tak minulý týden nakonec skonèil ve znamení ztrát , které zapoèalo neštastným klopýtnutím Corinthians a vèera pak se zakonèilo dezertíkem v podobì dalšího neuspìšného tiketu , když jsem sice vìøil v to, že Zehng odehraje vyrovnaný zápas, ale že takto easy smete Myšku, to byla pro mì další rána
málem jsem zaèal myslet, že i Roger dostane podobný výprask od Richarda, když jsem mìl danej over na jejich finále
holt, tak už to chodí, nìkdy èlovìk kopne do šutru a najde pod ním zlatou žílu, jindy zas kopne , a zlomí si malíèek a šutrem rozbije okno sousedovi
.. je tøeba se nad to vše povznést a nedìlat si z toho hlavu , každopádnì už by bydla nìco jako vítìzná série, která by mì vytáhla z toho pásma ztrát , není to nic pøíjemného a navíc èlovìk si kazí už i tak mizernou reputaci, pokud vùbec kdy nìjakou mìl
no máme pøed sebou nový týden, který snad bude rùžovìjší .. ale je tøeba pro to nìco udìlat, a tak jsem tento víkend zaèal na tom pracovat .. protože jsem povìrèivej øekl jsem si, že zkusím zavolat k sobì stìstí, s jehož pomocí bych se urèitì dostal do pásma ziskù
abych tedy pøekonal tuto smùlu a mìl koneènì stìstí, tak jsem se odhodlal v sobotu vyrazit do lesa na lov zajícù, prý jejich packa nosí stìstí , vyzbrojil jsem se psem, tìžkým klackem , nožem a nadìjí, že s emi podaøí chytit a pøesvìdèit zajíce, aby mi vìnoval svou packu
.. no, zajíce jsem neulovil, ale potkal jsem jistou mladou zajeèici a tak jsem získal aspon èíslo , no na otázku, zda by mì neuøízla svou packu nebo aspon malíèek, abych mìl stìstí , se jen usmála a øekla,že jsem vtipálek, no a tak jsem musel hledat stìstí jinde
napadlo mì hledat ètyølístky, když bych jich našel dost, udìlal z nich škapulíø, tak budu urèitì mít kliku .. v trávì jsem nacházel odpadky, papírky, samosebou zbytky trusu od dom.mazlíèkù, dokonce i botu a použitý kondom, ale po ètyølístku jako by se slehla zem , tak jsem musel hledat jinde
no a tak mì napadlo zajít do kostela, pomodlit, dát nìjakou tu korunu, no a protože jsem tipér, tak jsem si to pojistil i u druhé strany a preventivnì o pulnoci udìlal èernou mši , ovšem neobìtoval jsem ani nemluvnì, ani kohouta , a tak nevím, zda nìjaké to stìstí nakonec z toho kápne
pak jsem v buse slyšel, že prý když se šlápne do h...., tak to nese stìstí , no a tak jsem s nadšením vyrazil na louku, kde mají psy výbìh a sledoval trávu, kde tentokrát jsem nehledal ètyølístky
no, po hodinovém usilovném hledání jsem byl spokojen, s tím, co jsou našlapal, vyhraju stopro jackpot ve Sportce
.. doma jsem pro jistotu ještì rozbil pár sklenièek a tálíøù, aby mì to stìstí neuteklo a stálo pøi mì .. no a takto vyzbrojen tedy vstupuju do následujícího týdne , kdo vìøím, že pøivedu ke krachu Gamebookers i s jejich novým majitelem
-------------------------------------------------------------------------------------