"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte srp 08, 2006 17:04

tak proti Bolellimu se všechno zlé spojilo .. nedjøív ve tøetím setu za stavu 22 se spustil dést, a posléze se obnovilo jeho zranìní nohy z turnaje v Recanati a tak nakonec Vanìk celkem v pohodì vyhrál tøetí set 62 .. no, snad Simone se dá brzo do poøádku a znovu ukáže , jak mu to jde

pøišel jsem tím bohužel o nìjaké ty korunky, a dostal se tak pøed dilema, zda zkusit nìco vyhrát zpìt , anebo si poèkat až na zítøejší 2.kola .. no, nakonec nebudu nic hrotit, a poèkám si na to 2.kolo, èili pro dnes to bude vše , have a nice night and many winning tickets ! :D
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř srp 09, 2006 10:26

to máme dnes zajímavý den .. nejdøív èlovìk nemohl poøádnì spát v noci, nebot èekal na nìkteré výsledky zápasu , poté zas proto, že pár opilých výrostkù dìlalo venku pøes hodinu doslova bordel :evil: , no a posléze se probudil do neèekanì polojasného dne, bez známky deštì, ba naopak za svitu slunce a pohledu na èásteènì modrou oblohu :)

k tomu pak èlovìku zaèaly chodit smsky velmi intimního charakteru (samosebou do holek :D) , no a aby toho nebylo málo, tak èlovìk pøi meditaci dosáhl nìèeho, èemu by se mohlo øíkat nirvana :mrgreen:

aby den byl ještì zajímavìjší, nabídka na tipování pro støedu je opravdu bohatá a pestrá a já mám velké nutkání sestavit nìjaké combos ,protože opravdu to, co je dnes, to se jen tak èasto nestává .. ale budme konkrétní

Witten vs Fruttero (1.58 - 1.55)
-souboj dvou Amerièanù, kteøí mají stejnì prùmìrnou formu a kteøí rádi hard .. rozdíly jsou v letoš.výsledcích a vìøím, že i v motivaci do zápasu, kde pøece jen Fruttero bude trošku zaostávat .. Witten má rozhodnì potenciál, který naopak Fruttero spíš promarnuje a tak budu sázet na Wittenovu mladou dravost i øízné udery

Vanìk vs Max.Gonzalez (2.15 - 2.15)
-náš tenista evidentnì na turnaj , nechci øíci co .. dává pøednost jiným zájmùm, navíc u nìj hapruje celkem dost psychika a pøistup k zápasùm , forma z posl.týdnù taky není nic moc , no a sice vèera si poradil s Bolellim, vzhledem k okolnostech to spíš bylo více stastné vítìzství, než nìjaký náznak formy .. formu má ale Maximo , který letos navázal na lonské vydaøené výsledky a nyní se mùže porvat o další .. k dobru mu hraje fakt, že je rozehraný z kvaldy, posilnìn o výhru nad AScionem v 1.k. , s tím jde jistì ruku v ruce i chut do zápasù, nasazení a snaha vytáhnout se proti nasazenýmu hráèovi, který má zvuèné výsledky .. když to dám dohromady, pùjdu znovu proti Vankovi :D

Koubek vs Luzzi (2.20 - 2.25 )
-KOubka asi nemá rád nikdo, vèetnì mé malièkosti, a tak budu jen rád, když dnes tento tenista vypadne .. bude to sice obtížné, protože Luzzi v posl.dobì nehraje kdo ví jak super , navíc se trošku trápí s motivací a zranìními, no ale snad je už natolik v pohodì, aby odehrál po delší dobì zas nìjaky vydaøený turnaj .. Koubek mimo RAK a GER je polovièní .. no, mirným favoritem je Koubek, ale ne zas takovým, jaký øíkají kurzy

Hewitt vs Johansson (1.37 - 1.30)
-nemohu opìt jako fanda Hewitta vynechat jeho zápas , tentokrát proti staroušovi Thomasovi, který letos toho mnoho nenahrál jak skrz zdrav.potíže, tak i skrz menší chut do tenisu .. jeho nerozehranost bude velkou pøekážkou , i když Hewitt taky zrovna není mimoøádnì rozehrán , ale pomalu se dostává do pohody , konec koncù je na èase, US - open je za rohem .. vèerejší zápas s CHelou byl jistì pro Hewitta velmi pozitivním, už jen proto, že to byla poøádná bitva a Chela bojoval stejnì jako Hiewtt .. vìøím, že tato výhra nakopla Lleytona k tomu, aby nejen porazil Thomase, ale i došel co nejdále :)

Nieminen vs Dancevic (3.20 - 4.50)
-jestli se dá nìkde použít slovo value, tak v tomto zápase .. Jarkko na tomto rych.povrchu jistì nebude ani zdaleka tak silným a nepøíjemným soupeøem, jako tøeba na antuce .. sice Fin na grassu celkem zahrál dobøe, ale nutno dodat, že tak dobrý los nemìl ani Roger :) .. po grassu si Jarkko zahrál na nìjaké té antuce bez valnìjších výsledkù a nyní tedy poprvé hraje na hardu v zámoøí, kde si v 1.k. poradil s Gabashvilim, což jistì není nic svìtoborného .. Dancevic už nìjaky ten mìsíc hraje na amer.betonech a co více, s dobrými výsledky , díky nimž je jistì v pohodì, s patøiènou namotivovnaností a herní pohodou .. navíc hraje na domácím mega-turnaji, takže je více než jasné, že na kurtu nechá duši .. s jeho servisem vìøím, že v zápase max. jednou pøijde o své podání, naopak pøi mizerném servisu Nieminena a rych.povrchu bych se nedivil, kdyby se Frank dopracoval k nìkolika brejkùm .. zápas bude jistì vyrovnaný a pokud ho Frank nevyhraje , handicap, který bude kolem 4.5 games , je témìø zadarmo

Gonzalez vs Ferrero (1.47 - 1.45)
-jak nemám oba tenisty rád, tak musím dát bokem city a emoce a zkusit nìco tipnout .. už jsem to naznaèil, že Gonza svým taktickým manevrem v zápase se Sodou dal jasnì najevo, že mu tento turnaj není lhostejný a že má zájem zde nìco uhrát .. a když zlepší svùj první servis a zklidní hlavu, monžá se to i podaøí, k dobru má rozehranost na tìchto površích a i pøece jen stabilnìjší výkony, JCF je letos hodnì prùmìrný a hledá se, sice na slabší tenisty poøád má, ale GOnza slabým jistì není

Sanguinetti vs Hernych (1.77 - 1.60)
-Ital pokud najde chut do tenisu a bude v zápase bojovat, je velmi nepøíjemným a nebezpeèným .. a soudì z výsledku v Recanati asi tu chut našel, no není divu, pøece jen rych.povrchy mu sedí více , než pomalá antuka .. to samé se dá ale øíci i o našem tenistovi, který v zámoøí nehrával v minulosti zle .. no letos ale jeho výsledky jsou dost slabé a i když v Rosmalenu se blýsknul finálem , kde prohrál s Anèièem, tak pøesto vše jsou to poøád matné výsledky a výkony .. každopádnì pro jeho servis-volej je DC II jako dìlaný .. bohužel ale Sanguinetti svým dob.pohybem a returnem bude asi dost zlobit Hernycha, jako i svou zkušeností a snahou o èekání na chyby soupeøe .. bude to taková hra koèky s myší, kde pøece jen vìøím více pøi chuti hrajícímu Italovi

padly mì do oka i zápasy pøedkola LM ¨, kde nebudu tipovat podle nìjakých extra spekulací a informací, ale prostì èistì podle laického rozumu a sympatií :D

neprohra Kyjeva (1.20 - 1.20)
-Kyjev má poøád velký jméno jak na Ukrajinì , tak v Evropì .. vždy se tam hrálo obtížnì i mnohem kvalitnìjším týmùm, než je turecký celek .. domácí jistì budou chtít uhrát co nejlepší výsledek pro odvetu, navíc LM je LM a když k tomu pøidám svou velkou averzi vùèi tureckymu fotbalu, je více než jasné, proè to tipuji :D

neprohra Liberce (1.25 - 1.34)
-tak jaký bych to byl Cech, kdybych nepøál v tomto duelu našemu celku a fandil Rusákùm :lol: .. ti mají sice dost kvalitní tým, kde se vše toèí kolem Titova, no ale známe ty ruské fajnovky,že? .. Rusáci se jist budou spolehat na rychlé brejky a na domácí odvetu, a tak se nebudou moc hrnout dopøedu, to samé èekám od Liberce, no a když se k tomu pøidá to poèasí, které ted vládne v CR, tak proè by tento tip nevyšel

ještì jsem uvažoval i o nìjakých asianech na MB, bohužel GB mají vypsaný jen asian 0 : 1 1/4, což je fakt ubohy a trapný :roll: a tak si nechám zajít chut a budu jen držet palce klukùm, at to tìm tureckým nandají jako za císaøpána :twisted: :D

dobrou konstantou asi bude i Liverpool, ale tìch 1.13 u GB je fakt ulet :D

no a to bude asi tak vše, pááááni , toho je :roll: :D
-------------------------------------------------------------------------------------
Hewitt (1.30) :arrow: kurz na hranì, ale poøád hratelný -- come on , Lleyton ! :)

Dancevic (4.50) :arrow: poèkám si ještì na handicap, do kterého bych pak šel urèitì , ale i tento tip mì nenechá chladným

Fer. Gonzalez (1.45) :arrow: no, i když je tip sebehezèí, jednou mám Gonzu na BL, a tím to hasne

Witten (1.55) :arrow: škoda, že je tak nízký kurz :( , radši dám ruce pryè, i tak mám dost zápasù na tipování

Max.Gonzalez (2.15) :arrow: kurz je tak akorát a za zkoušku stojí

Luzzi (2.25) :arrow: i když kurz je dobrej, Koubek je takovej neèitelnej, že si radìji enchám zajít chut

Sanguinetti (1.60) :arrow: èekal jsem vyšší kurz, tìch 1.60 je fakt málo, a tak tip vynechám

neprohra Kyjeva (1.20) :arrow: tìžk zápas, ale pøece jen Ukrajina je Ukrajina :)

neprohra LIberce (1.34) :arrow: tìžké, tìžké .. dát tip jen na pocitech a fandovstí nebo nedát? .. no vzhledem k tomu, že mám dnes dost tipù, tak si nechám zajít chut, ale i tak budu naším celkùm mooooc fandit :)
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne stř srp 09, 2006 12:00, celkově upraveno 2
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř srp 09, 2006 10:42

tak nakonec jsem vybral následující zápasy :arrow: Hewitt (1.30), Dancevic, neprohra Kyjeva (1.20)

tikety tedy sestavím následovnì .. k Hewittovi dám výhru Dancevice v handicapu ... no a pokud GB vypíšou zápasy ze San Marina a kurzy budou na pohodu, sestavím ještì combo se 3 skupinami, kde bude Frank, Luzzi a Maximo a budu uvažovat pak ještì o tom, že si dám ještì bankers , kde se nabízí Kyjev, Nadal atd

nakonec jsem od comba upustil, drže se hesla - jeden zápas nesmí být na více tiketech .. a tak si zahraji jen tak pro radost Maxima, poté zminovaný Kyjev

no, ale ted základ pro dnešek bude následující .. to je prozatím vše, GL ! :thumbup1:

Nieminen vs Dancevic :arrow: hcp 0: 4.5 games (1.80)
Hewitt vs Johansson (1.30)
celk.kurz : 2.34
vklad : 200Kè
výhra :0

neprohra Kyjeva (1.20)
Vanìk vs Max.Gonzalez (2.15)

celk.kurz : 2.58
vklad : 58Kè
výhra : 150Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2700Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:2 850Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv srp 10, 2006 10:25

škoda Dancevice, staèilo málo, aby si podržel o jeden servis navíc a už by se vlezl do handicapu, no nestalo a tak jsem musel vzít za vdìk aspon malou záplatou v podobì druhého tiketu , tak èi onak drobná ztráta to je a už druhá v øadì, èili je na èase nìco s tím dìlat :)

Warburg vs Rehnquist (1.70 - 1.65)
-mladý Amerièan má jistì více chuti a motivace uspìt na tomto turnaji a soudì z jeho letošních i posledních zápasù se dá øíci, že i ta herní pohoda tam je .. to se nedá øíci o Svédovi, který letos krom nìkolika zvládnutých kvalifikací nic poøádnýho nepøedvedl a nedìlám si iluze, že by i ted v zámoøí nìco pøedvedl

Cákl vs Baker (2.00 - 2.00)
-další mladík si to rozdá se zkušenìjším a vyhranìjším soupeøem .. i zde mladík je celkem v herní a vìøím, že i motivaèní pohodì, naopak to se nedá øíci o Cáklovi, který navíc do zámoøí jezdí spíše na výlety

Roitman vs Galimberti (2.30 - 2.35)
-k zápasu jsem se už dost vyjádøil v sekci Tenis :) , šance vidím vyrovnané, na ital.chall. se vìtšinou vyplatí vìøit Italùm, obzvlast když v posl.týdnech se jim daøí , což se nedá øíci o Roitmanovi, který si dal naopak v min.týdnech dovèu a nejspíš dá i v tìch pøíštích dnech :)

Zheng vs Kanepi (1.30 - 1.12 )
-Cinanka možná není symbolem krásy, ale svou zarputilostí a nasazením patøí mezi mé oblíbené hráèky .. na turnaji se dsotala už do CF, èili soudím, že v pohodì a formì je, a když to dám s její bojovností, nezkušená Kanepi to bude mít dost tìžké

Ljubièiè vs Gonzalez (1.55 - 1.50)
-možná si toho nìkdo všiml, ale vždy když Gonza zahrál na turnaji jeden, dva skvìlé zápasy v tom následujícím vyhoøel :) s JCF zahrál opravdu v pohodì a tak jsem zvìdav co pøedvede s Ljubou a jeho drtivým servisem .. Ljuba sice na betonech v zámoøí nikdy moc nezáøil, ale nutno dodat, že ted prožívá takovou fazonu, že by se mu snad daøilo i na molitanu , pokud tedy bude chtít hrát a bojovat , v posl.turnajích se pøedvedl bohužel i v tom horším svìtle, kdy trošku flákal své zápasy :) .. no, ale myslím, že tady to nehrozí, navíc už dlouho nic poøádnýho neuhrál a tak mùžem se kochat zajímavým zápasem, kde asi dojde na tajbrejky a kdo ví, zda i na tøi sety , kde samosebou budu fandit oblíbenému Chorvatovi a naopak budu pøát nezdar neoblíbenému Gonzovi :)

Nadal vs Berdych (1.18 - 1.10
-pro mì dobrá konstanta , co více dodat :)

Murray vs Moya (+3 games --- 1.80)
-zde mì spíš zaujaly postavené kurzy, myslím, že styl Carlose by mohl dìlat vìtší potíže Andymu, který zas tolik silný není v tìch dl.výmìnách a má radši, když se nìkdo snaží proti nìmu hrát silou a agresivnì .. když hra je taková pomalejší a dojde na to pøepinkávaní, zas tolik mu to nesedí .. navíc Carlos je zkušenej a když už došel tak daleko, jistì bude chtít jít ještì dál .. podle mì zápas bude dost vyrovnaný, obzvlast pøi slabším servisu Murrayho , a tak aspon ten handicap na Carlose by se mohl zkusit
-------------------------------------------------------------------------------------

Warburg (1.65) :arrow: no kurz je na hranì, škoda, že není kolem 1.80, takto mì to pøijde moc málo

Baker (2.00) :arrow: zkouška na outsidera duelu v pìkném kurzu je lákavá, proè to nezkusit

Galimberti (2.35) :arrow: pro mì velmi zajímavý tip , který si tipnu už jen z principu toho, z jaké spekulace jsem k nìmu pøišel :D

Zheng (1.12) :arrow: no comment :D

Ljubièiè (1.50) :arrow: tak to mì pøijde krapte málo, zas tolik Chorvat není pro mì favoritem , škoda, být kurz pøes 1.60, bylo by to o nìèem jiném

Nadal (1.10) :arrow: jak jsem øekl, dobrá konstanta

Moya (+3g - 1.80) :arrow: vyjimeènì si dám tip na zkušenost proti dravému mládí :)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv srp 10, 2006 10:34

tak jsem si dnes vybral opravdu roztomilé bonbonky :) :arrow: Baker (2.00), Galimberti (2.35), Moya (1.80), Nadal (1.10)

jak to ted udìláme :?: ... budu hrát Nadal+Galimberti, protože tìmto tipùm nejvíce vìøím

no tak uvidíme, jak to dopadne , trošku se bojím, vèera to v San Marinu vyšlo ideálnì, tak doufám, že to dnes bude ta pomyslná tøešnièka na dortì :), GL !

Roitman vs Galimberti (2.35)
Nadal vs Berdych (1.10)

celk.kurz : 2.59
vklad : 200Kè
zisk :0

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2650Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:2 650Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne pát srp 11, 2006 6:46, celkově upraveno 1
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Gintonic » čtv srp 10, 2006 15:28

Promin Johnny, že ti vstupuju do deníèku, ale Nadala za kurz 1,1 proti Berdychovi bych nikdy nehrál. Neøíkám, že není favorit atd., ale Berdych je pøesnì ten typ hráèe, co mùže Nadala klidnì porazit. Moc dobøe si pamatuju jejich poslední zápas v Cincinnati, který vyhrál Berdych 67 62 76. Ten zápas byl jeden z nejlepších, co jsem kdy v životì vidìl ! Myslím, že handicap na Berdycha + 4,5 games za 1,85 na GB, nebo + 5 games za 1,7 na Fonbetu se musí zahrát !
Gintonic
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát srp 11, 2006 11:00

vèera jsem dopadl jak sedláci u Chlumce, co více dodat .. snad jen doufám , že dnes to nebude jako u Watterloo :lol:

Mauro vs Haehnel (1.57 - 1.55)
-Ital vypadá, že se mu chce hrát,a tak snad už nìkdo vrátí logiku do tenisu a vyøadí letos prumìrného Haehnela , který asi vèera dost pøekvapil porážkou Vassalla .. no , uvidíme, zda to bude staèit na domácího borce

Zheng vs Wozniaki (1.25 - 1.33)
-vèera jsem chtìl hrát Zheng, která mi potvrdila, že má chut a hl.herní pohodu, a pokud to bude mít i dnes, mìlo by to staèit na její soupeøku

Gonzalez vs Acasuso (+3.5 games - 1.80)
-vìøím, že Acasuso se kousne a nedá se jen tak zadarmo, navíc na Gonzovi se možná podepíše vèerejší nároènìjší zápas s Ljubou .. zkusím si prostì dát tento tip, tøeba vyjde :)

O.Hernandez vs Andujar (1.57 - 1.67)
-Oscar je sice hráèem , který si rád užije fixed zápasù, no ale už tøetí turnaj po sobì uhrál SF a to znamená, že po delší dobì znovu má chut do tenisu a baví ho hrát , což potvrzuje i v deblu na tomto chall., kde s M.Lopezem jsou taky v SF bez ztráty setu .. Andujar sice taky chytil dobrou pohodu, no Gil ani Cuadrado zas nejsou takový kalibr jako OScar (tedy pokud to Spanìl nezabalí) .. kurzy jsou tak nìjak vysoké, èili OScar asi nebude mít tendence pouštìt zápas a naopak se bude chtít porvat o finále, kde by si mohl zahrát s kamarádem Vicentem

Philippousis vs Cákl (1.30)
-už od zaèátku chodím proti Cáklovi a kdy jindy by to nemìlo vyjít, než právì ted proti Flipovi, který zdá se , našel chut do tenisu a kdž objíždí chall. , asi se hodlá pøipravit poøádnì v tichosti na US-open a vubec chce se dostat zpìt do tenis.podvìdomí .. když si vèera poradil v pohodì s OKunem, který byl ve formì, tak nevidím duvod,proè by nemìl i s cáklem
Mauro (1.55) :arrow: nìco se mi na tomto zápase nelíbí, asi ten Mauro :)

Zheng (1.33) :arrow: k mé smule to asi nestihnu podat vèas :cry:, uvidíme

Acasuso (1.80) :arrow: nìjak mì už nebaví poøád èekat na ty noèní zápasy , ale v hledáèku si to nechám jako pøípadný záchranný tip

Hernandez (1.65) :arrow: výše kurzu mì zaskoèila, že by mì nìco uteklo? že by to bylo zas nìjak fixed nebo je OScar zranìn? nechám se pøekvapit

Philippoussis (1.30) :arrow: pro mì dobrá konstanta, co více dodat
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát srp 11, 2006 11:09

tak nakonec jsem to stihl .. ale tentokrát jsem nemìl èas ani moc pøemýšlet nad tiketem, takže jsem to naflákal, jak mì to zrovna napadlo :D .. protože Flipovi opravdu mooooooc vìøím, spoléhám se jen na Zheng , která snad Wozniaki dá :roll:

na následující tiket už jsem mìl více èasu a klidu .. no, tak uvidíme, zda pujde o Watterloo anebo spíše o nìco pøíjemnìjšího :D, GL !

Zheng vs Wozniaki (1.33)
Philippoussis vs Cákl (1.30)

celk.kurz : 1.73
vklad : 600Kè
výhra :1038Kè

Hernandez vs Andujar (1.65)
Mauro vs Haehnel (1.55)
celk.kurz : 2.56
vklad : 50Kè
výhra : 0

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2000Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:3 038Kè

pozn. od J.R. :arrow: nakonec jsem pozmìnil ten druhý tiket, když jsem ho podával .. opravdu nehodlám èekat na tiket až nìkdy do tøi rána , to radši neèitelného di Maura :D
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob srp 12, 2006 11:02

tak vèera mì Flip se Zheng moooc potìšili a vrátili usmìv do tváøe .. ten mì naopak zhoøknul u Berdycha, který jak je u nìj zvykem ,po vydaøeném zápase ten následující doslova propadne :roll: vzhledem k tomu, že nejde o náhodný zápas, ale už o nìkolikátý, tak se dá usuzovat, že jde o nìjaký komplex èi tak nìco .. dobré vìdìt pro pøíštì :)

ale ted mì zajímá sobota a dnešní zápasy, nabídka pestrá, huráá na to

Philippoussis vs Oudsema (1.30 - 1.27)
-co dodat, Flip je v laufu a má namíøeno na finále, který by rád urval pro sebe, pokud nejsou problémy s motivací a s tím, že by vèera veèer øádil v nìjakým klubu, Oudsema konèí

Warburg vs Lacko (1.72 - 1.90)
-musm smeknout pøed Lackem,první turnaj v zámoøí na betonu , chall. k tomu a dostal se až do SF, no ale ted už to asi bude konec jeho jízdy, domácí hráè má pøece jen ten povrch více zažitý, prostøedí mu hraje do not a formu má jak bys met .. to má sice i Lacko, no ale tady jde spíše o euforii

Sharapova vs Dementieva (1.25 - 1.17)
-moej oblíbená Marja si to rozdá s Jelenou, což je jistì atraktivní souboj, no doufám, že s radostným, vítìzným usmìvem Marjy na konci :)

Zheng vs Pironkova (1.40 - 1.37 )
-když už je jednou Cinanka ve formì a herní pohodì, je tìžko zastavitelná, obzvlast na antuce, kde všechno dobìhne, vrátí a ještì k tomu hraje hlavou .. mladá soupeøka možná bude mít v uderech razanci, ale zde budu vìøit zkušenostem, navíc Zheng mì vèera potìšila, má co vracet soupeøce za Na-Li .. vìøím, že i dnes tedy potìší :)

neprohra Corinthians (1.15 - 1.13)
-kurz nic moc, ale bodnula by nìjáká konstanta a já vìøím, že domácí tým neselže, taky vìøím patøiènému autorovi tipu :wink:
Philippousis (1.27) :arrow: je to sice narcis, ale mlátit do míšku poøád umí dobøe a kurz je jakž takž na hranì

Warburg (1.90) :arrow: zaujalo mì hlavì to, že kamenaèky favorizují Amerièana, GB zas Lacka .. no, já budu vìøit výhodì domácího prostøedí i povrchu, navíc kurz je na pohodu

Sharapova (1.17) :arrow: Marju mám rád, ale tento zápas mì ani zdaleka nepøijde jako konstanta , a tak budu jen fandit

Zheng (1.37) :arrow: poøád váhám a váhám, Pironkova vèera celkem v pohodì pøehrála Na-Li , formu nejspíš má .. no, ale zkušenosti jsou zkušenosti

Corinthians (1.13) :arrow: tady nepochybuji o konstantì
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob srp 12, 2006 11:14

tak z èeho to dnes dáme dohromady :?:

Flip (1.27), neprohra Corinthians (1.13) .. to jsou jasné tipy, a ted asi bude tøeba nìco dát k tomu, ale co :!:

Zheng (1.37) nebo snad Warburga (1.90) , nebo snad nìco jinýho , hmmm?

nakonec udìlám zajímavý pokus .. Flip a Corinthians jsou pro mì konstanty, a tak je budu hrát ve 2AKU za víc, no a na dalším tiketu si pak dám nìco, co snad ve vyhodnocení bude jako dezertík :D, noa to bude pro dnes vše, GL ! :wink:

Philippoussis vs Oudsema (1.27)
neprohra Corinthians (1.13)
celk.kurz : 1.44
vklad : 600Kè

Lacko vs Warburg (1.90)
Zheng vs Pironkova (1.37)
celk.kurz : 2.66
vklad : 50Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2388Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:2 388Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec