Moderátor: Moderátoři
kali píše:
Btw AMZ, ktere SK jsi zrusil? Celkem by mne zajimalo, v kterych konkretnich pripadech je treba si dat pozor.
1. Gamebookers jako dcerinna spolecnost Party Gaming
2. Sportingbet
---------------------------------------------
byli jmenovani v clanku
Zminil jsi 5Dimes. Co dal?
AMZ píše:Pak z Betssonu rovněž na základě problémů s výběrem peněz - dříve 24 hodin, naposledy 5 dnů a ještě místo na Neteller poslali peníze na Moneybookers.
frantapriklep píše:Inak,na Slovensku najväčšia stávková Niké už pár mesiacov funguje s internetovým stávkovaním,pravda vklady a registrácia sú obmedzené spísaním zmluvy na pobočke,takisto už tu bol spomínaný TIPOS,ktorý tiež úspešne a už dlhšiu dobu cez net stávky prijíma.
Treťou stávkovou zo Slovenska je Doxxbet.sk,kde mám momentálne aj ja účet a kde je celkom solídna ponuka.
Jedinou nevýhodou je že u všetkých troch sa vsádza s obmedzeniami na český i slovenský šport (3.resp 5.kombinácie,ako aj výška vkladu).
amaral píše:frantapriklep píše:Inak,na Slovensku najväčšia stávková Niké už pár mesiacov funguje s internetovým stávkovaním,pravda vklady a registrácia sú obmedzené spísaním zmluvy na pobočke,takisto už tu bol spomínaný TIPOS,ktorý tiež úspešne a už dlhšiu dobu cez net stávky prijíma.
Treťou stávkovou zo Slovenska je Doxxbet.sk,kde mám momentálne aj ja účet a kde je celkom solídna ponuka.
Jedinou nevýhodou je že u všetkých troch sa vsádza s obmedzeniami na český i slovenský šport (3.resp 5.kombinácie,ako aj výška vkladu).
Nike s ich limitmi (maximalny vklad 1000 SK na zapas a 5000 SK pocas jedneho dna na cokolvek) nie je na nete normalna SK ani nahodou, ale nie to som chcel...
amaral píše:
Nike s ich limitmi (maximalny vklad 1000 SK na zapas a 5000 SK pocas jedneho dna na cokolvek) nie je na nete normalna SK ani nahodou,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků