Mistři

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod JayJay » úte kvě 29, 2007 17:21

stressor píše:
JayJay píše:
stressor píše:...no tak konecne ti rudosi zase neco vyhrali,tolik penez utopenych a malem zase skutek utek :D ...

king banik

Mě nic nerozhodí, kdo chce tvrdit takové nesmysly, ať si je tvrdí 8) Jinak nic proti Baníku, poslední kola mi slušně vydělal :P

...ja ale vubec nemel na mysli ovlivnovani zapasu :? ale utraceni za "top" kanonyry a "super posily" :D

Všechno souvisí se vším. Když se vymění 15 trenérů za 5 let, tak těžko může fungovat posilování a nějaká koncepčnost a normální úrovni. Letos si myslím ale, že po dlouhé doby posily zapadly a jednoznačně měly přínos. Kulič, Hušek i Horváth si své jednoznačně odehráli, dovolím si tvrdit, že skoro byli rozhodujícím kritériem vzhledem k jejich výkonům ke konci ligy. To se Sparta hodně zvedla a tím, že dokázala ze všech týmů v nejtěžších chvílích hrát nejlépe, titul asi zasloužila.
JayJay
Exmember
Exmember

Příspěvekod lubosbart » čtv kvě 31, 2007 11:00

Obrázek
hmmmm :very_mad: :very_mad:
Obrázek
Čím menší má vlast,tím větší je láska k ní
1/10 small
2-3/10 mediu
4-...Big
lubosbart
Exmember
Exmember

Příspěvekod JayJay » čtv kvě 31, 2007 13:53

Ve Spartě dlouho působil jako prezident a není to tak dávno, mně na tom nepřijde nic nepochopitelného.
JayJay
Exmember
Exmember

Příspěvekod lubosbart » čtv kvě 31, 2007 14:00

JayJay píše:Ve Spartě dlouho působil jako prezident a není to tak dávno, mně na tom nepřijde nic nepochopitelného.

Tak podle mě by měl bejt nestranej a neměl by dávat svou náklonost ke Spartě tak najevo. Toto není jediný případ, kde prokazuje svou náklonost
Obrázek
Čím menší má vlast,tím větší je láska k ní
1/10 small
2-3/10 mediu
4-...Big
lubosbart
Exmember
Exmember

Příspěvekod JayJay » čtv kvě 31, 2007 14:09

lubosbart píše:
JayJay píše:Ve Spartě dlouho působil jako prezident a není to tak dávno, mně na tom nepřijde nic nepochopitelného.

Tak podle mě by měl bejt nestranej a neměl by dávat svou náklonost ke Spartě tak najevo. Toto není jediný případ, kde prokazuje svou náklonost

Nj, Spartou prošel, to přece nesmaže. To je jako Klaus, z titulu prezidenta by měl být ještě nestrannější než Košťál vůči Spartě, a stejně je čestným prezidentem ODS.
JayJay
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » čtv kvě 31, 2007 16:21

to lubosbart :
Pana Košťála teda vůbec nemusím a samozřejmě že ani Spartu nemusím. Nicméně v této věci naprosto souhlasím s JayJayem. Na tom že se raduje pan Košťál ze sparťanského titulu nevidím nic nepochopitelného. Všichni vědí že prezidentem Sparty byl (s tím ale do své současné funkce v ČMFS nastupoval) a tak je ta radost pochopitelná.
Myslím si, že kdyby na různých záběrech byl pan Košťál jen coby s nadhledem tleskající funkcionář, tak by se objevily hned opačné spekulace "hele, Košťál nemá z toho sparťanskýho titulu vůbec radost, co se tam asi stalo? Co si udělali? Kdo komu co ukradl?" a podobně. :wink:
Prostě v této situaci ať by se zachoval jakkoliv, tak by se různým spekulacím nevyhnul a tak se zachoval jak to cítil. A opravdu myslím, že ta jeho radost byla upřímná a pro mne osobně pochopitelná.
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Předchozí

Zpět na Chat a pokec