Trochu vás dloubneme
AC Sparta Praha = mistr ligy
AC Sparta Praha = vítěz poháru ČMFS
HC Sparta Praha = mistr ligy
Moderátor: Moderátoři
elitey píše:Pro červenobílé:
věčně druhý
stressor píše:...no tak konecne ti rudosi zase neco vyhrali,tolik penez utopenych a malem zase skutek utek ...
king banik
JayJay píše:stressor píše:...no tak konecne ti rudosi zase neco vyhrali,tolik penez utopenych a malem zase skutek utek ...
king banik
Mě nic nerozhodí, kdo chce tvrdit takové nesmysly, ať si je tvrdí Jinak nic proti Baníku, poslední kola mi slušně vydělal
lubosbart píše:JayJay píše:stressor píše:...no tak konecne ti rudosi zase neco vyhrali,tolik penez utopenych a malem zase skutek utek ...
king banik
Mě nic nerozhodí, kdo chce tvrdit takové nesmysly, ať si je tvrdí Jinak nic proti Baníku, poslední kola mi slušně vydělal
No já si také myslím, že toto tvrzení je už spíše takové "klišé", ale o ČMFS si už dlouho žádný iluze nedělám a utvrdilo mě v tom předávání poháru pro mistra, kdy 1. místopředseda české kopané euforicky slaví se sparťany titul. PS: Košťále ty hovado už to zabal, českej fotbal ty a tvoji kumpáni potápíš do čím dál větších sra*ek.
JayJay píše:stressor píše:...no tak konecne ti rudosi zase neco vyhrali,tolik penez utopenych a malem zase skutek utek ...
king banik
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků