od jirik » pon led 22, 2007 21:37
Dementieva E. v Vaidisova N. [Games HC] 1.5:0 tip 2 - 1.85 - nejvyšší vklad OK
1.85 Chakvetadze A. v Kostanic J. [Games HC] 0:5 tip 1 - vyšší vklad KO 6:4, 6:4
Ancic M. - Roddick A. 1,38 tip 2 - Betchance - vyšší vklad OK
Dnes tam nic zajímavého v handicapu nevidím, ale zaujalo mě pár zápasů, které když se dají v kamenném Tipsportu - dají slušný kurs.
Bryan/Raymo-Gucci/Della tip 1 1,17
Bryan/Bryan-Coetzee/Wasse tip 1 1,17
Sharapova-Chakvetadze tip 1 1,20
K.Clijsters-Hingis tip 1 1,33
Roddick-Fish tip 1 1,22
Federer-Robredo tip 1 1,07
celkem - 2,85 nejvyšší vklad (pro mě je tento tiket minimálně 50%:50%)
Něco k hráčům: B/B- B/R- forma, kvalita proti párum bez skalpu ze špičky; Sha- top forma na vítězství v turnaji proti obranářce, která má sérii vyhraných zápasů, ale myslím, že úderově a psychicky ještě tak silná není jako soupeřka; Cli- výborně připravená, hraje uvolněně - má naplánovaný odchod z tenisu, Hin- takticky se výborně předvedla v posledním zápase s číňankou, kdy dokázala s jediným winerem v setu dát kanára, proti silově dobře hrající Cli- nebude jen chytrost a dobrý return stačit; Rod- ohromné zlepšení za posledního půlroku pod trenérem Connorsem - myslím, že předchozí dva zápasy byly pro něj větším oříškem než bude dnešní s Fis-, Rod- bude psychicky hodně nahoře.
Vaidisova N. - Safarova L. tip 2 4,00 - Cashpoint - střední vklad
Na závěr jedno možné překvapení. Pokud Saf- dokáže odehnat myšlenky na velikost zápasu a věci s ním spojené má šanci. Pokud se dostane do zápasového transu a zopakuje herně svůj životní zápas s Mauresmo, může znejistit a přetlačit svou soupeřku. Vai- zde výsledkově odvedla to co se od ní čekalo, ale v top formě není. V posledním zápase s Dementievou měla jen 55% úspěšnost 1. podání. Má proti sobě levorukou hráčku, která je dobrá na returnu a 1.podání kterým si umí pomoci v kritických chvílích není teď 100%. Myslím, že i vynikající forhend se jí bude proti Saf- hůře uplatňovat. Přesto všechno jsem přesvědčen, že bude největší roli hrát psychika. Vai- (při jejím seběvědomí) od sebe nutně očekává postup, a to ji bude znervozňovat. Shrnuto: z 80% psychika versus psychika.