Tak teď se pokusím o menší shrnutí. Sport, který se snažím sledovat je tenis (obzvláště ženský) a taky se pokouším o nějaké rozbory zde na fórum. Protože je teď pauza tak jsem si vymyslel takovou hru. Vybírat zápasy z různých fór (kromě tohoto) a dávat je sem do bločku. Cíle byly následující:
1) vybrat pro téměř každý den nějaký zápas - podařilo se.
2) nepřehánět to s množstvím zápasů - totálně se nepodařilo.
3) vybírat tipy s kursy reálně podavatelnými - téměř všechny jsem si ověřoval jestli existují v době uvedení zde do bločku. (Snažil jsem se vyhýbat exotickým SK a tipům s kursy, které spadly prakticky ihned po vyjítí - Bwin atp.)
4) uvádět tipy před začátkem zápasů - bohužel občas to bylo až těsně před začátkem.
5) dosáhnout min. 110% návratnosti (yelow) což je, myslím, ještě hranice kdy se dá tipování věnovat více času než jen pro zábavu - výsledek 110,3%
6) ukončení této hry - pokusu, pokud nebude přiměřená návštěvnost - tady jsem na rozpacích - počet shlédnutí není z mého pohledu špatný, ale jsou tu dvě reakce od lidí, kterých si tady na fóru vážím a tak nevím jestli dále pokračovat.
Vzhledem k tomu, že se blíží konec fotbalových soutěží přirozeně tu ubude množství tipů i jejich pravidelnost. Budu rád za více vašich reakcí, zda-li pokračovat nebo ne. Sám si ještě promyslím, jestli nějak upravovat cíle mého "pokusu". Samozřejmě pokud budu cítit z vašich reakcí, že to tu zabírá "jen místo", tak také "pokus" ukončím.