"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned srp 20, 2006 7:50

tak dnes už opìt klasicky .. musím se ale nejdøív zmínit o nìèem, co nesouvisí s bloèkem ani tipováním .. jde o mùj dnešní sen .. patøím mezi tu skupinu lidí, co si vìtšinu svých snù moc dobøe pamatuje a díky své dot bujné fantazii jde dost èasto pamatovat na dost bizardní a ulítlé vìci (hodnìkárt už jsem si prožil svou smrt, byl jsem duchem, bojoval jsem s rùznými netvory atd :D), co je na tom všem nejzajímavìjší, všechny pocity jsou tak opravdové, že mnohdy ztrácím pøehled o tom , co je sen a co je realita, že když se probudím, poøád si nejsem jistý, zda už jsem vzhùru nebo ne, není výjimkou, že ve snu mám pocit, že jsem vzhùru a poøád jsem vlastnì ve snu :)

mám rùzné druhy snù, no a ten dnešní patøí do kategorie mimoøádných, svým dìjovým i emoèním obsahem .. nebudu tu psát, o èem se mi zdálo, ne že bych si to nepamatoval, ale to bylo tak zajímavé, že jsem se rozhodl z tohoto snu udìlat námìt a sepíšu to do knihy,protože opravdu nìco takového se zdá jednou za sto let - samá akce, ponurý temný svìt, jak ho známe ze Síleného Maxe, jeden srdnatý, stateèný hrdina, co do toho všeho spadne (samosebou že já :D) a snaží se z toho dostat ven a postupnì odkrývá jedno tajemství svìta za druhým, samosebou milostný románek, dojemné , ale i velmi akèní a zbìsilé momenty a a gradující závìr , kdy opravdu to nabírá do neuvìøitelných rozmìrù, to samosebou protkáno gotickou, bizardní atmosférou, kde není nouze o èasto šílené výjevy atd :D .. co je na mých snech typické, a co mì vždy na nich štve, vždy se probudím døív, než to nìjak se ukonèí .. i to se stalo dnes, cítil jsem, že už je témìø konec toho dìje a co se nestalo, vzbudil jsem se, takže konec budu muset nìjak vymyslet, pokud to budu chtít sepsat, no víc mì mrzí, že jsem si ten sen neprožil až do konce :? :D .. no, tolik k mým snùm, nyní pojdme už ale na dnešní nabídku .. znovu si udìlám širší výbìr zápasù, které mì zaujaly a z nich zkusím vybrat to nej .. a co že to dnes je pro mì? ?
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned srp 20, 2006 8:23

Sweeting vs Spadea (3.10 - ... )
-bud je tetno zápas fixed a nìco je se zdravím Spadièe, anebo si v Tipáèi dìlají APríla , navíc Spadea je až osmým nasazeným do kvaldy, tak opravdu nechápu ten kurz :roll: .. tak èi onak takový kurz na Spadeu mì nenechá chladným, obzvlást, když hraje proti Sweetingovi, který sice má potenciál, ale upøímnì, proti zkušenostem a letoš.výsledkùm veterána se nemùže mìøit (Aè je dojemné , že Sw. letos vyhrál jedno futures a dvakrát uhrál SF a ve WAS prošel kvaldou a vypadl ve 2.k. ) .. budu tedy jen doufat, že GB vypíší kurzy i na posl.kolo kvaldy pro New Heaven .. cesta obou tenistù v kvaldì
Sw --- Simmonds 64 36 62, G.Lopez 46 76(8) 61
Sp --- Darcis 63 36 64, Sluiter 76(4) 64

Roddick vs Ferrero (...)
-kurz ještì není vypsaný, no vìøím, že bookies ho budou držet nìkde kolem 1.40, což mì bohatì staèí k tomu, aby šel do Andyho, kterému vìøím .. takové nasazení, morálku a energii jsem u nìj dlouho nevidìl a JCF už si dost užil a nyní je tøeba vrátit tenisu logiku :)

O´Sullivan vs Junhui
-oba borci mají na turnaji skvìlou formu, a tak je na bíle dni, že se nabízí zkusit nìjaké tipy, které slibují vyrovnaný prùbìh .. tøeba možnost handicapu na Dinga, nebo zkusit over, anebo tip na stovku, uvidíme, s èím pøijdou GB, až vypíší tento zápas .. zatím tento match nechám otevøený

Brno vs Slavia (1.42 - 1.44)
-jaký bych to byl Brnák, kdbych více vìøil Pražákùm , obzvlast když na Brno je vyšší kurz :) .. no a tak si zkusím nìjaké tipy ve prospìch Brnákù, dobrý kádr mají, poèasí idylické, Slavia je tým, který dovede vyhecovat , výsledky jsou zatím na pohodu, nevidím dùvod, proè by Brno nemohlo aspon remizovat .. trošku se bojím o diváckou kulisu, pøece jen zápas se hraje po 20h a lidi v Brnì budou asi dost pøesyceni GP, než aby ještì pak ponocovali pøi fotbale , to si radši doma nebo ve Sportbarech zkouknou match skrz tv .. no, Brno je doma zvyklé hrát i za dost slabé návštìvy, takže vìøím, že toto nebude nic na škodu :lol:

Caledonian vs Celtic
-tady uvažuji o nìjaké podobì kontratipu proti Celtic , už jen proto, že ve Skotsku celý víkend je škaredì, prší atd a tak terény asi nebudou nic pro tvoøivé a kvalitní týmy, ale spíš pro ty "destruktory" s betonem kolem vápna .. navíc každý domácí celek se chce na svém stadionu vytáhnout proti Rangers a Celtic, èili i zvýšená motivace ,a dosavadní výsledky Celtic nejsou zas takové super, aby nemohlo i zde dojít na pøekvápko, by? Caledonian jsou dost prùmìrní

Hingis
-at už bude hrát Maritna finále s kýmkoliv, vìøím v její celkový triumf .. bohužel nejspíš tento tip bude možné hrát jen pøes livebetting skrz dohrávku vèerejšího druhého semifinále mezi Ivanoviè / Safina

no a to je vše .. ted už jen poèkat, než vypíšou kurzy a zkusíme nìco poskládat
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned srp 20, 2006 11:09

tak už jsou vypsané kurzy, tak jdem udìlat užší výbìrové øízení :)

Roddick (1.35) :arrow: kurz je tak na hranì, no myslím, že požád to je hratelné , èili passed

O´Sullivan vs Junhui :arrow: u/o na poèet frejmù je vypsán k hranici 15, což mì pøijde hodnì "vyèùraný" od bookies , nebot finále je na the best of 17 :roll: .. takže bud zkusit stìstí a doufat, že Ding Ronnieho hodnì potrápí a bude to vyrovnaný boj až do konce (tj. vítìz turnaje vyhraje rozdílem 1-2 frejmù) , a pak se zkusí kurz 2.70, anebo zkusit doufat v to, že nìkdo z finalistù bude více suverenìjší a rozdíl bude vìtší .. obojí je velká loterie a ani do jednoho se mi nechce , èili failed

Caledonian vs Celtic :arrow: nabízí se tip na NO 2/2 in HT/FT (1.68), jako i na asian 1 1/2 : 0 (1.69) .. pøijde mì to ale trošku "unfair" vzhledem k tomu, že na výhru Celticu je kurz 1.30 :roll: .. a tak upustím i od toho tipu , failed

neprohra Brna (1.44) :arrow: asi si to dám, abych se veèer nenudil, protože v tv krom snookeru nic není :D , passed

-------------------------------------------------------------------------------------

a tak mám následující 2AKU, založené na pocitech , takže to nebudu nijak pøehánìt s vkladem , GL !

Roddick vs Ferrero (1.35)
neprohra Brna (1.44)

celk.kurz : 1.94
vklad : 200Kè
výhra : 388Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2 272Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:2 660Kè

pozn.od J.R. :arrow: mimochodem, ten Spadea byl vypsán naopak :lol: , ted už je to nejspíš správnì napsané , když kurz na Sweetneyho je 3.10 a na Spadièe 1.27 .. no kdybych chodil sázet do Tipu, tak bych utíkal to naložit a èekal bych jen, co by se stalo :D
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon srp 21, 2006 14:15

tak pøed námi je další týden, kde bude vrcholit jak pøíprava na US-open , tak i MS v basketu a vedle toho bude i pár dalších doprovodných sport.akcí, èili dost a dost k tomu, aby èlovìk mohl opìt tipovat a bojovat se sázkovkami .. no, a tak bez dlouhých øeèí se do toho pustíme , protože aè je už 16h, poøád je toho dost, co se dá tipovat

Hingis vs Ivanoviè (1.35 - 1.35)
-Martina patøí mezi mé nejoblíbenìjší hráèky a tenistky na okruhu WTA, sice se pøiznám, že pøed tou pauzou jsem ji moc nemusel, no ted po jejím comebacku mì nìjak pøirostla k srdci, nejspíš tím, že už není malá holka, ale je z ní žena :D .. samosebou mi imponuje zejména její herní styl, který mnozí odsuzují jako "vracení bez nápadu a snahy o winner" , no podle mì to hraje Martina s velkým pøehledem a rozumem a sice nemá mnoho vítìzných uderù, pøesto její hra je efektivní a velmi uèelová .. Ivanoviè mì naopak neimponuje, jednak se až pøíliš nosí ve hvìzdách a moc nakrucuje, jednak mì pøijde hodnì labilní, kde jednou bojuje jak lev, pak zas totálnì odchází .. v dnešním finále vìøím, že zvítìzí chytrost a zkušenost Martiny nad silou a razancí Ivanoviè :) , co víc dodat

Muller vs Pashanski (1.35 - 1.25)
-Muller už nìjaký ten týden obíhá turnaje na amer.betonech, sice s nikterak valnými výsledky, ale pøece jen oproti Borisovi má rozehranost i výhodu prostøedí k dobru a to nemluvì o výhodì povrchu, kde Muller prakticky preferuje amer.hard oproti Pashanskimu, který naopak je ryzím antukáøem, navíc Pashanski v posl.týdnech moc nezáøí a neoplývá kdo ví jak velkou formou .. naopak Muller si min.týden dal na rozpink chall. v Bronxu , kde v pátek vypadl ve CF s Udomchokem , a sice ještì zdaleka to není to, co by mìlo být , pomalu se zahøívá :)

-------------------------------------------------------------------------------------
no a nebudu to více hrotit a vystaèím s tìmito dvìma tipy , které hned plácnu na tiket

Hingis vs Ivanoviè (1.35)
Muller vs Pashanski (1.25)

celk.kurz : 1.69
vklad : 660Kè
výhra :0

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2 000Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:2 000Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne úte srp 22, 2006 4:06, celkově upraveno 2
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon srp 21, 2006 19:26

Martina totálnì nezvládla své finálové vystoupení, naopak Ana válela jako zbìsilá a tak se narodil výsledek, který mì dosti zarmoutil :cry:

a protože mì poøád nebaví skákat nahoru , dolù a poøád se motat dokola, udìlal jsem následující vìc .. zahraji si jeden zápas vabank -- bud a nebo :)

Simon vs Gimelstob (1.95)
celk.kurz : 1.95
vklad : 2000Kè
prohra :0

no, k tomu jistì není co komentovat, snad jen pokud Justin pøijel na NEw Heaven pro price-money a nebude mít uájem hrát, toto je poslední pøíspìvek v mém bloèku a uplnì celkovì poslední tiket , co jsem kdy kde podal :)

a pokud Justin pøedvede to, co poslednì, budou tu reálné nadìje, že bloèek dál pojede a s tím i mùj pozitivnìjší pøistup k tpování, tak uvidíme :D

VICTORY OR DEATH ! :mrgreen:

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow:...Kè (základ 6000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:0Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne úte srp 22, 2006 4:10, celkově upraveno 1
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Rafael » pon srp 21, 2006 19:50

Johny vím že to je "jen" bloèek a neber si to prosím osobnì ale pokud tak sázíš i ve skuteènosti tak nemáš prakticky žádnou šanci :oops:
Rafael
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » pon srp 21, 2006 20:25

Musím souhlasit s Rafem, toto je zaruèená cesta k bankrotu.

Jestli jsem se nìco nauèil za 8 let co sázím, tak to že nejdùležitìjší je trpìlivost. Výsledky pøijdou, jen je potøeba držet emoce na uzdì a jet si poøád svým stylem. :roll:
1/10 small, 2/10 med, 3/10 big
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » pon srp 21, 2006 21:58

Johnny.Rebel píše:

protože mì poøád nebaví skákat nahoru , dolù a poøád se motat dokola, udìlal jsem následující vìc .. zahraji si jeden zápas vabank -- bud a nebo

Na hru vabank sis vybral nesmírnì tìžký zápas. Mohl jsi poèkat pár dní na nìco schùdnìjšího. Na duel Simon - Gimelstob bych urèitì nevsázel celý bank u sázkovky. Oba dva tenisté jsou nyní "out" a sám uvádíš, že se jedná o sázku ve stylu "hop nebo trop". Neøeknu, kdybys mìl bank 20 000 Kè a chtìl Gimelstoba zkusit za 2 000 Kè, tak prosím - proè ne... Ale takhle riskovat celý bank?

Nebudu tu dál moralizovat. Nìkdy si èlovìk musí nabít hubu, aby si dal pro pøíštì pozor. V každém pøípadì Ti držím palce, a? Gimelstob vyhraje. Tvùj bloèek je zde svým nadhledem výtaným zpestøením a bylo by škoda, kdyby pøedèasnì a hlavnì nesmyslnì skonèil.

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte srp 22, 2006 7:53

jj,úplnì s vámi souhlasím a máte pravdu , ale prostì obèas je èlovìk z toho tak nìjak unavenej, tolik práce a úsilí a žádný výsledek, což hodnì podrývá morálku, kterou èlovìk potøebuje k tomu, aby mìl zdravý úsudek a rozvahu :arrow: tolik potøebné ingedience pro správné tipování

samosebou nejde o bloèek, to je opravdu oddychová záležitost , ale jde hl. o to, co se dìje mimo nìj .. a tam už to tolik oddychové není (namátkou .. nedávno jsem pøišel o hez. pár korunek, když "známý" mi utekl s penìzi, co jsem mu pùjèil, škola trošku hapruje atd), no ale nic není vždy uplnì nez potíží,že? :) .. každopádnì ted zrovna chybí tolik potøebná euforie a morálka :roll:

co se týèe onoho tiketu z recese na GImelstoba (na kterého bych nedal ani vindru i kdyby hrál proti svázenému Vikovi), vyhodnotil jsem sice tiket jako KO, no ale nakonec jsem nic nepodal (zas všeho s mírou :mrgreen: ) .. nakonec jsem pøevedl ty 2 tis. na bank.úèet, abych je utratil za nìco, z èeho budu mít i požitek :D

pøemýšlím, co dál s bloèkem ? :- "to be or not to be, that´s the question?!" :)

ale tak jako jsou bloèky, kde se ukazují winning tikety a super-ziskové tipy, tak jistì každý i uvítá, že existují i bloèky, které jsou ve ztrátách (cizí neštìstí povzbudí) :lol: a kde lze vidìt, jaké èlovìk dìlá chyby a co by nemìl a naopak mìl dìlat atd :wink: , èili asi dál budu pokraèovat :D . už jen proto, že by mì zajímalo, kam se asi tak dostanu v bloèku v tìch ztrátách , možná by to bylo i na ferrari :lol:

no uvidíme, ještì popøemýšlím .... :idea:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte srp 22, 2006 8:42

no a nakonec tedy bloèek pojede dál a tak "vrátím" na uèet u GB to, co jsem z nìj veèer pøevedl (u MB musí mít ze mì radost) :D .. samosebou aby to bylo fér a spravedlivé, bank navýším o ty 2 tisíce , žádný slitování 8) ... táááák hotovo a mùžeme se pustit znovu do tipování :)

challangery vynecháme, jedou tam první kola, nic pro mì .. mkrnem se tedy na New Heaven , kde mì hned zaujal mùj oblíbený

O.Rochus vs Simon (1.55 - 1.57)
-Ollie po delší pauze se pustil tìsnì pøed US-open do pøípravy v New Heavenu .. co jsem zjistil, tak se celkem svižnì pøipravoval s bratrem v soukromí, no ale i tak rozehranost bude chybìt oproti Simonovi, který si pøece jen v min.týdnech více otukal amer.hard a vèera prokázal velkou bojovnost proti Gimelstobovi .. nicménì vyhrál spíše díky nemohoucnosti Justina než díky svkélemu výkonu .. Simon tradiènì má slabý servis a nepøesný, hodnì spoléhá na mezihru , kde ovšem dobøe nesnáší pokud jeho soupeø hraje nátlakovì a agresivnì .. to sice Ollie nehraje, ted naopak podobnì jako SImon spíše vyèkává a vrací, ale proti Simonovi má k dobru jak kvalitní servis, který málokdy ztrácí, tak hlavnì velmi dobrý return a samosebou pohyb .. rozehranost je silnì proti, no to ostatní už naopak mluví více pro Ollieho, tak snad nezklame :)

Malisse vs Vik (1.25 - 1.25)
-poèítám, že Xavi nezazdí tento turnaj, jednak se v posl.týdnech chytil a dostal do pohody, jednak v pøípadì toho, že se hecne a zabere, získá dolary zadarmo , protože jeho pavouk je celkem na pohodu .. snad si je toho vìdom , a pokud nebude problém s motivací u Xaviho, nemìl by být ani problém ve výsledku, Vik si už své "odehrál" proti vyklusávajícímu Santorovi

Ferrer vs Fish (2.00 - 2.02)
-Fish zvládl v 1.k. Sanguinettiho , èímž naznaèil, že asi chce brát turnaj zodpovìdnìji .. samosebou David je nepøíjemný soupeø, ale zde pùjdu hlavnì proti jeho motivaci, kde moc nevìøím tomu, že bude hrát na krev a bojovat jako lev, to naopa se dá èekat od Mardyho, který na amer.betonech už dlouho nic neuhrál a navíc Ferrer je dost kvalitním hráèem a favoritem, takže o motivaci navíc

Blake vs Ramirez Hidalgo (nìjaký kontratip)
-zde pùjdu proti Blejkovi ..jakkoliv se mùže tip zdát nemožný, já si ho klidnì zkusím , Jamesova motivace a morálka je ted krapet jinde, sice ještì obèas odehraje svùj standard , ale pochybuji, že to bude zrovna na tomto menším turnaji tìsnì pøed US-open .. možná dojde do finále, ale já si i pøesto zkusím jít proti nìmu

Monfils vs Gicquel (kotrantip)
-M. nerozehraný vtipálek, který podle mì na DC II tolik nevynikne (vynecháme - li barvu pleti :D) , jen tìžko bude mít nìjakou vìtší motivaci na tomto turnaji, tu naopak bude mít jistì jeho soupeø, který je rozjetý z kvaldy a bude se chtít jistì vytáhnout na favorizovaného mladšího krajana , navíc G. jistì price-money a body do rankingu budou motivovat více než M., který má své jisté pro tyto týdny a moc se nemusí lítat na menších turnajích

Friedl/Mertinák vs Skoch/Wassen (1.95)
-tip založen na èisté spekulaci .. Friedl se na tento turnaj "rozešel" s partákem Cermákem, který si zahrál debla s Levinskym .. hlavní osobou tady je ale Mertinák,ten se odhlásil z kvaldy na US-open a radìji zùstal zde v New Heavenu aspon pøi tom deblu, když vypadl v kvaldì na New Heaven v 1.k. s Moodiem :roll: , no je to jeho volba, tím ale jasnì dal najevo, jak asi bude vypadat jeho motivace v tomto deblu, obzvlást , když Skoch se celkem zná s Fridlem .. kurz favorizuje F+M, no ale nìco mi øíká, že by mohli slavit uspìch outsideøi duelu

no a to bude vše, fotbaly si nechám ujít , jako i baskety
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec