tak základní kámen úrazu asi bude v tom , že sázení jsem se vlastně nikdy nevěnoval .. konec konců od samého začátku tady na foru jsem zduraznoval, ze nesázím, jen se zajímám o sport , predávám ifnos a poznatky, které mám a které zjistím k tomu ci onomu .. nikdy jsem se nesnazil nejak soustavne a cílene "vyuzit" toto vse k nějakému systematickému sázení , jen cas od casu jsem si zasel do pobocky a zkusil jen tak neco nalozit a tak vlastne az do zacatku tohoto blocku jsem nemel zadné zkusenosti s tím "opravdovým" tipováním a sázením , konec koncu ani to nebyla moje touha
tim, jak jsem zacal blocek, tak jsem samosebou se dostal do jiné "dimenze" a byl jsem postaven pred celkem tezký ukol, zurocit to, co vím a znám , i v praxi .. a vzhledem k tomu, ze nemám zádného ucitele, nemel jsem zadne "know-how" (konec koncu teprve pred par mesici jsem se poprve dostal k net-sazeni) , tak jak uz rekl AMZ, musel jsem si nekolikrat nabít usta
a porad nabíjím a jiste i jeste budu, pokud tedy se budu pokouset dál pokracovat v tomto blocku
zjistil jsem taky, ze i kdyz ma clovek prehled o sportu, musí mít daleko vetsi prehled o tipování jako celku, o kurzech , sázkovkách, systemu tipovani atd .. a to urcite nemám a ani nevím , zda nekdy budu mít, coz me privedlo k myslence, ze clovek ani nepotrebuje mit znalost o sportu, jako spis o tom, jak "umet sázet a poskladat tiket"
je pravdou, ze puvodni umysl, brat blocek vázne , se jaksi vytratil kdesi na zacatku tohoto blocku
, a spis jsem z blocku udelal spise jakesi "net.noviny" s volnejsi atmosferou a naladou .. mozna nakonec k tomu i blocek pretvorim a ciste z toho udelam jakysi zurnalni koutek, kde bych se poustel do komentovani nejen sportovních veci
urcite bych si dovolil oponovat v jedné veci - myslim, ze mam celkem slusnej prehled a to, ze zatím to nedovedu vyuzit v tipovani, neznamena, ze jsem nejaky hlupak, co si na neco hraje a druhym skodi
máte jak v boxu nebo boj.umeni --- muzete natrenovat tisice hodin, umet nejruznejsi bojove techniky, ale dokud nebudete bojovat v ringu, na tatami , na zinence a neprojdete nekolika zapasy , je vam to na nic .. malokdy se totiz stane, ze by bojovnik hned od zacatku vyhraval, vzdy si musí projít temi "porazkami" , skrze ktere se poucí a zjistí , co udelat líp , ceho se vyvarovat atd .. to same jiste plati v na tipovani
a uprimne, ja nemam v tipovacim ringu odbojovano skoro nic, rekl bych, ze jsem v tipovani jeste malej cucák, co teprv poznává, wo co go .. a dle toho to i vypadá .. ale aspon mám tu odvahu to zde otevrene prezentovat , i za cenu toho, ze plno lidi si bude o me myslet pofiderní veci , nekoho budu vytácet nebo budu pro smich (uprimne, je mi to jedno)
cili blocek berte spise jako prvni kroky cloveka, ktery se poprve pustil do "poradneho" tipovani a tím, ze má trosku problemy s tím, brat veci vázne, to vypada tak, jak to vypada
samosebou pokud se budou ozývat hlasy, abych uz prestal prudit s mymi prispevky v blocku, nebudu se zlobit, pochopím to a prestanu s aktivitou v blocku, pro me líp, aspon budu moci zas v anonymite si hrat na velkeho prebornika v tipovani
, a hlavne bych tolik nezanedbaval to, co bylo pro me smerodatne pred blockem, v predavani infos a ruznych poznatku