tak dnes už opìt klasicky .. musím se ale nejdøív zmínit o nìèem, co nesouvisí s bloèkem ani tipováním .. jde o mùj dnešní sen .. patøím mezi tu skupinu lidí, co si vìtšinu svých snù moc dobøe pamatuje a díky své dot bujné fantazii jde dost èasto pamatovat na dost bizardní a ulítlé vìci (hodnìkárt už jsem si prožil svou smrt, byl jsem duchem, bojoval jsem s rùznými netvory atd ), co je na tom všem nejzajímavìjší, všechny pocity jsou tak opravdové, že mnohdy ztrácím pøehled o tom , co je sen a co je realita, že když se probudím, poøád si nejsem jistý, zda už jsem vzhùru nebo ne, není výjimkou, že ve snu mám pocit, že jsem vzhùru a poøád jsem vlastnì ve snu
mám rùzné druhy snù, no a ten dnešní patøí do kategorie mimoøádných, svým dìjovým i emoèním obsahem .. nebudu tu psát, o èem se mi zdálo, ne že bych si to nepamatoval, ale to bylo tak zajímavé, že jsem se rozhodl z tohoto snu udìlat námìt a sepíšu to do knihy,protože opravdu nìco takového se zdá jednou za sto let - samá akce, ponurý temný svìt, jak ho známe ze Síleného Maxe, jeden srdnatý, stateèný hrdina, co do toho všeho spadne (samosebou že já ) a snaží se z toho dostat ven a postupnì odkrývá jedno tajemství svìta za druhým, samosebou milostný románek, dojemné , ale i velmi akèní a zbìsilé momenty a a gradující závìr , kdy opravdu to nabírá do neuvìøitelných rozmìrù, to samosebou protkáno gotickou, bizardní atmosférou, kde není nouze o èasto šílené výjevy atd .. co je na mých snech typické, a co mì vždy na nich štve, vždy se probudím døív, než to nìjak se ukonèí .. i to se stalo dnes, cítil jsem, že už je témìø konec toho dìje a co se nestalo, vzbudil jsem se, takže konec budu muset nìjak vymyslet, pokud to budu chtít sepsat, no víc mì mrzí, že jsem si ten sen neprožil až do konce .. no, tolik k mým snùm, nyní pojdme už ale na dnešní nabídku .. znovu si udìlám širší výbìr zápasù, které mì zaujaly a z nich zkusím vybrat to nej .. a co že to dnes je pro mì? ?