Fenomén dnes-Kdo nesází, není čech

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod elitey » pát čer 08, 2007 10:51

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nechápu proč nehraje přes internet ...
Obrázek
elitey
Exmember
Exmember

Příspěvekod Bender » pát čer 08, 2007 10:56

mata píše:asi nema internet :D :D :D

Bender píše:Asi sází vsechno co je v nabídce. Se divim proc nezkusil Betfair :D
Bender
Exmember
Exmember

Příspěvekod 1 » pát čer 08, 2007 10:58

elitey píše::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To je jednoduche: lebo je to reklama od Tipsportu a Fortuny !
Mozno ziadny Dedic neexistuje...Nie je to nejaky student herectva, ktoremu zaplatili ??? :D

Internetove SK im stale viac slapu na paty a tak taketo dokumenty (reklamy) sa asi budu objavovat castejsie.
1
Host
Host

Příspěvekod petranek80 » pát čer 08, 2007 11:05

Kdo ho zna? ......Nikdo? .........Pak je to on - falesny sazkar(vrchni), za niiiiiiiim :lol: :lol: :lol: :lol:
petranek80
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod *PETR-CECH* » pát čer 08, 2007 11:13

1 píše:
elitey píše::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mozno ziadny Dedic neexistuje...Nie je to nejaky student herectva, ktoremu zaplatili ??? :D

Internetove SK im stale viac slapu na paty a tak taketo dokumenty (reklamy) sa asi budu objavovat castejsie.

Určitě existuje... jsem našel na stránkách fortuny s ním rozhovor. Už před rokem tam vyhrál auto.

http://www.ifortuna.cz/content.php?news=1581
Člověk musí vždy věřit ! :thumbup1: HC Sparta Praha :punk:
*PETR-CECH*
Exmember
Exmember

Příspěvekod elitey » pát čer 08, 2007 11:17

tak je to blb, jestli existuje.... :?
Obrázek
elitey
Exmember
Exmember

Příspěvekod petranek80 » pát čer 08, 2007 11:19

Byl jsem si jistý, že se větší „magor“ v republice nenajde. ... viz. rozhovor :lol:
petranek80
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod JayJay » pát čer 08, 2007 11:24

To je hustej rozhovor, ten člověk neví základy o sázení, jak funguje atd, vůbec nic, normální gambler. A to v té TV jsem vlastně získal pocit, že tím vydělává :shock:

9) Nacházíte se ve stádiu, kdy Vám už vlastně pouze peníze vydělávají peníze? Získal jste tento kapitál na poli kursového sázení?

Nejsem ve stádiu, kdy bych nemusel pracovat, abych uživil rodinu. Co se týče mého kapitálu, tak ten jsem získal dědictvím a rozmnožil prací a pravidelně velkou část odevzdávám na poli kursového sázení. Každý se chlubí pouze výhrou, ale nikdy ne prohrou… v poslední době se chlubím často, a proto to vypadá, že jsem i úspěšný sázkař, ale jako u každého je opak pravdou :/ Bohužel je matematika naprosto spravedlivá a sázkař má dlouhodobě takřka nulové šance.
JayJay
Exmember
Exmember

Příspěvekod 1 » pát čer 08, 2007 11:31

*PETR-CECH* píše:
1 píše:

Určitě existuje... jsem našel na stránkách fortuny s ním rozhovor. Už před rokem tam vyhrál auto.

http://www.ifortuna.cz/content.php?news=1581

\

A vobec by som sa necudoval, keby to bol "herec na pokracovanie"...
Vsak kazdy dobry serial ma viac dielov, nie ? :D
Mozno ho uvidime za par mesiacov znova, ak nenajdu noveho.

Z hodnoverneho zdroja viem, ze Fortuna aj Tipsport bezne beru maximalne za 10 az 30 000 (velmi ojedinele za viac) a ako tam hadzal tie tikety na stol, ze to ma za jedno dopoludnie a tie sumy...podla mna totalna blbost. Nech mi povie, v ktorej pobocke mu to takto beru a zozeniem ludi, co davaju za viac a ti potom mozu vyskusat, ci nekeca...(akoze na 99 % keca !!!)
1
Host
Host

Příspěvekod JayJay » pát čer 08, 2007 11:32

Vzhledem k tomu, že přiznal, že prohrává velké částky, tak by byla Fortuna absolutně padlá na hlava, kdyby ty peníze odmítala. Vědí, kdo to sází, tak co.
JayJay
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec