jeste jednou na toto zareaguji
Ja myslim, ze ta pravidla co se vyhazovani za cervena cisla tyce, nejsou nastavena nijak brutalne, aby bylo treba snizovat hodnoceni nebo ho naopak zvysovat koncem mesice za ucelem byt na konci mesice v cervenych cislech...
Kdyz dostanu podminku, tak o co jde? O nic. Pristi mesic musi byt me tipy plusove a teprve pokud nebudou tak jsem vyrazen. Ale pouze do te doby nez se dostanu do plusu (pak jsem prijat zpet)
Jaka je pravdepodobnost u kvalitniho tipera, ze bude mit za unor + brezen cervena cisla a jeho dubnove tipy budou opet cervene? Troufam si rici, ze mit tri mesice v rade, mesic co mesic cervena cisla, to uz je hooooodne smolne obdobi a ta pravdepodobnost toho je mala... takze jsem presvedcen, ze je zbytecne si snizovat nebo zvysovat hodnoceni, kdyz jeste ani nemam podminku
(nevim, alespon ja bych k podobnemu kroku nesahl uz kvuli ostatnim memberum, abych je tim neposkodil)
Navic jsem presvedcen, ze ten kdo pouziva vklad a ne duveru a je zaroven schopen lepsiho odhadu % pravdepodobnosti vysledku nez bookmaker neni v ohrozeni toho, ze ho tri mesice v rade v cervenych cislech potkaji. Vim, ze ted budu pranyrovan
, ale vzhledem ke sve filosofii sazeni jsem presvedcen o tom, ze jestlize clovek jako hodnoceni pouziva vklad a na zaklade hodnoty kursu udava vysi vklad, pri cemz na forum pise pouze tipy s value kursu +10-15% a vyse, pak riziko toho, ze tri mesice v rade za sebou skonci v cervenych cislech je opravdu hodne minimalni, protoze to, ze sazi pouze hodnotne kursy s indexem pres 15% se zkratka musi projevit v prubehu tech tri mesicu (samozrejme, ze spatne obdobi mesic ci dva v rade se sem tam nevyhne nikomu). Zatimco clovek hodnotici duverou nestarajic se o value v kursu ma vetsi riziko cervenych cisel, jestlize urcuje duveru na zaklade pravdepodobnosti toho, ze dany vysledek nastane. A jdu se nekam schovat, protoze jsem tim ted pulku lidi nakrknul
(je to pouze muj nazor, ja k sazeni pristupuji takto a netvrdim, ze to je spravne
)
Co chci ale zduraznit: Za par mesicu az bude pocet tipu u kazdeho membera vyssi, tak se jeho yield ustali na urcite hranici odpovidajici jeho dlouhodobym vysledku, yield bude uz relativne pevny a zadne podminky uz prakticky ani nebudou hrozit. Jestlize jsou vase tipy dlouhodobe plusove, tak se na foru udrzite a i kdyby nahodou nedej boze nekdo na par tydnu vypadl ted zpocatku, dokud jeste neni yield zpevneny vysokym poctem tipu, tak je za chvili zpet, jen co ho opusti spatne obdobi a dostane se na nulu