celkem zbytecna debata, ani jsem nemel chut reagovat,ale budiz...
2 Vladybyr: souhlasim, zadne forum nepotrebujes, vyuzivas-li sve "unikatni" strategie, pak jen staci sledovat pohyby kursy a vyuzivat rozdilnych kursu. K tomu opravdu neni treba znat ani nazev tymu natoz jakekoliv dalsi informace k zapasu a tudiz chapu, ze je pro tebe zbytecne cokoliv k zapasu psat ci cist. Zadne forum Ti tedy nema co nabidnout, stejne tak jako nemas co nabidnout Ty.
Na Tve strategii neni nic zazracneho, po pravde receno nechapu, proc jsi to tak zaobalil do rousky tajemstvi, kdyz to neni nic svetoborneho a je to vseobecne znamy princip.
1....1,79 0.....3,6 2......4,7
Handicap -0,75 1,68 +0,75 2,26
podobnych "zazracnych" handicapu se da najit opravdu hodne, sveho casu tady byla i rubrika, ktera se tomuto tematu + surebetum podrobne venovala.
Souhlasim, ze se takto penize vydelavat daji a nemusis k tomu znat naprosto nic, ovsem priznejme si, ze toto ma jen pramalo spolecneho s pravym sazenim - konickem ci praci navstevniku tohoto serveru. Taktez jsem si s metodou, kterou pouzivas, pohraval. Realitou ovsem bylo, ze mne nikterak nenaplnovalo, nebavilo a % vynos je nizsi nez pri klasickem sazeni. To nemluvim o dalsich problemech, ktere teda metoda ma - problemy s limity u 1x2 sazkovek, ktere sice maji Tvuj zmineny kurs 1.79, zatimco v Asii je uz line -0,75 @ 1.68, ale pri jejich limitech to neni zadny slagr. Nemluve o nutnosti presouvat penize sem a tam, faktu, ze nektere SK nemaji podporu online elektronickych penezenek, nektere maji poplatky za castejsi withdrawals atd.
Suma sumarum, verim Ti, ze na tom vydelavas, ale zadny div sveta, za ktery to vydavas, to neni...
2 SaR^Au: z Tveho prispevku je videt, ze k sazeni pristupujes ze stejneho uhlu pohledu jako Vladybyr. Jsi tedy (stejne jako Vladybyr) protipolem sazkaru v pravem slova smyslu. Vzhledem k tomu, ze lide vaseho razeni maji jen pramalo spolecneho se sazkarskou komunitou a tudiz nebyvaji castymi navstevniky for sdruzujici lidi, jenz bavi analyzovani,tipovani a sledovani zapasu a adrenalin s tim spojeny. Neni divu, ze Te lide povazuji za Vladybyra, obzvlaste kdyz se nahodou poprve ozves az po te, co Vladybyr oznami, ze je to jeho posledni prispevek. No a vzhledem k tomu, jak "casty" je vyskyt lidi jako Vladybyr ci Ty na sazkarskych forech (viz vyse zmineno), pak i ja mam za to, ze jste jedna a tataz osoba (i kdyz mozna s jinym odlisnym IP... kdo by take naivne psal z jedne IP, zvlast kdyz neni tezke ji zmenit, ze?)
Souhlasim s Tebou, ze sazeni ma co do cineni s matematikou, kurs reflektuje %, ze dany vysledek nastane. Ovsem jen s matematikou daleko nedojdes, protoze k urceni realneho kursu respektive k blizsimu priblizeni se, nez se to povedlo odds-compilerovi, je treba vice.
2 Shark: Tve prispevky z poslednich dnu prilis nechapu , pokud vznikl nejaky problem, popripade mas nejakou stiznost, tak mi posli SZ. Pokud se nepletu byl jsi opakovane vyrazen za neaktivitu a jelikoz pravidla jsou jasne dana pro vsechny, pak nechapu co konkretne Te popudilo.