Live VALUEBETY

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Live VALUEBETY

Příspěvekod SaR^Au » ned kvě 13, 2007 13:24

Zdravim všechny,

včera jsem se koukl na livebeting u Bwin při sledování zápasu Finsko-Rusko a všiml jsem si poměrně zajímavé věci. 10 min Před konce byl stav 1:1, hrál se naprosto vyrovnaný hokej a kurzy na Bwin byli totálně ve prostěch Ruska, jak 1X2 tak i jesli dá Rusko-Finsko gól. Tak mě napadlo, že tyhle livekurzy patrně nebubou vytvářet lidé, ale spíš programy které se orientují jenom podle původních kurzů a podle skóre, ale neberou v potaz, jak hra doopravdy vypadá.... Všiml si toho někdo další nebo je to spíš nějaký kix? Podle mě by se toho dalo poměrně dobře využít a nacházet slušné valuebety, akorát to chce ten zápas sledovat a přecenjen rozdíl mezi předvedenou hrou, aktuálním stavem a předzápadovými prognozami se nejspíš zdaleka nenajde v každém zápase, takže to možná bude otročina za pár korun. Kdo má nějaký názor, pište!
SaR^Au
Host
Host

Příspěvekod bulit » ned kvě 13, 2007 13:47

Ak sa chces venovat livebetingu vrelo odporucam Betway
bulit
Exmember
Exmember

Re: Live VALUEBETY

Příspěvekod TDG » ned kvě 13, 2007 14:03

SaR^Au píše:Zdravim všechny,

včera jsem se koukl na livebeting u Bwin při sledování zápasu Finsko-Rusko a všiml jsem si poměrně zajímavé věci. 10 min Před konce byl stav 1:1, hrál se naprosto vyrovnaný hokej a kurzy na Bwin byli totálně ve prostěch Ruska, jak 1X2 tak i jesli dá Rusko-Finsko gól. Tak mě napadlo, že tyhle livekurzy patrně nebubou vytvářet lidé, ale spíš programy které se orientují jenom podle původních kurzů a podle skóre, ale neberou v potaz, jak hra doopravdy vypadá.... Všiml si toho někdo další nebo je to spíš nějaký kix? Podle mě by se toho dalo poměrně dobře využít a nacházet slušné valuebety, akorát to chce ten zápas sledovat a přecenjen rozdíl mezi předvedenou hrou, aktuálním stavem a předzápadovými prognozami se nejspíš zdaleka nenajde v každém zápase, takže to možná bude otročina za pár korun. Kdo má nějaký názor, pište!

Taky zdravím,
ty live sázky dělají lidé, akorát Bwin sází na kvantitu na úkor kvality a vzhledem k tomu kolik nabízí LIVE sázek se těm traderům ani nedivím, že jim občas něco uteče. Navíc Bwin se vysloveně zaměřuje na rekreační klientelu a ti tam stejně "buší" favority, ať hra vypadá jakkoliv. Takže trader musí brát v potaz i na co tam má peníze a ne jen na to, jak to vypadá na hřišti. Lidi, kteří se na to dívají jako ty, odradí brzy nízkými limity sázek a nebo ti dají brzy osobní limit pár desítek či jednotek euro a máš po legraci. Takže tam bych terno nehledal. Zkus radši Betfair :wink:
TDG
Exmember
Exmember

Zpět na HELP - obecní rady