Neaktivní uživatel nemùže tomuto fóru nic nabídnout?

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod brumla83 » ned srp 06, 2006 11:23

to mì pøipomnìlo, jak jsem pøed x lety byl ještì ve Fortunì a borec tam mìl šampaòský a slavil vyhru myslím kolem 20 000,-.....cizí lidi koukali a potichu slintali a závidìli....jenže nikdo z nich nevìdìl, neví, jak na tom vlastnì ten èlovìk je!
Že se mu podaøilo vyhrát 20000,- neznamená, že vyhrává furt a je vùbec v plusu...
Plno desítek tiketù projel, vídal jsem ho tam nadávat jak tamto nevyšlo a tamten prohrál, že mu tiket utekl o jeden zápas a takový ty keci.... :D
brumla83
Host
Host

Příspěvekod Hynek » ned srp 06, 2006 11:42

Naprostý souhlas se vším co øekl AMZ. Jen dalši "nastrèená figurka" co se snaží nìjakým zpùsobem narušit pohodu Profi.com. V HCP leží zlatý dùl, ty se o svùj "systém" dìlit nechceš a vytváøíš tady nìjaké nabídky a hádanky kdo rozluští tohle dostane 10 euro. Pozor ale aby se potom ten kdo to rozluští nedostal náhodou k podstatì vìci a tvùj "systém" taky zaèal využívat :lol: :lol: :lol: AMZ....výstižné.... aspoò jedno zábávné nedìlní propršené odpoledne díky nesmyslným tlachùm uživatele Vladybir.
BTW - Co chces øíci tìmi naskenovanými tikety ? :lol: :ludo:
Myslím si, že si velice podceòil inteligenci zdejších èlenù a naopak pøecenil sám sebe....
Think Blue - MLB Dodgers fan
Hynek
Member
Member

Příspěvekod SaR^Au » úte srp 08, 2006 12:06

LOL, k tomuhle mùžu øíct snad jedinì CHYTRÉMU NAPOVÌZ, HLOUPÉHO KOPNI A TO POØÁDNÌ

já tedy výsledkùm uživatele Vladbyr vìøím a staèilo mi k tomu 10 min pøemýšlet. Vy si však asi libujete ve svých super analýzách, z nichž každá má hodnotu pøesnì 000. Libujete si v sázení u fortun, tipsportù a podobných kde platíte MP a k tomu mají 10% marže. No pøeju vám dlouhé roky tohoto tipování a hodnì prohraných penìz pøátelé.

GL všem "profisázkaøùm"
SaR^Au
Host
Host

Příspěvekod SaR^Au » úte srp 08, 2006 12:11

A ještì nìco, myslím, že bohužel vaši inteligenci hrubì pøecenil. A taky nechápu kde berete Hynku tu aroganci myslet si, že nìkdo bude nastrkovat figurky, aby narušil vaši pohodu?? :lmao: :ludo: :doh: Komu by omg mìlo záležet na pohodì bandy lidí kteøí tak poslušnì odevzdávají prachy do kapes SK? Myslíš že právì jim???

no, pøedpokládám, že mi tyto pøíspìvky smažete protože jsou moc agresivní co? každopádnì jsem to musel napsat....
SaR^Au
Host
Host

Příspěvekod novaro » úte srp 08, 2006 12:17

Tak se mi zdá SaRAu=Vladybir...ale to se mi pravdìpodobnì asi "zdá"
...
novaro
Exmember
Exmember

Příspěvekod Sharks » úte srp 08, 2006 12:19

SaR^Au píše:A ještì nìco, myslím, že bohužel vaši inteligenci hrubì pøecenil. A taky nechápu kde berete Hynku tu aroganci myslet si, že nìkdo bude nastrkovat figurky, aby narušil vaši pohodu?? :lmao: :ludo: :doh: Komu by omg mìlo záležet na pohodì bandy lidí kteøí tak poslušnì odevzdávají prachy do kapes SK? Myslíš že právì jim???

no, pøedpokládám, že mi tyto pøíspìvky smažete protože jsou moc agresivní co? každopádnì jsem to musel napsat....

Myslím, že v máš pravdu, že na tomto fóru je urèitá skupina lidí, kteøí si hrají na vlastním píseèku. Nikoho nebudu jmenovat, každý si mùže udìlat obrázek sám. GL všem pøátel sportovního sázení :wink:
Sharks
Host
Host

Příspěvekod Hynek » úte srp 08, 2006 12:48

:ludo: Tomuhle se musím opravdu zasmát. Vážený pane uživateli SaRAu. Jste tady èlenem od 8.8. 2006 a už víte, že všechny analýzy tady jsou s hodnotou 0 ? Tak zaprvé naleznete tady spoustu kvalitních tipù. Ještì s vyjímkou dalších pár serverù nikde takhle kvalitní tipy nebo pro Vás radìji info neseženete. Ono co èlovìk to vlastní mozek, vlastní úvaha. To si opravdu myslíte, že to co tu vidíte ( pokud máte pøístup do Members ) jsou pøesné pøíklady toho jak tady každý sází ? :ludo: To snad ne. Každý si to stejnì udìláte posvém. Tady se nechá inspirovat ale stejnì každý nejvíc vìøí sám sobì a jede si to své blues jestli mì chápete. Jsem o tom pøesvìdèen. Za druhé: Kde jste pøišel na to že tady každý sází u kamenných SK ? Nebo poslušnì odevzdává 10 % ? Ujiš?uji vás, že 90% uživatelù zde jsou majiteli úètù internetových SK. K tìm figurkám...vážený uživateli takových už tu bylo ale to vy nemùžete vìdìt soudì podle vašeho datumu registrace. A jen tak na okraj tohle forum si vede velice dobøe, dìkujeme za pøání k tipování, penìz vyhrajeme dost. A Vám pøeju asi totéž. Hlavnì obdivuju tu vaši inteligenci , když naletíte èlovìku, který tu ukáže 3 lístky z mimochodem Vámi opìvovaného Tipsportu s "velice vysokými" výherními èástkami. :lol: :lol: Hloupému napovìz ....a ten zbytek... radší nechme být :thumbup1: Vìøte si èemu chcete, je to Vaše vìc jen mì vytoèilo podle èeho a jak se vùbec opovažujete soudit kvalitu tohoto fora a vykládat tady jak všichni jako oveèky odevzdáváme peníze u kamenných SK. Jestli máte nìjaké výhrady pøíštì mì radìji kontaktujte mailem nebo po ICQ.
Hynek
Member
Member

Příspěvekod SaR^Au » úte srp 08, 2006 12:50

Navaro : mùžu tì ujistit, že se ti to jen zdá a pokud by nìkterý z adminù mohl zkontrolovat moji IP a IP uživatele Vladbyra tak a? to PROSÍM udìlá.
SaR^Au
Host
Host

Příspěvekod SaR^Au » úte srp 08, 2006 12:55

1)já ty tikety ani nevidìl, protože když kliknu na odkaz tak je tam nemám ale to je vedlejší.

2)na toto fórum chodím delší dobu a už sem tu mìl i nick ale zapomìl sem login...

3)analýzy opravdu mají pramalou hodnotu dokud nepochopíte že sázení je ze 100% o matematice a o nièem jiném

4)nikomu jsem zde nenaletìl jen jsem se nechal inspirovat jeho 2 pøíklady kurzù a hdc a po propoèítání mi pánové vyšlo nìco velice zajímavého, ale samozøojmì pro vás je kalkulaèka pøi sázení nepøítelem, nemám pravdu????
SaR^Au
Host
Host

Příspěvekod Hynek » úte srp 08, 2006 13:06

SaR^Au píše:1)já ty tikety ani nevidìl, protože když kliknu na odkaz tak je tam nemám ale to je vedlejší.

2)na toto fórum chodím delší dobu a už sem tu mìl i nick ale zapomìl sem login...

3)analýzy opravdu mají pramalou hodnotu dokud nepochopíte že sázení je ze 100% o matematice a o nièem jiném

4)nikomu jsem zde nenaletìl jen jsem se nechal inspirovat jeho 2 pøíklady kurzù a hdc a po propoèítání mi pánové vyšlo nìco velice zajímavého, ale samozøojmì pro vás je kalkulaèka pøi sázení nepøítelem, nemám pravdu????

1) o nic nepøicházíte

2) aha zajmavé že i nick :lol: ( dobøe stane se )

3) delší dobu jste tu nebyl, nevíte jak je to teï. Každý se umí zdokonalit

4) Tady jste na omylu. Dobøe potom vás ten uživatel pouze navedl k podle nìj zázraènému systému kterým se tak chlubil a byl prý strašnì tajný a fungující apod. To jsem mìl puze za provokaci nic jiného. Dobøe a? ho má mì jeho systém nezajmá. Veøím tomu, že i spoustu lidí tady to taky nezajmá, protože každý ho má sám. Já za sebe mohu øíci že svùj systém sázení mám ( btw HCP používám) a nepotøebuju se s nikým dohadovat ani nic podobného. Moje "obživa" je MLB nièemu jinému pøíliš nerozumím a proto nemám ani snahu pátrat po nìèem jiném ( narážím na Vladybira ) - nìjaké zaruèené systémy, nesmyslné ve wordu vyrobené statistiky výher apod. V èem svámi souhlasím ( èástešnì) je , že do kurzového sázení patøí i trocha matematiky. Ovšem ani èísla Vám neøeknou výsledek . Nebo snad ano ? Myslím že ne. Je to pøedevším o inteligenci, taky o pocitu, taky o matematice, a taky o zkušenostech a herní kázni .... mám pokraèovat ? je potøeba toho skloubit opravdu hodnì.
Hynek
Member
Member

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady