Pokračování diskuze z "hazená"

Moderátor: Moderátoři

Pokračování diskuze z "hazená"

Příspěvekod fear » sob led 20, 2007 18:12

Temlis píše:Bendere,

toho co tady děláš už jsem si všimnul párkrát. Proč někde vložíš nabídku bez toho aby jsi cokoli napsal??? Všimnul jsem si, že tohle děláš často, dokonce, když vidíš, že nikdo nevložil nabídku do NHL a mohl by jsi být první, tak to uděláš, ale potom prostě nic nenapíšeš, protože k tomu sportu ani nic napsat nemůžeš :!:
To stejné teď pro házenou...
Já to prostě vůbec nechápu, je to totiž totálně nelogické, tedy alespoň pro mě. Vysvětli mi to prosím :?: :?: :?:
Mafix píše:Ma asi nejaku dohodu s nejakou SK, alebo nam mozno len pripomina, ze sa hraju dane zapasy, aby sme nezabudli ? :)
Kazdopadne mne to nevadi, pokial je v inej sekcii aktivny. Ale myslim, ze to by mal robit skor aktivny clen "svojej" sekcii, dakedy to boli mods...
Temlis píše:Tak odpověď asi nedostanu, i když jsem to čekal, jelikož ani minule neodpověděl :lol:
GL všemco budou hrát házenou..
nedo píše:Nejsem Bender, ale pro mne osobně je daleko normálnější když někdo otevře téma tak jak se má otvírat (tedy nabídkou celého kola), než když si někdo otevře téma a hodí tam jednu analýzu - aniž by se obtěžoval tam tu nabídku dát. Přece vůbec nejde o to kdo otvírá téma, ale jak ho otvírá. Takže z mého pohledu si v tomto Bender víc než kritiku zaslouží pochvalu a já sám za sebe spíš nerozumím tomu že toto může někomu vadit. :oops:
Tak to tedy vidím já obecně. Je pravda že tady u té házené je to zbytečné, protože sem dal nabídku na jeden den ale téma asi vydrží na celý turnaj. Takže pokud by se kritika zaměřila výhradně na tu házenou, pak bych Ti Temlisi dal za pravdu. Jinak ale opravdu ne.
(No - ale vím že nejsem Bender, tak se omlouvám že odpovídám na otázku která nebyla určena pro mne. Jen jsem se pokusil to trochu osvětlit i z jiného pohledu :wink:)
GL!
Seb píše:Osobne vubec nereaguji na veci mimo "moji sferu",ale k tomuto se vyjadrit chci.Ja souhlasim s Temlisem. Proc otvirat nejake tema nabidkou a k tomu nic nenapsat?Proc se tedy vubec ho otvira?Aby tam jako dal nabidku a tema tim zustalo prazdne...tady mi unika duvod,proc to tedy dela...Osobne kdyz si prectu neco zajimaveho,tak je mi uplne jedno,jak je tema otevrene,tedy zda tam nejaka nabidka je...Stejne vetsinou nejsem v te dane soutezi expert,tak mi postaci nejaky namet ci tip od nekoho,kdo se vyzna...
Temlis píše:A přesně o tohle mi šlo, když se tady budou otevírat témata a nic k nim nepsat, proč tady budou??? Jen prostě nelogické věci nechápu..

Takže Mafixi, to jako ja nekde pisu a budu otevirat spousty dalsich temat jen nabidkou a to Ti nebude vadit, protoze budes klikat jak ***** a nic se nedovis??? Super myšlení :thumbup1:
Mafix píše:Tiez nechapem preco to niekomu vadi. Mne by skor vadilo, keby bol neaktivny a robil by len toto. Lebo toto je take zbytocne, ked nepridava tipy, ale pokial viem, Bender ich pridava ak s analyzami v inej sekcii, mozno chcel poslat tip ale nestihol. Nevidim v tom porusenie pravidiel ani nic zle :oops:
Ale do buducna by pravidla mohli upravovat pridavanie ponuky nejakymi konretnymi urcenymi osobami.
Bender píše:No to teda koukam co se tady semlelo kvůli zalozeni tematu Mistrovstvi sveta a pridanim nabídky. Myslel jsem si ze tohle tema tady chybi protoze je to významný podnik v házené a tak jsem si rekl ze snad nikomu nebude vadit kdyz zalozim tema a vlozim nabídku. Sam se v hazene prilis nevyznam a tak jsem byl zvedavý zda nekdo prida nejaky postreh nebo neco podobneho. Opravdu to nebylo mysleno zle. Jinak si myslim ze vlozenim nabidky jsem neudelal nic spatneho ani proti pravidlům narozdil od temlise, ktery se do me zacal navazet ve smyslu ,,Co si to vůbec dovolujes vzdyt ses tady chvili, to jako sbiras prispevky nebo co?? ,, Sorry ale myslim ze temlis tohle tema nasmeroval proti me misto toho aby se zde psali prispevky a komentare, ktere se tykaji MS v hazene.

Nedo vyzval, aby se o tom diskutovalo tady, tak připojím svůj názor.. Souhlasím s Temlisem a sebem, je naprosto nelogické otevírat nabídku, když nepřipojím tip.. To není výtka k benderovi, jenom názor...

Jestli se má otevírat téma jenom proto, aby se tam dala nabídka, tak to budu dělat a budu otevírat témata s norskou nabídku basketbalu, s nabídku šermu, vodního póla atd..

Doufám, že jste stejně natěšení stejně, jako jsem já :wink: :!:

feare, diskusi z tématu Házená jsem přesunul sem a aby to mělo nějakou návaznost vložil jsem ji na začátek příspěvku. Neber to proto jako zásah do Tvého příspěvku - jen jsem chtěl zachovat tu návaznost a vyčistit téma Házená.
Dík

nedo
fear
Host
Host

Příspěvekod Temlis » sob led 20, 2007 18:18

Samosebou se už mooooc těším :wink: :lol:
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod nedo » sob led 20, 2007 18:21

, nebylo řečeno "otvírat téma jen proto aby tam byla nabídka". Bylo řečeno, že tak jak to otvírá Bender, tak se mají témata otvírat. To je vše. :wink:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod Mafix » sob led 20, 2007 18:27

Samotny problem vznikol podla mojho nazoru zo somariny. To, ze Bender otvori nejake tema sem tam a posle tam ponuku , v tom nevidim nic zle (v jeho konani ako takom). Bender je aktivny clen v inej sekcii , nezbiera si tym prispevky.

Ale vyjadrim sa k teme:

1. Ano myslim si, ze otvaranie tem kde nepride ani jeden pick je totalne zbytocne. Ale to dopredu nevieme ...

2. Zarovem si myslim, ze otvaranie tem v sekciach, ktore su aktivne je potrebne. Mal by byt pravidlami povereny nejakym sposobom URCITELNY clovek, ktory ich bude otvarat. Samozrejme nie v kazdej sekcii ale v tej "svojej". Tak ako to robili kedysi moderatori. Napr na basketbal NBA to moze byt kludne Bender. Na ine sekcii ini pani, ktori su v nich aktivni. Ale o tom musia pojednavat pravidla, bud to plati alebo nie. Inak nema zmysel o tom asi ani diskutovat...
Ex Moderator England Premiership
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » sob led 20, 2007 18:27

nedo píše:, nebylo řečeno "otvírat téma jen proto aby tam byla nabídka". Bylo řečeno, že tak jak to otvírá Bender, tak se mají témata otvírat. To je vše. :wink:

A já jsem psal to, že otevírá témata, ale nic k nim nenapíše. Takže v tom případě jsi odpovídal na něco jiného než já psal, protože pokud budu otevírat témata s nabídkou aniž bych tam něco napsal, tak to pro mě postrádá smysl..
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Re: Pokračování diskuze z "hazená"

Příspěvekod lasels » sob led 20, 2007 18:32

fear píše:

Jestli se má otevírat téma jenom proto, aby se tam dala nabídka, tak to budu dělat a budu otevírat témata s norskou nabídku basketbalu, s nabídku šermu, vodního póla atd..

s tímto ja musím souhlasit. NHL nebo NBA se hrají každý den (téměř každy) a v těchto sekcích vloženou nabídku chápu,od kohokoli. ale u tech ostatnich temat mi to přijde opravdu zbytečné vložit nabídku a ničím to nedoplnit :!:
lasels
Exmember
Exmember

Příspěvekod Seb » sob led 20, 2007 18:41

nedo píše:, nebylo řečeno "otvírat téma jen proto aby tam byla nabídka". Bylo řečeno, že tak jak to otvírá Bender, tak se mají témata otvírat. To je vše. :wink:

promin Nedo,ale prijde mi,ze si rad upravis veci podle toho,jak se ti to hodi ... myslim,ze v prvopocatku slo Temlisovi o neco jineho...vim,proc se takovych diskuzi neucastnit..
Seb
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mafix » sob led 20, 2007 18:53

Mafix píše:Samotny problem vznikol podla mojho nazoru zo somariny. To, ze Bender otvori nejake tema sem tam a posle tam ponuku , v tom nevidim nic zle (v jeho konani ako takom). Bender je aktivny clen v inej sekcii , nezbiera si tym prispevky.

Ale vyjadrim sa k teme:

1. Ano myslim si, ze otvaranie tem kde nepride ani jeden pick je totalne zbytocne. Ale to dopredu nevieme ...

2. Zarovem si myslim, ze otvaranie tem v sekciach, ktore su aktivne je potrebne. Mal by byt pravidlami povereny nejakym sposobom URCITELNY clovek, ktory ich bude otvarat. Samozrejme nie v kazdej sekcii ale v tej "svojej". Tak ako to robili kedysi moderatori. Napr na basketbal NBA to moze byt kludne Bender. Na ine sekcii ini pani, ktori su v nich aktivni. Ale o tom musia pojednavat pravidla, bud to plati alebo nie. Inak nema zmysel o tom asi ani diskutovat...

Co hovorite na ten moj navrh ? Da sa mozno nejak vylepsit , teraz nestiham.
Ex Moderator England Premiership
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod Bender » sob led 20, 2007 19:26

Moje vyjadreni je v sekci hazena protoze jak jsem jel forem tak hazena je výš nez chat a pokec tudíž jsem si nevsiml teto sekce za coz se omlouvam. Priste uz nabidku nikam nevlozim. :oops:
Bender
Exmember
Exmember

Příspěvekod Seb » sob led 20, 2007 20:09

Bender píše:Moje vyjadreni je v sekci hazena protoze jak jsem jel forem tak hazena je výš nez chat a pokec tudíž jsem si nevsiml teto sekce za coz se omlouvam. Priste uz nabidku nikam nevlozim. :oops:

kdyz odpovim na to,co jsi napsal v sekci Hazena... Pekne to vse otacis ve svuj prospech a hazes na Temlise...Me osobne je jedno,zda tu jsi kratce ci 5 let,ale nechapu stejne jako on,proc jsi to udelal..Pochopil by jsem to v momente,kdy sam poskytnes nejake info,ale hodit tam jen tak nabidku pro me straci smysl...
Otazka,zda takova velka akce ve svete hazene zustane na tomto foru opomenuta je spis pro kluky,kteri do teto sekce prispivaji ...
Seb
Exmember
Exmember

Další

Zpět na Chat a pokec