Moderátor: Moderátoři
techno píše:-=Ondra=- píše:Jediny ceho se clovek muze bat ze se do softwaru naboura nejaky uzivatel (hrac).
Ja jsemto hral a nekdy jsem mel pocit, ze karty co se rozdavaji nejsou nahodne vybirane, ale ze software nekdy nadrzuje protihraci a nekdy vam. Napriklad kdyz jsem hral jednu ruku v TexasH`em a uz vsichni polozili a byl jsem jenom ja a jeden souper a cekalo se na posledni kartu od softwaru- tak ja jsem v tu chvili mel fullhouse -AAA+33- posledni karta co SW vylozil na stul bylo Q a souper diky tomu mel misto QQQ o jedno Q vice takze vyhral!! S fullhouse AAA+33 jsem si dost veril takze na stole bylo hodne hodne penez a ani sem necekal ze bych mohl prohrat... podsledni karta vsak souperi misto trojcky udelala ctverici Qvídù a ja jsem prohral hodne hodne... Souper mel samozrejme hodne stesti, ale v tuhle chvili mi to pripadalo ze software hral vylozene proti me...
A po mesici hrani jsem ziskal dojem ze SW nadrzuje vetsim hazarderum = lidem kteri spise zkousenji stesti a necekane jim to prijde... (hral jsem POKER lounge u BaW)
Tomuhle nejak nerozumi. Ty jsi mel full house AAA33. To znamena, ze jsi mel na ruce pocket AA a na flopu bylo A33? Pokud by on mel QQ tak musely prijit na turn a river dalsi dve kralovny.. Chapu, ze je to stesti jako svine, ale Tuhle partiii sis prohral sam. Rika se tomu chycen do vlastni pasti. Jelikoz jsi mel fullhouse esovej, tak jsi hral predpokladam checkraise a chtel na nej udelat mega boudu. Preci, kdyz mam full house A, tak moc nereisuju a spis calluju a na konci to dam za plnej, ze?
To se obcas stane. Ja mel jednou mega smulu.
Ale bylo to jen na freerollu. Ja na BB SB me callne. Jsme jediny oba ve hre. Mam 33. Zadnej raise. Na co taky. Jsme pouze dva. Na flop prijde 773. Hmm.. Mam super ruku si rikam. Budu chekovat. Oponent taky check. Na turn 3. Lol mam four kind. Chekuju. Oponent zveda o par stovek. Tak call. Na river nedulezita karta. Jelikoz je SB tak musi raisovat first. Dava 2000. Hehe mam ho. Ja raise 5000. On raise 15000. LOl to bude bank. Ja all in. On all in. NO a co byste nerekli, ze mel. Pocket 77. Takze dve four kind na boardu!!!!!
peckoss píše:Chtěl jsem Vám jen říct, že pokerem se da opravdu živit. Kecy o tom, že je to automat, který Te nikdy nenechá vyhrát jsou špatné a jistě napsané nějakým laikem, který v životě on-line poker nehrál..... Pro informace jak hrat poker napiste.... peckoss@centrum.cz
peckoss píše:Chtěl jsem Vám jen říct, že pokerem se da opravdu živit. Kecy o tom, že je to automat, který Te nikdy nenechá vyhrát jsou špatné a jistě napsané nějakým laikem, který v životě on-line poker nehrál..... Pro informace jak hrat poker napiste.... peckoss@centrum.cz
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků