[quote="AMZ"]------------------------------------------------------------
Diskutovat o dalších funkcích v programu [i]Trefík[/i] zde mùžeme. Mnohem úèinnìjší je zaslat svoje pøipomínky pøímo autorovi. Debatu na stránkách [i]Trefíku[/i] neber pøíliš vážnì, uživatelé tohoto programu jsou bìžnì v kontaktu pøímo s panem Krausem prostøednictvím e-mailu nebo telefonu.
Svoje pøipomínky k tenisu jsem panu Krausovi sdìlil a do necelých 14-ti dnù opravil chybné údaje a dodal nová data do sekce [i]Tenis[/i].
-------------------------------------------------------------[/quote]
Díky AMZ za ohlas i radu. Já s Krausem mailuji skoro poøád, ale je to " jen " debata s velmi ochotným autorem, který opravdu maká na 100 % ohlednì zapracování všech námìtù. Proto jsem si taky program koupil a mile rád zaplatím tìch 15 kè /týden za aktualizaci.
Rozhodující bylo, že má èlovìk všechny informace na jednom místì. Nemám tolik èasu lítat po webu a shánìt všechny možné statistiky a informace.
Ale je to program, který má opravdu co ještì vylepšovat jak po stránce funkènosti tak po stránce uživatelské. A záleží na tom jak moc ho èlovìk chce používat, zda komplexnì èi jen pro statistiky.
Vem si jen namátkou filtr pøíležitostí v oknì "ze všech", asi nejpoužívanìjší okno v Trefikovi. Nechybí ti osobnì ještì pár možností filtrù pro fotbal - napø. najít všechny celky jež mìly minulou sezonu napø. alespoò 36 [b]%[/b] remíz a letos jsou na tom podobnì. Samozøejmì, že pøípadné využití nalezených informací už si musí promyslet každý sám.