Obèasníèek è.2

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod AMZ » úte črc 18, 2006 10:58

-------------------------------------------------------------

Dìkuji za opravu banku. Jak se tak dívám, nejenom že jsem si nepøièetl peníze do banku, ale dokonce zaèínávám vynechávat písmenka v textu. Je hrùza èíst po sobì zkomolený text.

Jestli-že jsem vèera hodnì váhal s výbìrem tipù, nyní na tom nejsem o nic lépe. Synottip má v úterní nabídce skoro 120 tenisových zápasù a já nevím, který zvolit.

Zaènu zápasem, kde jsou chybnì postavené kurzy. Realita je nìkde kolem roviny - tj 1.80 na obou stranách, spíše bych se mírnì pøiklánìl na stranu zkušeného antukového harcovníka Roitmana. Dìlat tak výrazného favorita z nezkušeného Chorvata /Cilic/, kterému minulý týden èásteènì vyšel jeden turnaj, je hloupost. Sázkovky zøejmì vìnují pøíliš velkou pozornost vzájemné bilanci 1:0 pro Cilice z pøed dvìma mìsíci, ale to bylo na bezvýznamném challengeru v Záhøebu, tedy v Cilicovì domácím prostøedí.

Hraju proto Argentince, bank je dostateènì silný pro podobnou sázku:

Roitman S. - Cilic M. , tip 1 , kurz 2.30, vklad 500 Kè, Synottip

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte črc 18, 2006 12:49

Chyba ze strany bookmakerù byla potrestaná. Roitman si snadno poradil s nezkušeným Chorvatem:

Roitman S. - Cilic M. 6:3 6:1 , tip 1 , kurz 2.30

Synottip, vklad 500 Kè, výhra 1 150 Kè, zisk po odeètení MP 606

Èistý zisk/ztráta: ÈR ( 13 010 Kè ), internet ( 61.97 Eur / -108.33 USD / 4 972 Kè )

Nechce se mi pøemýšlet o dalších zápasech, dám si jen malou oddechovku na odreagování:

Armando H. - Berdych T. , tip 2 , kurz 1.20
Sheriff Tiraspol - Pyunik Jerevan /Liga mistrù, 1.pøedkolo, odveta/ , tip 1 , kurz 1.50

Synottip, výsledný kurz 1.80, vklad 370 Kè

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř črc 19, 2006 11:06

Druhý úterní tiket je OK, bank vyhodnotím veèer nebo zítra.

Jsem ve svízelné situaci. Devìt posledních tiketù v obèasníèku bylo úspìšných a já se zaèínám bát jakýkoli tip zveøejnit, protože je mi jasné, že prohra musí pøijít. Ale nìco zkusím pøidat:

Martin A. - Massa E. , tip 1, kurz 1.35
Gabashvili T. - Koubek S. , tip 1 , kurz 1.50

Synottip, celkový kurz 2.02, vklad 460 Kè

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř črc 19, 2006 15:08

----------------------------------------------------------------

Prohra je tu /Gabashvili/. Zklamání, ale jednou to pøijít muselo. Nedá se nic dìlat, pokraèujeme dál. David Ferrer je sice na tipování nespolehlivý hráè, ale Jirku by na antuce mìl utahat:

Novak Jiri - Ferrer David , tip 2 , kurz 1.45, vklad 1 100 Kè, Expekt

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv črc 20, 2006 6:54

V rychlosti si doplním dosud nevyhodnocené tikety a upravím stav banku:

Novak Jiri - Ferrer David 3:6 1:6 , tip 2 , kurz 1.45

Expekt, vklad 1 100 Kè, výhra 1 595 Kè, zisk 495

Martin A. - Massa E. 6:2 6:4 , tip 1, kurz 1.35
Gabashvili T. - Koubek S. 6:7(6) 2:6 , tip 1 , kurz 1.50

Synottip, celkový kurz 2.02, vklad 460 Kè, ztráta vèetnì MP 501

Armando H. - Berdych T. 5:7 3:6 , tip 2 , kurz 1.20
Sheriff Tiraspol - Pyunik Jerevan 2:0 , tip 1 , kurz 1.50

Synottip, výsledný kurz 1.80, vklad 370 Kè, výhra 666 Kè, zisk po odeètení MP 263

Èistý zisk/ztráta: ÈR ( 12 772 Kè ), internet ( 61.97 Eur / -108.33 USD / 5 467 Kè )

Podle možností sem v prùbìhu dne pøidám postupnì bližší info k jednotlivým ètvrteèním zápasùm.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv črc 20, 2006 10:03

Chtìl jsem pùvodnì napsat preview k dnešním tenisùm, ale vedro je silnìjší než já. Jsem líný pøemýšlet, natož pak nìco psát. Nevím ani, zda budu schopen vybrat nìjaký zápas do obèasníèku. Zbìžnì jsem projel nabídku dvou hlavních antukových turnajù a na první pohled mì nic nijak zvláš? nezaujalo. Vyrovnáné zápasy tenistù, z nichž nìkteré jsem dosud nemìl možnost vidìt hrát nebo šílené podkurzy na rádoby favority.

Jedno ukání by pøesto stálo za zkoušku.

Gicquel M. - De Bakker T.

Gicquel je prùmìrný hráè /29 let/, standartnì se pohybující ve druhé stovce žebøíèku ATP. Na sklonku tenisové kariéry se letos probojoval do první stovky ATP. Kdo chce, najde si jeho vítìzné zápasy. Vypisovat je zde nebudu, jen uvedu dva nejlepší hráèe, které porazil za poslední pùlrok: Tipsareviè, Di Mauro. Tedy žádná sláva. Nyní, na antuce v holandském Amersfoortu, pøešel v 1.kole pøes F.Vicente 6:1 6:4.

Proti nìmu nastoupí hráè, který je na žebøíèku ve druhé tisícovce a jehož jméno málokomu nìco øíká. Proè tedy sázkovky postavily kurzy takto opatrnì /Synottip: 1.50 - 2.30/? No protože oním "neznámým" tenistou je sedmnáctiletý Holanïan De Bakker. Mladík, který na domácím turnaji dostal od poøadatelù divokou kartu. V souèasnosti svìtová juniorská jednièka, mj. nedávný vítìz juniorky ve Wimbledonu a semifinalista téže vìkové kategorie z Roland Garros. Na souèasném turnaji si v 1.kole poradil s Francouzem Benneteauem 6:3 6:3.

Utkají se tedy prùmìrný, ale zkušený - pøevážnì challengerový tenista Francouz Gicquel a De Bakker - mladík s velkým talentem, kteý hraje doma, podporovaný fanoušky a který navíc snadno pøešel v pøedchozím úvodním kole pøes mnohem lepšího Francouze Benneteaua.

Pinnacle má na De Bakkera kurz 2.750, což stojí za zvážení...

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv črc 20, 2006 12:06

Zaèínáme:

Djokovic N. - Zíb T. , tip 1 , kurz 1.20
Berdych T. - Junqueira D. , tip 1 , kurz 1.22
Gicquel M. - De Bakker T. , tip 1 , kurz 2.30

Synottip, celkový kurz 3.37, vklad 370 Kè

Správnì bych mìl hrát pøekvápko na De Bakkera sólo, ale to by byla nuda. Více zápasù na tiketu = vìtší riziko, ale i vìtší zábava.

De Bakker je sázka do loterie v slušném kurzu.

Djokoviè je "tutovka", protože Zíb je nyní asbolutní tragéd.

Z Berdycha mám trochu obavy, ale na turnaji v sousedním Nìmecku se mu podle jeho vlastních slov moc líbí. Má výborný los a hratelné soupeøe. Pøi troše štìstí mùže celý turnaj vyhrát.

Když tiket nevyjde, vymyslím veèer nìco z Indianopolis.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv črc 20, 2006 18:27

De Bakker prohrál 1:2 na sety, je tu proto Indianopolis:

Kunitsyn I. - Ginepri R. , tip 2 , kurz 1.50
Mahut N. - Haas T. , tip 2 , kurz 1.24

Synottip, celkový kurz 1.86, vklad 830 Kè

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pát črc 21, 2006 9:40

Výsledky k pláèi:

Kunitsyn I. - Ginepri R. 2:6 7:6(2) 1:6 , tip 2 , kurz 1.50
Mahut N. - Haas T. 6:4 7:5 , tip 2 , kurz 1.24

Synottip, celkový kurz 1.86, vklad 830 Kè, ztráta vèetnì MP 903

Djokovic N. - Zíb T. 6:4 6:2 , tip 1 , kurz 1.20
Berdych T. - Junqueira D. 6:1 6:4 , tip 1 , kurz 1.22
Gicquel M. - De Bakker T. 4:6 6:3 6:2 , tip 2 , kurz 2.30

Synottip, celkový kurz 3.37, vklad 370 Kè, ztráta vèetnì MP 403

Èistý zisk/ztráta: ÈR ( 11 466 Kè ), internet ( 61.97 Eur / -108.33USD / 5 467 Kè )

Zatímco ve støedu jsem ztrátu za Koubka dohnal snadno zpìt s tipem na Davida Ferrera proti Jiøímu Novákovi, ve ètvrtek jsem se nechytal.

Nechtìl jsem hrát pouze dvouakovku Berdycha s Djokovièem za vysoký vklad, protože kurzy byly o nièem a tak jsem k nim pøidal De Bakkera. Mladý Holanïan však od poloviny 2.setu na mnohem zkušenìjšího Gicquela nestaèil a tiket jsem proto mohl vyhodit. Tipu nelituju, sice jsem prohrál, ale byl jsem si vìdom rizika spojeného s mladièkým De Bakkerem. Kdybych dal jen zmínìnou dvouakovku za vysoký vklad, mohl jsem velmi snadno pøijít o mnohem vyšší èástku. Berdychovi se za stavu 6:1 4:1 obnovilo zranìní ramena a musel být došetøován. Poté prohrál tøi gemy v øadì a zápas dospìl do stavu 6:1 a *5:4 40:40. Vypadalo to na skreè Tomáše, ale potøebné dva míèe uhrál. Proto kdybych dal vysoký vklad na Berdycha, ztráta mohla být vzhledem k jeho zranìní velmi vysoká. Kdyby Berdych ty dva dùležité míèe neuhrál, podle mého názoru by utkání vzdal.

Druhý tiket - záchraný mi rovnìž nevyšel. Ginepri byl dobrý tip za slušný kurz, ale výsledek Haase nechápu. Podle livka hrál pøíšernì, nešel mu servis. Jestì na konci druhého setu, kdy se mu povedl rebreak, jsem doufal v obrat, ale vzápìtí pøišel znovu o podání a bylo hotovo. Pøitom této akovce jsem hodnì vìøil.

Získat prohrané peníze zpìt bìhem dneška nebude vùbec snadné, tenisy jsou opìt hodnì vyrovnané. Snad nìco hratelného objevím.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pát črc 21, 2006 11:06

Amersfoort, ètvrtfinále:

Martin Alberto - Ramirez Hidalgo Ruben , tip 2 , kurz 1.95 , vklad 300 Kè, Expekt

Dva Španìlé na antuce je sázka do loterie. Na netu bych na Hidalga našel mnohem lepší kurzy, ale u Expektu mám vysoký BONUS z MS v kopané, takže mnì možný špatný výsledek nebude zase tolik vadit.

AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec