Moderátor: Moderátoři
Jowe píše:Stránky Profisazkar jsou super, jen mi tu schází jedna vìc. A tou je klasický chat. Neco podobneho jako treba www.lide.cz Bez ikon, s automatickym obnovovanim ale jen s jednou mistnosti. Lide si chteji i pokecat a ne jen prolezat fora.
psla píše:Jowe píše:Stránky Profisazkar jsou super, jen mi tu schází jedna vìc. A tou je klasický chat. Neco podobneho jako treba www.lide.cz Bez ikon, s automatickym obnovovanim ale jen s jednou mistnosti. Lide si chteji i pokecat a ne jen prolezat fora.
A o èem by si lidé na chatu jako povídali? Chat má smysl jen v pøípadì, že chceš okamžitì nìco øešit, rozebírat. V oblasti sázení si to dovedu pøevést jen na možnost, která je vidìt na tipovani.cz - tedy:
sakra Safin udìlal dvojchybu 0:15
dobrý už je to 15 oba
nene 15:30
brejkboooool 15:40
a je to hotový 4:6, 3:6
ach jo... jdu trhat tiket
Tak na tohle je chat na dvì vìci. Nebo by jsi chtìl na chatu rešit rodinné problémy?
Seriózní rozbory do chatu nikdo nedá, protože ti za pár minut zmizí v propadlišti dìjin a autor by ho tak psal vlastnì zbyteènì. Mì se líbí, jak je to tady teï je. Byl jsem dlouho na tipovani.cz (pod jiným nickem) a tohle je pro mì oáza klidu a lidí, kteøí se baví k tématu.
Pokud si tu mermomocí chce povídat o tom, jak se pøelévá skóre v právì hraných zápasech èi èemkoli jiném, tak a? se tu klidnì udìlá jadno téma "CHAT" jak už tu nìkdo navrhoval a je to. Chat jako "aplikace" navíc mi pøijde zbyteèná. A je v tom i trocha toho bránìní se pøílivu nových lidí, protože jakmile se jednou nìco pøíliš otevøe veøejnosti, tak kvalita pøíspìvkù dramaticky klesá. Byl bych nerad, aby profisazkare neco takového potkalo.
Johnny.Rebel píše:podle me by bylo mnohem lepsi vybrat z toho davu urcitou osvicenou skupinu lidi , kteri by spolupracovali a vytvorili takovou partu ..
Johnny.Rebel píše:... muj nazor jiste ovlivni kulovy, ale aspon jsem si vychutnal pocit, ze muzu na neco rici nazor .. GL!
Johnny.Rebel píše:... muj nazor jiste ovlivni kulovy, ale aspon jsem si vychutnal pocit, ze muzu na neco rici nazor .. GL!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků