od jirik » pon bře 05, 2007 3:06
Díky za reakce.
Provedu krátce hodnocení za únor.
únor: +344,48 -290 119% březen: +20,73 -20 (-47- KO -4; -48- OK +13,02 -6; -49- KO -3; -50- OK +7,71 -2,57; -51- KO -4)
Když jsem sem začal počátkem února uvádět akovky, bylo to z několika důvodů:
1) Chtěl jsem zkusit, jestli se dá využít manipulačního poplatku u nízkých kursů ve prospěch sázkaře (kvůli MP jsou nejnižší kursy o něco vyšší než u internetových sázkovek => při jejich znásobení dostávám většinou větší kurs - po odečtení MP u celkového kursu sázky - než při znásobení u internetových sázkovek). Tato úvaha se mi potvrdila jako správná.
2) Tenisové malé kursy mi vznikaly jako "odpad" při hledání zápasů publikovatelných na fóru.
3) Jak vyřazovat "tutovky", které nevyjdou? Tady samozřejmě stále ještě hledám vhodné postupy a pravidla. Potvrdilo se mi, to co jsem více méně tušil - nejlépe odhadnu ženský tenis, hůře mužský a nejhorší to je, pokud zabloudím do ostatních sportů.
4) Ač to tak nevypadá, příprava a vyřazování rizikových tipů je obdobně zdlouhavé a těžké jako výběr tipu z vyšším kursem.
Závěr: Zatím budu pokračovat dál přibližně stejně, ale pokusím se to tu více zpřehlednit. Pokud máte někdo zkušenosti s tímto způsobem sázení budu rád za každou vaši reakci.