Jde do toho někdo se mnou?

Moderátor: Moderátoři

Jde do toho někdo se mnou?

Příspěvekod Gagin » ned říj 15, 2006 14:58

Zdravím,

Nejde zakládat nové téma, takže sem se rozhodl to napsat sem.

Zakládám tzv. klub sázkařů, kteří to myslí vážně, chtějí investovat a brát potom zasloužené ovoce.

Celá strategie, není složitá a využívá profesionální vytipovaných placených zahraničních servisů.

Chci tedy vytvořit klub, který by tyto servisy měl, pokud nás bude více, není problém mít 4 takovéto servisy. Tzn. že se vždy složíme na zaplacení měsíce u některého servisu.

Takže servis stojí 25 euro na měsíc - budeme 3 a rázem je to necelých 9 euro na jednoho. Nejde jen o servisy ale o celkové sázení, kde prostě bude sázet spolu, budeme v kontaktu na ICQ, bude zkrátka sázet ve skupince.

Jdete do toho někdo se mnou? Případně bližší informace a dotazy zodpovím.

Prosím piště soukromé zprávy
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » ned říj 15, 2006 16:34

Tohle je presne to, co servisy zakazuji delat... Analyzu, za ktery zaplatis, bys nemel nikomu jinemu poslat. Kazdopadne hodne stesti do budoucna.
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » ned říj 15, 2006 16:44

-=Ondra=- píše:Tohle je presne to, co servisy zakazuji delat... Analyzu, za ktery zaplatis, bys nemel nikomu jinemu poslat. Kazdopadne hodne stesti do budoucna.

Ano samozřejmě to já vím, že je to ošetřeno IP adresou apod.

Proto říkám zahraniční, který se o tom nedozvědí, navíc chci aby jsme v tom byli maximálně 3 víc ne...
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » ned říj 15, 2006 18:08

Tak jako tak je to podvod na cestny lidi... Predstav si, ze bys provozoval takovejhle pick servis a nekdo ti to delal.. :?
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » ned říj 15, 2006 18:52

-=Ondra=- píše:Tak jako tak je to podvod na cestny lidi... Predstav si, ze bys provozoval takovejhle pick servis a nekdo ti to delal.. :?

Na rovinu tyhle profi servisy mají třeba kolem 50 lidí, někteří o mnoho víc cena je 25 euro... vydělají třeba 2000 euro

A na rovinu co mi je po nějakým srbovi kterej to provozuje.

:roll:

Je to hnusný ale v dnešní době zcela normální. A pokud se mu tam nepřihlásí 3 ale jen jeden tak ho to až tolik nemrzí při tom počtu peněz co tím vydělá
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » ned říj 15, 2006 19:24

Gagine, nevím jestli se chceš vydat na tu správnou cestu co se sázení týče, takže jen přidám svůj názor.

Zjisti si nejprve kolik budeš potřebovat sázkových kanceláří.
Pokud takový servis dosahuje, odhadem, takových +10% (Když to přeženu tak 15%) yield, tak je to pouze s těmi best kursy. Tzn že pokud to budeš sázet jinde, za nižší kursy, klesne ti yield klidně o nějakých 5%, takže už budeš na +10%.
Pokud nestihneš vsadit bet dostatečně rychle, může kurs dropnout (což u dobrých tipů většinou bývá) -> další to procento dolů.
Dostaneš se na nějakých 5-7% (hodně hrubý odhad, vůbec ho neberte směrodatně), a to by podle mě průměrný tipér třeba tu na profisázkaři měl dát. Se spoustou infa a dobrých tipů co zde leží.
Navíc těch tipů vsadíš daleko víc -> protočíš víc peněz -> větší zisk. Kolik ti takový servis může poslat tipů měsíčně, 15-20 myslím, hmm...

Ber to jako konstruktivní kritiku a vše si pečlivě promysli.

Zatím se měj a GL :wink:
1/10 small, 2/10 med, 3/10 big
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » ned říj 15, 2006 19:27

Gagin píše:A na rovinu co mi je po nějakým srbovi kterej to provozuje.

Vim kam ti miris, ale ja jsem cestnej clovek..
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » ned říj 15, 2006 21:48

No zkusíme se dostat zpět na profíka, snad to nebude dlouho trvat, už se o to snažím docela delší dobu, bohužel jednu dobu byly problémy tady na fóru, takže mi zmizeli 3 analýzy, ke kterým se nelze dostat. Co se týče mých analýz, mám více jak 2500 příspěvků, myslím si že jsem pro toto fórum něco napsal. Rád bych napsal i v budoucnu.

Doufám že mé přijetí se nebude nijak protahovat a činy, díky kterým jsem se zrovna moc dobře neuvedl budou zapomenuty, každej se mění. :wink:

Jak často sledujete příjímání lidí?
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » pon říj 16, 2006 5:57

Gagin píše:Jak často sledujete příjímání lidí?

Nerad bych mluvil za tu osobu, která ma na starosti příjmání nových členů, ale myslím si, že když někdo ukáže kvalitu - tak není důvod ho nevzít a naopak, pokud ta kvalita vidět není, tak by nebyl ani přínosem zde..
(Jen můj osobní nátor)

Takže si myslím, že příjmání se sleduje neustále..
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod kali » pon říj 16, 2006 15:55

Rafael to sleduje kazdy den, zpet do members se muze dostat kdokoliv, pokud nema dozivotni ban (coz dostal jestli se nepletu za celou dobu jediny clovek :) )
kali
Moderátor
Moderátor

Další

Zpět na Chat a pokec