Moderátor: Moderátoři
kali píše:ja jen doplnim, ze ve skriptu zamerne nejsou uvedeny sazkove kancelare, ktere jsou vsude na black-listech z duvodu nevyplaceni penez. Prave tyto sazkovky maji vetsinou nejvyhodnejsi kursy, aby nalakali dalsi chudaky, kteri pak o sve penize prijdou. Pokud by nekdo uvadel v honbe za yieldem tyto SK, tak jsou tyto sazky pro nas vsechny nevsaditelne, protoze nepredpokladam, ze by si nekdo u takove SK delal ucet. Tim, ze tyto SK ve skriptu nejsou (a nejsou tedy "povoleny") se alespon castecne zabrani pridavani nevsaditelnych kursu.
Redaktor4 píše:kali píše:ja jen doplnim, ze ve skriptu zamerne nejsou uvedeny sazkove kancelare, ktere jsou vsude na black-listech z duvodu nevyplaceni penez. Prave tyto sazkovky maji vetsinou nejvyhodnejsi kursy, aby nalakali dalsi chudaky, kteri pak o sve penize prijdou. Pokud by nekdo uvadel v honbe za yieldem tyto SK, tak jsou tyto sazky pro nas vsechny nevsaditelne, protoze nepredpokladam, ze by si nekdo u takove SK delal ucet. Tim, ze tyto SK ve skriptu nejsou (a nejsou tedy "povoleny") se alespon castecne zabrani pridavani nevsaditelnych kursu.
Mohu se prosím tě zeptat, proč ve skriptu není betfair? Myslím, že dost tipérů tuto burzu používá, byť to není klasická SK
noucamp píše:Redaktor4 píše:kali píše:ja jen doplnim, ze ve skriptu zamerne nejsou uvedeny sazkove kancelare, ktere jsou vsude na black-listech z duvodu nevyplaceni penez. Prave tyto sazkovky maji vetsinou nejvyhodnejsi kursy, aby nalakali dalsi chudaky, kteri pak o sve penize prijdou. Pokud by nekdo uvadel v honbe za yieldem tyto SK, tak jsou tyto sazky pro nas vsechny nevsaditelne, protoze nepredpokladam, ze by si nekdo u takove SK delal ucet. Tim, ze tyto SK ve skriptu nejsou (a nejsou tedy "povoleny") se alespon castecne zabrani pridavani nevsaditelnych kursu.
Mohu se prosím tě zeptat, proč ve skriptu není betfair? Myslím, že dost tipérů tuto burzu používá, byť to není klasická SK
Sveho casu sem na to taky apeloval, bylo to zduvodneno tim, ze pohyb kurzu na burzach muze byt v uplne jime tempu nez u klasickych SK, ze by to bylo tezko hlidatelne, zdali nekdo nepodvadi a taky ta 5% commision z vyhry ma vliv na konecny kurs.
Ten diskutabilni pohyb kurzu uznavam jako dulezite protikriterium, poplatek podle me neni prekazkou, protoze kamenne SK maji manipulak uplne nekde jinde
DEDE píše:Takisto by nebolo spatne zaradit Formulu-net,kedze je bez MP a normal formula je v skripte 10%MP
kali píše:DEDE píše:Takisto by nebolo spatne zaradit Formulu-net,kedze je bez MP a normal formula je v skripte 10%MP
ETIP pridan bude, u te Formuly nevim jestli uz je to nejak kompletne v provozu, pokud ano, tak by asi mohla (mela) byt pridana
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků