Moderátor: Moderátoři
nforest píše:K tej dovere este tolko,ze tu absolutne chyba aj naznak pocitu ZODPOVEDNOSTI k ostatnym...
richardt píše:nforest píše:K tej dovere este tolko,ze tu absolutne chyba aj naznak pocitu ZODPOVEDNOSTI k ostatnym...
Toto je jak u koho.
Ale v podstatě je částečně problém i v samotných nových pravidlech,která nutí membery natipovat 8 tipů měsíčně.
Jakou hodnotu má tip a analýza o které nejsem absolutně přesvědčen,ale musím ho napsat abych splnil normu ?
Možná se to nestane a každý měsíc najdu 8 (nebo i více) tipů.
Pokud ale budu nucen dávat i tipy pouze ke splnění normy,budu to u nich uvádět !
Zatím se mi zdá,že tak trochu vítězí kvantita nad kvalitou...
Mafix píše:Dobre, ale ako vyriesis toto, ze niekto ma 4 tipy OK a za cely rok je na fore potom bez dalsej prace, nejake minimum tu byt zialbohu musi.
Otazka je ako to urobit lepsie,. ak sa to da.
richardt píše:Mafix píše:Dobre, ale ako vyriesis toto, ze niekto ma 4 tipy OK a za cely rok je na fore potom bez dalsej prace, nejake minimum tu byt zialbohu musi.
Otazka je ako to urobit lepsie,. ak sa to da.
Ano,máš pravdu - toto je opravdu problém...
Já ten limit nekritizuji.Jen jsem uváděl,že v rámci zodpovědnosti za své tipy vůči ostatním budu dávat upozornění k tipu,který jsem dal pouze z důvodu splnění limitu.
JayJay píše: 4 tipy vyrobím pohledem do nabídky jak nic.
Ale tvrdit, že 8 tipů měsíčně v hlavní sezoně je moc, mi přijde jako pořádný alibismus.
richardt píše:JayJay píše: 4 tipy vyrobím pohledem do nabídky jak nic.
Ale tvrdit, že 8 tipů měsíčně v hlavní sezoně je moc, mi přijde jako pořádný alibismus.
Je to samozřejmě věc názoru a přístupu k sázení.
Já pohledem do nabídky vyrobím i 20 tipů,ale jaká bude jejich kvalita to je jiná věc...
(Já věděl,že se nemám pouštět do diskuze).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků