od AMZ » pát črc 21, 2006 9:40
-------------------------------------------------------------
Výsledky k pláèi:
Kunitsyn I. - Ginepri R. 2:6 7:6(2) 1:6 , tip 2 , kurz 1.50
Mahut N. - Haas T. 6:4 7:5 , tip 2 , kurz 1.24
Synottip, celkový kurz 1.86, vklad 830 Kè, ztráta vèetnì MP 903 Kè
Djokovic N. - Zíb T. 6:4 6:2 , tip 1 , kurz 1.20
Berdych T. - Junqueira D. 6:1 6:4 , tip 1 , kurz 1.22
Gicquel M. - De Bakker T. 4:6 6:3 6:2 , tip 2 , kurz 2.30
Synottip, celkový kurz 3.37, vklad 370 Kè, ztráta vèetnì MP 403 Kè
Èistý zisk/ztráta: ÈR ( 11 466 Kè ), internet ( 61.97 Eur / -108.33USD / 5 467 Kè )
Zatímco ve støedu jsem ztrátu za Koubka dohnal snadno zpìt s tipem na Davida Ferrera proti Jiøímu Novákovi, ve ètvrtek jsem se nechytal.
Nechtìl jsem hrát pouze dvouakovku Berdycha s Djokovièem za vysoký vklad, protože kurzy byly o nièem a tak jsem k nim pøidal De Bakkera. Mladý Holanïan však od poloviny 2.setu na mnohem zkušenìjšího Gicquela nestaèil a tiket jsem proto mohl vyhodit. Tipu nelituju, sice jsem prohrál, ale byl jsem si vìdom rizika spojeného s mladièkým De Bakkerem. Kdybych dal jen zmínìnou dvouakovku za vysoký vklad, mohl jsem velmi snadno pøijít o mnohem vyšší èástku. Berdychovi se za stavu 6:1 4:1 obnovilo zranìní ramena a musel být došetøován. Poté prohrál tøi gemy v øadì a zápas dospìl do stavu 6:1 a *5:4 40:40. Vypadalo to na skreè Tomáše, ale potøebné dva míèe uhrál. Proto kdybych dal vysoký vklad na Berdycha, ztráta mohla být vzhledem k jeho zranìní velmi vysoká. Kdyby Berdych ty dva dùležité míèe neuhrál, podle mého názoru by utkání vzdal.
Druhý tiket - záchraný mi rovnìž nevyšel. Ginepri byl dobrý tip za slušný kurz, ale výsledek Haase nechápu. Podle livka hrál pøíšernì, nešel mu servis. Jestì na konci druhého setu, kdy se mu povedl rebreak, jsem doufal v obrat, ale vzápìtí pøišel znovu o podání a bylo hotovo. Pøitom této akovce jsem hodnì vìøil.
Získat prohrané peníze zpìt bìhem dneška nebude vùbec snadné, tenisy jsou opìt hodnì vyrovnané. Snad nìco hratelného objevím.