Placene tipy

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod nedo » úte pro 26, 2006 22:13

matrim píše:Ten posledni odstavec me zaujal nejvice..Mam ciste jen studini duvody, ktere vznikly po shlednuti filmu MAXIMALNI RIZIKO, ktery pojednava presne o teto sorte lidi.. Zajima me, jestli je to fikce ci skutecnost.. :wink:
Co se toho mého posledního odstave týče tak vím jistě že to není fikce, ale je to skutečnost. Ale to je také vše co o tom vím :oops:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod matrim » stř pro 27, 2006 10:25

nedo píše:
matrim píše:Ten posledni odstavec me zaujal nejvice..Mam ciste jen studini duvody, ktere vznikly po shlednuti filmu MAXIMALNI RIZIKO, ktery pojednava presne o teto sorte lidi.. Zajima me, jestli je to fikce ci skutecnost.. :wink:
Co se toho mého posledního odstave týče tak vím jistě že to není fikce, ale je to skutečnost. Ale to je také vše co o tom vím :oops:

Jo ja take verim ze je to skutecnost..a proto se snazim neco zjistit.. :wink:

P.S. Doporucuju ten film..je docela dobrej a pojednava prave o teto spolecnosti..hraje tam Al pacino coz je jista zrauka kvality..
matrim
Exmember
Exmember

Příspěvekod matrim » čtv pro 28, 2006 12:09

ten film se jmenuje MAXIMALNI LIMIT... omluva..psal jsme to trosku jinak..o)
matrim
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » čtv pro 28, 2006 12:18

matrim píše:ten film se jmenuje MAXIMALNI LIMIT... omluva..psal jsme to trosku jinak..o)
Jojo, včera jsem se v půjčovně ptal na "Maximální riziko" s Al Pacinem a koukali na mne jako na pako. Pak mi s takovým tím úsměvem "my Vás chápeme, pane Jouda" nabídli "Maximální limit" s Al Pacinem. Jen jsem si ale přečetl obal protože to zrovna bylo půjčený. Ale na dnes to mám zamluvený tak na to v noci mrknu :wink:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
nedo
Host
Host

Příspěvekod Seb » čtv pro 28, 2006 21:57

nedo píše:
matrim píše:ten film se jmenuje MAXIMALNI LIMIT... omluva..psal jsme to trosku jinak..o)
Jojo, včera jsem se v půjčovně ptal na "Maximální riziko" s Al Pacinem a koukali na mne jako na pako. Pak mi s takovým tím úsměvem "my Vás chápeme, pane Jouda" nabídli "Maximální limit" s Al Pacinem. Jen jsem si ale přečetl obal protože to zrovna bylo půjčený. Ale na dnes to mám zamluvený tak na to v noci mrknu :wink:

musim podekovat..zajimavy film a i namet ke studiu :lol: ...sice prvky americkeho filmu tam byly,hlavne konec,ale slo to.Docela by v teto sekci bylo zajimave vymenovat si i tipy na filmy,protoze i odpocinek od sazek je dulezity :wink:
Seb
Exmember
Exmember

Příspěvekod matrim » čtv pro 28, 2006 22:05

Seb píše:
nedo píše:

musim podekovat..zajimavy film a i namet ke studiu :lol: ...sice prvky americkeho filmu tam byly,hlavne konec,ale slo to.Docela by v teto sekci bylo zajimave vymenovat si i tipy na filmy,protoze i odpocinek od sazek je dulezity :wink:

tak poamercitelej byl..ale ta pointa me vazne dost zaujala..proto jsem se zacal pidit po realite..proto nadale uvitam nejake dalsi poznatky na tohle tema..

P.S. Jinak s tema filmama to neni spatny napad..
matrim
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » pát pro 29, 2006 17:09

Film "Maximální limit" jsem shlédl, ale bohužel jsem byl zklamán. Popravdě - kdyby tam nebyl Al Pacino, tak bych to asi ani nedokoukal. :oops:
Celkem mne ale zaujal v Bonusech ten rozhovor co vedl scénárista filmu s tím borečkem podle jehož životního příběhu byl ten film natočen.
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
nedo
Host
Host

Příspěvekod matrim » sob pro 30, 2006 11:55

nedo píše:Film "Maximální limit" jsem shlédl, ale bohužel jsem byl zklamán. Popravdě - kdyby tam nebyl Al Pacino, tak bych to asi ani nedokoukal. :oops:
Celkem mne ale zaujal v Bonusech ten rozhovor co vedl scénárista filmu s tím borečkem podle jehož životního příběhu byl ten film natočen.

Tak bonusy jsem bohuzel nevidel ja..ale zrejme jsme tady udelal chybu..takze asi zadju do pujcovny znova..
matrim
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » sob pro 30, 2006 12:57

ad Maximalni limit: zde se priklanim k nedovi, film jsem videl asi pred tydnem - nebyt Al Pacina, ktereho mam hodne rad, a nebyt tematiky, ktera mi byla blizka, tak jinak celkovy dojem zadna slava (cloveku bez zajmu o sazeni bych ho nedoporucil). Ale pro sazkare jiste zajimavy film.

souhlas se Sebem a matrimem, topic o filmech by jiste nebyl na skodu :) Za posledni mesic mne nejvice zaujaly dva kousky: Obchodnik se smrti s N.Cagem a stary cesky film Happy End (1966), ktery jsem leta marne shanel (po te co jsem ho nahodne videl) a konecne jsem ho tento tyden stahnul pres DC++. V hlavni roli Mensik doprovazeny plejadou dalsich velkych jmen ceske kinematografie... cely film jde pozpatku a je to mistrne dile ...vice zde http://www.csfd.cz/film.php?id=5999
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Seb » sob pro 30, 2006 13:10

kali píše:ad Maximalni limit: zde se priklanim k nedovi, film jsem videl asi pred tydnem - nebyt Al Pacina, ktereho mam hodne rad, a nebyt tematiky, ktera mi byla blizka, tak jinak celkovy dojem zadna slava (cloveku bez zajmu o sazeni bych ho nedoporucil). Ale pro sazkare jiste zajimavy film.

tady souhlasim ja.Jasne,kdo nema zajem o sazeni,film si tak "neuzije",jak sazkar,to urcite ano...

Kdyz jsme u hercu,tak de Niro je lepsi :wink:

jinak by me zajimalo,film 7 statecnych,klasicky western, byl natocil na motivy nejakeho japonskeho filmu o 7 samurajich? myslim... je to straste stary film,ale pry fantasticky..neznate nekdo?
Seb
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec