Jedine na com som kedy vyhral, je TENIS. (mozno este Curling
, ale to len preto, lebo som ho mal na tikete asi 2x...) Ostatne sporty ma vzdy dokazali dostat do minusu... Nie je nad stavku napr. na mladu vychadzajucu hviezdicku proti hracke konciacej karieru za kurz 4.0 povedzme
Ked ich este ma clovek moznost vidiet nazivo na turnaji, vie o co hraju (napr. pricemoney, v DC muzi za vlast a pod.) - to su motivacie, ktore si myslim napr. ligova sutaz akou je hokej neponukaju, resp. nie su az tak citatelne... Taka hok. liga trva dost dlho na to, aby si tim mohol dovolit poprehravat aj "neprehratelne" zapasy. A to kludne podstupim riziko, ze zapas tenista skrecuje (pokial hram v SK s pravidlom skrec = prehra) - ked si vyvrtne kotnik, tak aspon viem presne preco som prehral. Pretoze ovela horsie je hrat "favorita" v hokeji 1x za nejakych tragickych 1.10 a potom nadavat na cely tim hracov. Co si vsetci vyvrtli kotniky? (clenky?) - asi nie.. asi za tym bude nieco ine
- Myslim, ze z tohto pohladu sa da jednoduchsie orientovat medzi tenistami a rozpoznat, kedy sa tenktory na zapas vybodne, alebo je schopny zapas aj ... odLABADZEovat
Stale je tu moznost NoBet, aj ked ta byva velmi tazka
pomocka:
http://www.atptennis.com/5/en/players/p ... umber=L439