pohodì jako ALex .. a tak tu máme dva chall. - Montauban a Cordobu .. menší turnaj má spíše chytáky, než jasné zápasy .. Gil vs Guez, na první pohled Portugalec by mìl jít dál, ale domác antukáø má v posl.dobì slušné výkony a navíc doma je doma :) .. Gicquel jako nasaz.jednièka narazí na mladého Poppa, který ale letos válí jako divej a je jedno, jestli jde o futura èi chall., Thorstena bych rozhodnì nepodcenoval a sice Gicquel evidentnì na turnaji chce hrát a vede se mu (navíc v deblu je v SF), tak bych si dal pozor .. to samé bych dìlal i u Devildera, ten je sice nasaz.dvojkou, ale Ouahab je hodnì nepøíjemným souepeøem, který taky letos hodnì uhrál .. trošku více mì zaujal kvalifikant Checa, Eitzinger jistì není nic, coby nešlo porazit, navíc letos se Spanìlovi daøí , což se nedá zrovna øíci o Rakušanovi , no popøemýšlím

Cordoba má taky svá uskalí :) první se jmenuje Kim, který si na turnaji zatím užívá a vede se, když v singlu je ve CF a deblu v SF, ale poøád èekám, kdy poletí do Newportu, kde hraje po víkendu, tam asi pojede i Bastl, který je 2.náhradníkem pro Newport, ale vìøím, že se nìco ještì uvolní .. vlastnì jen Carraz a Falla nikde pøíští týden nehrají, a tak lze usoudit, že tìm asi pùjde nejvíce o to si tady poøádnì zahrát a na nìjaky ten týden se zajistit :) .. Carraz to dává jasnì najevo, z kvaldy už je ve CF a v deblu v SF , ted ale hraje proti dalsímu kvalifikantovi Stachovskému, se kterým nemá dob.bilanci , tak uvidíme :) .. mì ale zaujal druhý jmenovaný Falla , ten se dobøe uvedl na Wimbledonu a evidentnì si chut a formu udržel i na Cordobu, jak by taky ne, když loni tu prohrál až ve finále s Baghdatisem :wink: , proti sobì má sice Schuttlera, ale myslím že z toho má Falla pro strach udìláno :D, Nìmec je ve CF hlavnì díky easy losu, Menendez a Ventura nejsou soupeøi a rozhodnì ne na hardu .. pro Fallu mluví jasnì aktuální forma, letošní výsledky, motivace i dobré prostøedí , pro reinera jméno a zkušenosti, což je ale tak nìjak všechno

zbytek nabídky mì nebere a tak nìco poskládám z tohoto ...
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát črc 07, 2006 9:50

tak na main budu hrát Rafu, když jsem mu vìøil po celý turnaj a zatím hraje na pohodu, nevidím dùvodu nevìøit mu ted, stats, fakta i tenis.logika mluví v jeho prospìch, vèìtnì mých subjektivních pocitù .. zahraju si solo Fallu, už jen z principu, že bookies favorizují Schuttlera :doh: .. no a zkusím i takový výstøel od boku 8)

Nadal vs Baghdatis (1.40)
celk.kurz : 1.40
vklad : 3500Kè
výhra : 4900Kè

Schuttler vs Falla (1.85)
celk.kurz : 1.85
vklad : 440Kè
výhra : 0Kè

Eitzinger vs Checa-Calvo (2.15)
celk.kurz : 2.15
vklad :50Kè
výhra : 107.5Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 1Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:5007.50Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob črc 08, 2006 8:06

Falla zklamal, sice bojoval, ale na reinera nestaèil, asi Nìmec nìjak ožil a aèal zas hrát tenis, jinak nevím :roll: , ale pøesto jsem byl spokojen Nadal nedal mnoho šancí Marcosovi, a tak mì vyšlo to hlavní, naè jsem èekal a jako tøešnièka na dortì pak byla výhra Checy

taková peprnost, odcházel jsem ven, když Nadal vedl 61 43 a bylo logické, že celý veèer jsem èekal, jak to dopadlo, pak mi došla jedna z nejhezèích smsek za poslední mìsíce :D žádná sleèna tam nepsala, že mì miluje, ani nechtìla, abych ji šel domù opravit vodovod :mrgreen: , ale došla zpráva od GB, že Nadal won, your ticket won , a po vzoru reklamy v Betandwin jsem zvedl ruku a zatnul pìsti a zakøièel si vamos!

to by bylo v pohodì, kdyby to nebylo na diskotéce, když jsem zrovna komunikoval se sleènou a bylo to trošku mimo kontext :)

ale hlavní bylo, že mi Rafa vyšel :drunk: :kicking:

ale zpìt k bloèku .. neuvìøitelné se stalo skuteèností, když se mi nakonec podaøilo vymazat ono nelichotivé manko ze zaèátku Wimbledonu, mnohokrát jsem si sáhnul na dno, trošku zariskoval, ale nakonec stìstí pøálo odvážnému a podaøilo se mi nejen vyrovnat bank, ale pøidat i pár kaèek do plusu :punk:

ted si dám na pár dní pauzièku a v dalším týdnu zaènu novou éru bloèku, a ted doufám, že už pùjde o navýšování , než o odmazávání ztrát :roll:

nevím, jak u vás, ale ted to tady v Brnì vypadá jako ve slovenské hymnì (mimochodem, moc se mi líbí, je plná energie, bojovnosti, života a vášnì .. oproti naší sentimentální, ospalé a takové "pomalé" :D ) , kdy se to nad Brnem blýská a støílí to tu , jak u Werdunnu , vody tu máme po kotníky, že bych hned mohl jít pouštìt lodièky , prostì hotový ranní Armaggedon :)

takže bouøce a tenisu zdar 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř črc 12, 2006 11:51

tak není moc èasu a tak bez dlouhých komentáøù rovnou pøedhodím tiket

Kendrick vs Kunicin (1.60)
Fish vs Alves (1.08 )
celk.kurz : 1.73
vklad : 1000Kè
výhra :1730Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 4007.50Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:5737.50Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne pát črc 14, 2006 17:45, celkově upraveno 2
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv črc 13, 2006 7:52

tak dneska už èasu je více a tak se rozepíšeme :) .. sice ještì vèerejší tiket není vyhodnocen, nebo? si z nás vyšší síly vèera dìlaly srandu, když postupnì zaèalo pršet v Bastadu, Gstaadu i Newportu :roll: , no ale i tak si dnes nìco zkusím naložit dalšího, bank na to mám, tak jaký cavyky 8)

tak se jdem podívat na nabídku .. zaènem tenisem a ATP turnaji v Bastadu a Gstaadu

Almagro vs Calleri (1.28 )
-letošní výsledky jasnì mluví pro Almagra .. aktuální forma, herní pohoda a rozehranost je u obou tak nìjak stejná, no motivace, lepší fyzická kondice i pohyblivost je jasnì na stranì Almagra, vèetnì pøece jen lepšího zdravotního dojmu .. Almagro vyøadil v 1.k. Berdycha, Calleri zatím marného Luczaka, to sice nemusí nic znamenat, ale taky mùže

Gasquet vs Vik (1.15)
obìma povrch jistì bude vyhovovat, u Gasqueta lze sledovat vzestupnou výkonnost a vìøím, že i ta chut po lepších výsledcích nebude nìjak malá, naopak u Vika mì pøijde jeho výkonnost stagnující na prùmìru a o morálce ani nemluvì .. vìøím, že Richard je zdrav a v tom pøípadì neèeká Vika nic moc lehkého , už jen proto, že Richard letos zatím opravdu nic moc nenahrál (vyjma Nottnighamu) a tak by bylo z jeho strany rozumné co nejvíce se vydat a v posl.antuk.turnajích urhát co nejlepší výsledky, kvality na to má

Gaudio vs Rochus (1.90)
-uvažuju o velmi roztomilém handicapu 0:5 games na Rochuse .. ne, že by Chris mìl ted tak záživou formu, naopak ve výsledcích by si mohl s Gaudiem podat ruku .. ale právì proto, že i Gaudio hraje letos hodnì zlehka a bez zápalu (a to vèetnì turnajù na jeho antuce, kde v jiných sezonách byl finalistou) a to nemluvì o posl.turnajích .. neèekám, že by najednou byla Gaudiova motivace 100% a tak to zas bude prostì ten starý známý Gaudio :D .. i proto by mohl mít Chris šanci na postup, jednak vzáj.zápasy mluví celkem v jeho prospìch a jednak, když je Chris zdráv, má chut a hraje na antuce, je velmi nepøíjemným soupeøem .. no, zdráv snad je, konec koncù s Olliem hraje bundesligu a tak aspon na prázdniny neèekám u nìj nìjaké zdrav.komplikace, chut asi bude taky, pøece jen za poslední týdny (dokonce mìsíce) si prakticky nic moc nevydìlal (a to nemluvì o bodech) , navíc jistì se bude chtít vytáhnout na slavnìjšího a známìjšího hráèe

no a jdeme na chall .. zaènem u nejvíce dotovaného v Poznani .. nejdøív mne zaujal Hájek, forma, letošní výsledky, povrch , rozehranost, prostì vše je na jeho stranì, ale pak jsem zjistil, že je nahlášen do kvaldy ve Stutghartu (stejnì jako Eitzinger) a tak nìjak už nevím , mùže využít formy k postupu do hlavní soutìže ve Stutghartu, anebo se mùže pokusit uhrát nìco v Poznani, price-money tady není zas tka malý , navíc Hájek zatím letos se vyhýbá tìm symbolickým startùm v ATP race (naopak Rakušan si zkusil letos už 4krát kvaldu), a více se snaží vyhrát a zahrát na chall, no nechce se mi spekulovat a tak si enchám ujít kurz 1.30 a jdu dál .. zaujal mì Devilder (1.35), Jan Mináø sice postoupil z kvaldy, kde ale vyøadil nezmámé polské teenagery a v 2.k. pak pøešel pøes neantukového Stachovského, navíc je to jeho letošní prnvní turnaj (vynechám-li dva èes.futura), kde se dostal do hl.soutìže, Devilder naopak letos nastartoval svou zatímnej.sezonu, když už vyhrál 4 antuk.chall (ten poslední pøed mìsícem) , dvakrát byl v SF a má i pár cenných skalpù .. z min.týdne si pøivezl do POznanì CF z Montaubanu, což se dá brát jako slušná pøíprava na tento velký turnaj

Cuenca je taky v nabídce, a tak hned uvažuju nad Argentincem Dabulem (1.35), který letos ve futurech a satelitech hraje opravdu dobøe, navíc v posl.týdnech má dobrou formu a daøí se mu (vyhrál jedno future, pak SF , nìkolik CF, vèetnì toho v min. týdne ve VEN) , zde v Cuence vyøadil krajana Ciarochiho, Romero má letos pouhých 8 turnajù , ten poslední v polovinì kvìtna, i když tedy to bylo SF na mex.futuru, pak ještì uhrál z kraje sezony jedno SF (opìt doma v MEX), jinak ale KO v uvodních kolech, v 1.k. vyøadil KOlumbijce Torrese, což urèitì není nic svìtoborného

Mantova mì nièím nezaujala, snad jen mladý, dravý Lacko by mohl udolat veterána Galimbertiho, no ale hraje se v Itálii, tak bych to za barák nedával :lol: , to samé i u Oberstauffenu , kde mì nic nezaujalo

snad jen posl.chall. v holand. Scheveningenu nabízí zajímavý zápas mezi letos marným Meffertem a neznámým Argentincem Decoudem, který ale je kvalifikantem a jeho letošní výsledky napovídají o dobré herní pohodì (Vèetnì tìch posl.turnajù) a i když šlo jen o futura, tak pøece jen by to mohlo nìco znamenat .. motivace jistì bude u neznámého hráèe velká, vždyt hraje o své první CF na chall., navíc se bude jistì chtít vytáhnout na favorizovaného Mefferta, který má k dobru zkušenosti i pøece jen vìtší vyhranost na chall. , no to je tak vše, šance na postup vidím 50 na 50 a tak je pro mì kurz 2.25 hezkým lákadlem

fixované zápasy v UEFA cupu si nechám uniknout a spíš se budu bavit nad výjeby tohoto pøedkola , tour de france mì nebere, pozemní hokej ani poøádnì neznám :lol: a tak to bude dnes jak jinak jen o tenisu, ted ještì vybrat, co hodit na tikety , mám z èeho vybírat

Almagro (1.28), Gasquet (1.15), ROchus (1.90), Devilder (1.35), Dabul (1.35), Decoud (2.25)

hmmm , jak to ted poskládat :idea: :?:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv črc 13, 2006 8:05

tak nakonec si nechám zajít chut na Rochuse, pøece jen mì jeho posl.výsledky moc nepøesvìdèily, to by musel mít handicap 0:10 games .. vynechám i Dabula, pøece jen Jižní Amerika je moc daleko :D .. Almagra s Gasquetem si dám na main, nechce se mi vìøit, že by pøi souèasné formì Vik nebo Calleri dokázali pøejít pøes takové soupeøe .. co s Devilderem a Decoudem :?: .. dám je k sobì na wild tiket :) .. no, a to bude vše, snad se dnes poèasí krapet umoudøí a snad mì vyjdou oba hlavní tikety , see U soon ! 8)

Almagro vs Calleri (1.28 )
Gasquet vs Vik (1.15)
celk.kurz : 1.47
vklad : 1557Kè
výhra :0

Meffert vs Decoud (2.25)
Devilder vs J.Mináø (1.35)

celk.kurz : 3.04
vklad : 50.50Kè
výhra : 153.50

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 4130Kè (pøed upravou 2400Kè) (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:4 283.50Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne pát črc 14, 2006 17:47, celkově upraveno 2
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv črc 13, 2006 18:57

tak se dostávám k netu , abych zkouknul výsledky .. ty deštì jsou opravdu dojemné .. jestli budu èekat tøetí den na Fishe, tak mì snad omyjou :doh:

no, musím si dát další pravidlo :arrow: když je jeden neuzavøený main tiket, nevytváøet další, a každý další tikety hrát s menším vkladem :!: :idea:

jak vidno, kdybych se tohoto j ednoduchého pravidla øídil, nemusel mi dneska vypálit rybník Almagro, na kterého asi svédské prostøedí tolik nezapùsobilo blahodárnì jako na Calleriho, který asi chytil druhou mízu :) , je to škoda, protože wild-tiket jinak vyšel, a tak aspon ztrata nebude tak nièivá , ale i tak znovu budu srovnávat manko :roll:

a to ještì mám pøed sebou toho Fishe , který doufám zùstane v pohodì a nenechá se otrávit tím poèasím a zápas odehraje se stoprocentním pøístupem .. no mìl by, pøíští týden nehraje nikde .. no, ale i tak budu klidnìjší, až uvidím jeho zápas na livku , každopáadnì tyto last matche mì fakt dìsnì "berou" , jako i to poèasí :roll:

no snad Mardy bude ještì dnes hrát, zápas zvládne a já si zítra dám další tenis.tiket na následující víkend :lol: , no tolik shrnutí dnešního i vèerejšího dne, GL a zítra naètenou! :)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát črc 14, 2006 7:58

tak se tedy stalo, èeho jsem se bál , znovu jsem se vèera nedoèkal Fishe a mé obavy nad tím, zda vùbec Mardy vyhraje v tomto zápase, se zvýšily :( .. no, musím doufat , že se nenechá rozptýlit a otrávit tímto poèasím , hlavnì aby se dnes nìco hrálo :roll:

nabídka pro tenis je opìt bohatá, když na turnajich ATP jsou na programu CF (vyjma dohrávek), to samé i na chall .. dívám se do nabídky

pùvodnì jsem chtìl hrát handicap i na Massua, ale tìch 3.5 games mì pøijde unfair a nakonec jsem si to tedy rozmyslel, pokud bude chtít Nikolaj, mìl by být blíže k vítìzství .. a možná že bude chtít hrát, když další týden nikde nehraje

Soderling vs Calleri
-Svéd hraje doma a sice je to klasickej ne-antukáø, tak doma je doma, navíc jeho tvrdý servis a agresivní hra s pøechody na sít je nìco, naè nejsou antukáøi na antuce zvyklý a pokud Svéd nepøejde do výmìn, ve kterých se povìtšinou utopí, mùže nadìlat hodnì potíží i takovým antukáøùm jako je Ferrer (se kterým má aktiv.bilanci 3:0) , a tøeba i Callerimu, kde má k dobru i pøece jen lepší kondici .. sice Argentinec má taky o motivaci postaráno, když letos toho málo nahrál a tak asi chybí peníze, ale už má dávno svý jistý, navíc jeho finanèní stránku v pohodì pokryje právì zaèínající bundesliga, kde si zahrál min.týden 1.k. a soudím, že i to následující v nedìli nevynechá, pøece jen, jsou to jistìjší peníze, než na turnajích

Nieminen vs Ferrero
-srovnání aktuální formy a herní pohody mi jasnì øíká, že Jarkko je na tom mnohem líp, a to nehledì na aktuální výsledky, ale vlastnì celoroèní, kdy JCF se zase trápí a hledá .. a i když Nieminena nemám rád a mám ho na black-listu, to samé se dá øíci i o JCF .. u obou tenistù je známa jejich "podivná" motivace k turnajùm .. no soudím že Jarkko když hraje témìø doma, se bude snažit, už jen proto, že na antuce si toho letos moc neužije .. no, a když dosud se JCF poøádnì nevymáèknul a nezahrál aspon ten svùj standard, tak proè by to mìlo být zrovna tady v Bastadu .. navíc se pro mì z nepochopitelných dùvodù odhlásil z turnaje ve Stutghartu (už ve støedu) , což si vysvìtluji spíš jako fakt, že má v souèasnosti asi jiné zájmy než tenis .. zápas by mì nezaujal nebýt kurzu pøes 2.00 na Nieminena, osobnì bych to postavil naopak .. suma sumarum, zajímavá value

no , a jdeme na chall , kde mì zaujal opìt Devilder vs Cipolla
-k frantíkovi jsem se vyjádøil vèera, takže jen dodám, že nakonec si hravì poradil s Janem MInáøem a sice nakonec v deblu vypadl bez odporu ve 2.k., bylo to spíše kvuli partákovi Patiencemu, který se porouèil ve 2.k. singlu s GIlem a asi tedy nebyla chut do nìjakého deblu .. Cipolla se loni podíval poøádnìji do chall, i když to na pùl míchal s futury, a hned se dvakrát dostal do finále, kde ale vždy prohrál, a dvakrát do SF, èili asi vydaøená sezona, no a tak bylo zajímavé sledovat, jak se pustí do této sezony, kde es už zamìøil jen na chall. (12 turnajù) a zkusil i nesmìlé starty v ATP-race (7 startù) .. letos zatím žádná sláva, jen dvakrát pøešel pøes uvodní kola, ale zas to byly dost zvuèné výsledky, když se mu podaøilo dostat do finále, kde ale nakonec zas prohrál, no ale nakonec se mu podaøilo vyhrát svùj první chall. (Turín) .. no, posl.turnaje nic moc výsledky, min.týden pak doma v Biele 2.k. (Galvani), no ted už po výhrach nad unavenymi a namlsanymi Vassallem a OUahabem je už ve CF, kde ho naopak èeká nabuzený a rozjety Devilder :) .. co je zatím zvláštní, Cipolla se dosud neodhlásil z kvaldy pro Stutghart, která zaèín zítra, a vzhledem k tomu, že se z kvaldy odhlásili témìø všichni uèastníci CF zápasù na chall. (výjimku tvoøí ještì Gabashvili a A.Garcia), èlovìku to dává jisté spekulativní myšlenky

Mayer vs Montanes
-tady taky není moc co dodávat, oba tenisté jsou celkem známí .. tip založen na motivaci, pøece jen ze strany Mayera je vidìt snaha nìco uhrát , aspon v posl.týdnech , navíc tento turnaj mu slouží jako taková pøíprava na Stutghart a soudím, že pokud se uèastnil tohoto turnaje, nebylo to pro price-money, to si rovnou mohl zajet na první kolo do Gstaadu nebo Bastadu,ale spíš kvuli oné rozehranosti a zisku bodù do ATP race , které se dávají za uèast ve finále .. Montanes sice není zrovna easy tenista, ale ze 17 letošních turnajù jen 4krát pøešel pøes uvodní kola,a navíc ani jednou se nedostal dál, než do CF(3.k.) .. Munoz, Ghem, Zíb a Hájek, to jsou tenisté, kteøí ho naposled porazili .. nyní na turnaji pøešel pøes Vasselina a Lammera, což asi není známkou super kvality, naopak Mayer si poradil s Checou, který byl ve velké pohodì a formì a s domácím Silsjingem, což asi taky není nic mimoøádného

Tabara vs Zverev
-tady uvažuju o èistì spekulativní sázce .. vèera hrál Tabara singla , stejnì jako jeho kamarád a spolukolega na souèasné dovolené Pospíšil .. zatímco Tabara postoupil, pokud se nemýlím, hrál jako první , tak POspíšil nestaèil na Bohliho .. po té si na závìr hracího dne dali oba kamarádi debla, kde dostali naloženo ve 2.k. 26 26 .. nemusí to nic znamenat, ale Pospeca už nic na turnaji nedrží, naopak pøed sebou má výlet do Manchesteru, což mì pøijde jako lepší místo na víkendový pobyt, než Oberstauffen .. to by ale znamenalo, že by se musel balit i Tabara :) .. neøíkám, že se sbalí a dnes rupne 06 06, ale proè ne? navíc Zverev je ted v poøádným laufu a sice musel øešit pøechod z irského grassu na nìm.antuku, když se vede, tak to jde prostì samo .. unava sice bude cítit, ale ta euforie to jistì srovná, navíc zverev má další týden volný, bude dost èasu se vydýchat a kdy zas bude mít možnost hrát o SF , že? navíc Zverev je v deblu už v SF, když s Gulbisem právì vèera naložili Tabecovi s Pospecem , jaká náhodièka :)

no, ještì budu uvažovat o Hájkovi, který se odhlásil z kvaldy ve Stutghartu i z Indianapolisu, èili je více než jasné, že jeho motivace je uspìt v POznani, to jen potvrzuje fakt, že v dalším týdnu má volno skrz ta odhlášení .. a tedy vše bude na jeho herní pohodì, formì, kondici i bojovnosti .. vše má na výborné urovni a tak bude záležet, co Eschauer, který letos má velmi vydaøenou sezonu , ale v posl.týdnech nic moc výsledky a tak trošku nastal pokles výkonnosti, no nyní je ale ve CF, když pøetlaèil Zíba a PRzesieznyho .. zkušenosti a vzáj.zápasy mluvi pro Rakušana, ale mladé, dravé mládí, které naívc je v obrovském laufu a formì, se jistì nebude chtít nechat zahanbit .. navíc jde o vlasteneckou vìc, Cech vs Rakušan :D

no, a to bude asi všechno .. nyní nezbývá nic jiného, než to opìt dát nìjak na tikety a doufat, že tentokrát se mi vyhne nìjaký neuspìch :roll:
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec