tak po minulém týdnu si musím chte, nechte priznat, ze slo o poradny propadak , za vse je vymluvne skore 3:7 , ale co, hlavne, ze se vede v zivote, sazení je jen forma odreagovani a odpocinku, ale je fakt, ze by to mozna chtelo nejake vysledky v ramci blocku (mimo blocek, kde to nikdo nevidi, mi je to vse prd platny, ze? ) , zas tka malo kolem toho nedelam
mimoradne vysledky si vyzadaly mimoradna opatreni .. navrat ke Gamebookers beru jako trosku cestu pokory se sklopenou hlavou, ale je to opravdu mensi zlo nez ty pobocky .. snad budu mít dnes cas na to, abych nabil ucet u Synotu (GB uz mam ) , a tak budu vlastne mit dva ucty .. pro vetsi prehlednost budu stav na obou uctech uvádet v závorce za celkovym stavem v ramci vyhodnoceni, na prvním míste budu vzdy uvádet GB, za lomítkem pak Synot
no, na konte jsem mel vcera 2350Kc a tak jsem 1500Kc poslal na GB a 850Kc poslu na Synot , akorat pokud se nemylim, je tam nejaky aktivacni poplatek za 300Kc, cili bych o tuto sumu navysil celkovy bank a nejspis k tomu pridam i tech 350Kc , at je to takove kulate
no, tolik trosku organizace, nyni jeste k samotnemu tipovani .. vlna neuspechu a neustaleho chození v bludnem kruhu me vedla k tomu, ze bych mohl zkusit i neco jinyho nez jen naplacat par zapasu na tiket s nejakym kurzem, s nejakou sumou a doufat, ze tentokrat to vyjde
a tak si dame do praxe tolik probíraný system otacek, ktery de facto aplikuji skoro porad , co tipuju (samosebou mimo blocek), za tu dobu jsem si "vyslechtil" dva systemy, ktere nyni pouziji v nasledujicich dnech a tydnech
akorat jsem zvedav, jak pri soucasne marnosti (nebo spise dlouhodobe) dokazu aspon dvakrat, trikrat po sobe mit uspesne tikety, ale stavaji se i zahadnejsi veci (jak tehdy rekl Rimmer --- samovzniceni starosty Varsavy v 13.století ci dest sledu v Burgnudsku) .. ale z hlediska pravdepodobnosti a statistik by se mela krivka zacít zvedat, prece nemuzu do nekonecna jen prohravat
tak dost vtipku a jdeme se podivat na dnesní nabídku, ktera bude slouzit jako odrazový mustek a ja jen budu doufat, ze se odrazím a nezakopnu ci nepropadnu , no mam na ten odrat celkem tri pokusy, takze v tom nevidím problem, ale bude fajn, kdyz to dame napoprve, ze?