tak vèera jsem byl po delší dobì spokojen s fotbalem, škoda , že ve 2.poloèase trošku opadlo ono nadšení a oba týmy hrály více na obranu, ale zas bychom pøišli o to hezké prodloužení, do kterého Taloši vlítli jako divocí a zcela zaslouženì vyhráli, nebot Nìmci pøece jen nemìli poøádnìjší šanci (vyjma tìch pár zábleskù Schneidera èi otoèky Podolskiho) a s dobøe hrajícími Taloši nestíhali držet krok .. mimochodem, nevíte, jak vyhodnotí GB ten zápas , když mám dáno over 1.5 goals a v prodloužení padly dva goly?ptá sem,že poøád to mám jako opened ticket a èekám stále na uzavøení toho tiketu (já sám jsem si ho vyhodnotil jako lost, ale ted nìjak nevím )
každopádnì at už bude ve finále kdokoliv, vìøím, že Italové budou mistry, a bez nìjakých srandièek , pro mì Italové jsou zaslouženì tam, kde jsou .. jako jeden z mála týmù totiž hrají opravdu fotbal, sice hrají hodnì zezadu, navíc ten jejich systém 4-3-2-1 taky není zrovna utoèný, pøesto se snaží hrát dopøedu a to se cení .. druhé semifinále si nechám tipovì ujít, ale pøál bych si "jižanské" finále, ale podle mì FRA vymaže POR stejnì jako Spanìly .. každopádnì forza Italia , vivat Lazio !
ale ted pojdme na bloèek .. a jeho tikety .. dnes si ještì nechám zajít chut na chall., kde se dohrávají 1.kola, a pustím se jen do Wimbledonu, což mì bohatì postaèí
do oka mì padnul zápas Nadal vs Nieminen
-Fin si vybral už dost stìstí a s tím jeho "ženským" servisem si nemùže dìlat pøíliš nadìjí na uspìch, obzvlast když proti nìmu bude stát Nadal, který má skvìlý pohyb a return .. Nieminen je sice dobrej v mezihøe a na returnu, ale Nadalova mezihra je nìco, s èím se dá pøednášet na univerzitì a servis Nadala je na Wimbledonu taky stejnì výteèný (konec koncù jen dvakrát pøišel o servis a umožnil 7 brejkù svým soupeøùm a Agassi s Labadzem nezískali ani brejk ) .. tam, kde je Nieminen dobrej, je Nadal ještì lepší, a tam, kde Jarkko není dobrej, je Nadal dobrej , co víc dodat
pøemýšlím ještì nad dalším zápasem, protože na Rafu je kurz 1.25, což není sice málo, ale taky není hodnì ..
že bych dal na "miláèka" v zápase Hewitt vs Baghdatis
-oba hrají podobným stylem , oba jsou dobøí na returnu, oba rádi vrací, oba mají stejnì slabý servis , oba se dovedou stejnì namotivovat, ale Hewitt mì pøijde víc v herní pohodì a grass mu jistì více sedí , navíc kondiènì je na tom Australan jistì taky líp, ale zas to není natolik jistì, abych to hrál za tolik
pøemýšlím taky nad Stìpánek vs Bjorkman , oba jsou taky prakticky ve všem stejní, hrají servis - volej, není tìžké se u nich dostat k brejkùm, sami dovedou ale zabrat, aby udìlali rybrejk, mají slušný první servis, ale slabší druhej, na síti jsou dobøí, ale Jonas má ty zkušenosti a fazonu, naopak Radek má lepší kondici a vìtší "hlad a srdce" .. v neposlední øadì Radka mám rád, pøeji mu uspìch a vìtšina vìøí Jonasovi
padly mì do oka mixy .. Srebotnik/Zimonjiè si to rozdají s Damm/Peschke , což jistì není nic nezdolného, navíc jsou to moji èerní konì a kurz 1.60 je velmi lákavou výzvou , anebo si mám dát Rogera ? ?
hmm a ted babo raï ?