Krize internetového sázení

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Nezmar » úte říj 03, 2006 22:10

No tak dufam ze to nepotka betfair ale toho sa asi nemusim obavat teda dufam :roll:
Nezmar
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte říj 03, 2006 23:54

kali píše:
Btw AMZ, ktere SK jsi zrusil? Celkem by mne zajimalo, v kterych konkretnich pripadech je treba si dat pozor.

1. Gamebookers jako dcerinna spolecnost Party Gaming
2. Sportingbet
---------------------------------------------
byli jmenovani v clanku

Zminil jsi 5Dimes. Co dal? :cry2:

Vybral jsem peníze z několika sázkovek, kde asi málokdo z vás má účty a které jsou zaměřené na americký trh a sporty - jako je např. Diamond Sports Book, Nine apod. Dále již ze zmiňovaného 5Dimes kvůli katastrofálnímu upgrade, problémům se zabezpečením a velkým potížím s výběrem peněz z posledního převodu. Pak z Betssonu rovněž na základě problémů s výběrem peněz - dříve 24 hodin, naposledy 5 dnů a ještě místo na Neteller poslali peníze na Moneybookers. Jinak marně už přes dva týdny páčím peníze z australského Canbetu a stále bezvýsledně. Něco už jsem naštěstí vybral protikurzem. Pro jistotu jsem postupně převedl část peněz i z jiných sázkovek, se kterými nemám zatím problémy a proto je tu nebudu vyjmenovávat.

Pokud jsem měl v poslední době potíže s výše jmenovanými sázkovkami, neznamená to, že krachnou. Nejvíc se na netu vedou debaty o společnosti World Gaming, která utrpěla na americkém trhu těžkou ránu a pokud se z problémů nevyhrabe, tak mimo Sportingbetu spláchne s sebou dalších zhruba 50 sázkovek, které do koncorcia patří.

Byl tu obavy z Betfairu, ale tam bych strach neměl. Nejde o klasickou sázkovku, ale o burzu, kde je naprosto jiný systém sázek, vypisování výše kurzů a vkladů.

Zatím musím zaklepat - ťuk, ťuk - nikdy jsem za ta léta o peníze z netových sázkovek nepřišel. Výjimkou byl pouze BetAttack, který sice krachnul, ale tam jsem vlastní peníze neměl, jen vyhrané z bonusu. Druhou sázkovkou, která mě připravila o peníze z bonusu byl Interwetten - normálně mi zrušila bez vysvětlení účet.

Americký trh byl silný, sázkovek je moc a některé určitě popadají. Snad nám bude štěstí přát a o peníze nepřijdeme.

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod frantapriklep » stř říj 04, 2006 4:44

Velmi zaujímavá téma,ako taký horor na dobré ráno :cry: .Nuž len zduplovať vyššie uvedené...musíme dúfať...
Inak,na Slovensku najväčšia stávková Niké už pár mesiacov funguje s internetovým stávkovaním,pravda vklady a registrácia sú obmedzené spísaním zmluvy na pobočke,takisto už tu bol spomínaný TIPOS,ktorý tiež úspešne a už dlhšiu dobu cez net stávky prijíma.
Treťou stávkovou zo Slovenska je Doxxbet.sk,kde mám momentálne aj ja účet a kde je celkom solídna ponuka.

Jedinou nevýhodou je že u všetkých troch sa vsádza s obmedzeniami na český i slovenský šport (3.resp 5.kombinácie,ako aj výška vkladu).
"It's better to be silent and be thought a fool,than speak and remove all doubts..."
frantapriklep
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mafix » stř říj 04, 2006 12:56

TIPOS na ceske sporty nemal obmedzenia, je pravda ze uz dlhsie som tam nevsadzal koli nesmierne zlym kurzom.
Ex Moderator England Premiership
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny72 » stř říj 04, 2006 14:38

AMZ píše:Pak z Betssonu rovněž na základě problémů s výběrem peněz - dříve 24 hodin, naposledy 5 dnů a ještě místo na Neteller poslali peníze na Moneybookers.

To je docela překvapivá informace, kdy se Ti to stalo :?: Já jsem vybíral z Betssonu před necelým týdnem a bylo to zcela bezproblémové - převod na Moneybookers do 24 hodin :arrow: převod z MB 3 prac. dny... Pro zajímavost zkusím udělat další výběr zítra, zda to po "změně poměrů" bude probíhat jinak...

Jinak souhlas ohledně Betfair (a asi všeobecně tzv. "sázkových výměn"), současná situace dle mně jejich postavení na trhu spíše posílí.
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod amaral » stř říj 04, 2006 14:53

frantapriklep píše:Inak,na Slovensku najväčšia stávková Niké už pár mesiacov funguje s internetovým stávkovaním,pravda vklady a registrácia sú obmedzené spísaním zmluvy na pobočke,takisto už tu bol spomínaný TIPOS,ktorý tiež úspešne a už dlhšiu dobu cez net stávky prijíma.
Treťou stávkovou zo Slovenska je Doxxbet.sk,kde mám momentálne aj ja účet a kde je celkom solídna ponuka.

Jedinou nevýhodou je že u všetkých troch sa vsádza s obmedzeniami na český i slovenský šport (3.resp 5.kombinácie,ako aj výška vkladu).

Nike s ich limitmi (maximalny vklad 1000 SK na zapas a 5000 SK pocas jedneho dna na cokolvek) nie je na nete normalna SK ani nahodou, ale nie to som chcel...

Etip alebo Tipos si mi nejako pripomenul, tak som tam z MB poslal par korun a cuduj sa svete asi sa zopakuje minula skusenost, ked mi peniaze pripisovali na ucet 3 (slovom tri) dni :roll: nehovoriac o tom, ze maju povinnu kombinaciu okrem LM vo volejbale napr. aj na futbal Braziliu, ci Holandsko II., co mi pride dost ulet, ked k tomu pridam ich "skvely" vymysel v podobe PINkodu, tak vcelku nic moc, ale zase lepsie ako Nike... v doxxbete nevsadzam, nebudem komentovat

s obmedzeniami na slovensky sport neurobia spomenute SK nic, kedze sa musia riadit slovenskymi zakonmi a tie 5kombinaciu na slovensky sport proste vyzaduju
amaral
Host
Host

Příspěvekod frantapriklep » stř říj 04, 2006 16:11

amaral píše:
frantapriklep píše:Inak,na Slovensku najväčšia stávková Niké už pár mesiacov funguje s internetovým stávkovaním,pravda vklady a registrácia sú obmedzené spísaním zmluvy na pobočke,takisto už tu bol spomínaný TIPOS,ktorý tiež úspešne a už dlhšiu dobu cez net stávky prijíma.

Nike s ich limitmi (maximalny vklad 1000 SK na zapas a 5000 SK pocas jedneho dna na cokolvek) nie je na nete normalna SK ani nahodou, ale nie to som chcel...

Ufff...tak to som netušil :oops: otto sa bojí pustiť perie :lol:
"It's better to be silent and be thought a fool,than speak and remove all doubts..."
frantapriklep
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mafix » stř říj 04, 2006 17:26

Nase slovenske SK na internete ako TIPOS, Doxxbet a Nike su skratka jeden velky trapas.
Ex Moderator England Premiership
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod bubus » čtv říj 05, 2006 5:54

amaral píše:
Nike s ich limitmi (maximalny vklad 1000 SK na zapas a 5000 SK pocas jedneho dna na cokolvek) nie je na nete normalna SK ani nahodou,

:arrow: ten prvy limit(max.vklad na tiket 1000,-sk)zostava,ale myslim,ze ten druhy sa zdvihol na "neobmedzene" :wink:

PS:
aj som "s nimi"rozpraval,ze ked bude zaujem od ludi,tak zdvihnu aj tento limit...(to asi tazko,prisli by o 5% poplatky..."nakladajucich ludi"...)
"Nehovor mi co si chytil,ale kolko si vyhral..."
bubus
Host
Host

Příspěvekod Arkan » pát lis 17, 2006 12:31

tak internetové sázení dostane asi další pořádnou pecku :? ten Hušák ze sazky asi dobře věděl o čem mluví,když začal o těch filtrech...
http://digiweb.ihned.cz/c4-10072070-197 ... -v-nemecku

jinak obšírněji to je popsaný na www.esazeni.cz
Arkan
Host
Host

Předchozí

Zpět na Chat a pokec