0-0 (0 units)
---------------------------
ahoj nevim jak mi to letos bude vychazet s komentarem k jednotlivym utkanim (nebo spise vim - nebude) a bylo by nefer kazit ostatnim pekne rozbory - par vetami...co se tyce clenstvi necham to na vas (i kdyz je mi jasne ze v tu ranu nesplnuji podminky a vykop by mel nasledovat), svoje tipy ale i presto presunuji do mych "NBA picks"....do hlavniho NBA fora bych se rad vyjadroval k tipum pokud najdu cas, ale to je asi vse, rozepisovat se o zapasech je sice pekne, bohuzel v jednatriceti jsou i jine priority (i kdyz napr. Stressorovy rozbory nebo Nedo a jeho slohovky mi budou chybet) ..proste pokusim se nedostatek omacky okolo nahradit tim nejpodstatnejsim - zelenym cislem.....lhutu si ponecham do konce prosince...v pripade minusu zatahnu ocasek a sbalim fidlatka i odsud...diky za pochopeni
LA Lakers - Phoenix Suns (-5.5).....2.....1.91......4/10.....pinnacle
Kobe, Mihm, Brown - out.....Phil sice pravdepodobne na lavicku usedne, ale co s tim torzem vymysli?, lajna zacinala na peti a myslim ze bude stale klesat
Miami Heat - Chicago Bulls (+7)......2.....1.9.....4/10......pinnacle
psss, nebudte spiciho obra...bejby Bulls v cele s Big Benem jsou velkym ocekavanim letosni NBA.....ja budu verit ze Heat jsou jeste ve stadiu spanku po dobrem obede