Kedze som si tu v poslednej vsimol dost opakovanych analyz a tipov,co sa aspon mne osobne zda nelogicke,dovolim si predniest mozno blby navrh na zmenu..
Pridavana analyza,alebo tip na ten isty zapas,by sa tolerovalo len v nejakom casovom horizonte,trebars pol hodinu,hodinu..predsa ked nieco napise jeden clovek a o 2 hodiny tam napise iny clovek v podstate to iste a ten isty tip a o dalsiu hodinu iny zas to iste,je to zbytocne...
U kazdeho je pisanie analyzy casovo individualne,to je fakt,trebars moze nastat situacia,ze member A pise analku na Arsenal,a medzitym member B pise analku na Arsenal povedzme v rovnakom case,je jasne ze naraz to tam nebude,trebars A to prida o 14:30 a B to prida 14:55,to mu sa este da chapat,ze im praca trvala rozny cas,ale nechapem veciam uvedenim vyssie,ked to pridavane uz v dost casovych odstupoch...
Je jasne ze clovek pri pisani analyzy nebude kazdu chvilu kontrolovat ci uz tam niekto iny ten zapas nepridal,ale zas pred pisanim by sa mal kazdy pozriet ci uz tam ten dany zapas nie je rozobrany,teda ci ho vyznam pisat znova..
Moj navrh urcite nie je dorieseny,priznavam napadlo ma to narychlo,ale urcite sa z tymto nieco robit a dospiet k nejakemu vychodisku..
Mozno nejakou formou,ze by sa zriadila samostatna sekcia,kde by informoval kazdy member o tom aky zapas ide rozobrat,datum,priblizny cas pridania analyzy,a tym by sa mozno predislo aj opakovanym veciam,lebo keby si to pozreli memberi C,D,E,F,G,ze member A informoval ze prida Arsenal-Bolton 1 do 16.00,automaticky by sa mohli pustit do ineho,z tym ze by tiez informovali co,teda aj ini memberi by vedeli co sa v dohladnej dobe objavi aka analyza akeho zapasu,stacilo by strucne priklad:Dede 13.2hokej Aalborg-Herning 2,do 18:00,popripade aj viac zapasov by si mohli memberi uviest ak by to neskor pridali...
Bola to len uvaha,tak ma hned neodsudzujte