Nejoblíbenìjší hráè

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod nedo » úte srp 03, 2004 13:19

kali píše:Nejoblibenejsi?

To je pro mne snadna otazka: Garrincha. Nevim jestli nekomu neco jeho jmeno rekne, ale jedna se o jednoho z nejslavnejsich fotbalistu Brazilske kopane.

Mel deformovane nohy, dlohou nemohl poradne chodit natoz behat. Prave deformace nohou se mu nakonec stala hlavni zbrani. Jak tak pajdal, nikdo nedokazal odhadovat jeho klicky, protoze kdyz delal klicku, vypadalo to spis, ze upadne, nez ze ji udela. :lol:

Famozni hrac, bohuzel mel velke psychicke problemy a umrel jako chudak ve slumu na okraji Ria.

Kdo by neznal Garrinchu! Jedna noha do O a druhá noha do X. Umìl jen jednu klièku a dìlal ji poøád dokola - a poøád úspìšnì. Každý obránce tu klièku znal - ale stejnì byl v drtivé vìtšinì osobních soubojù úspìšnej právì Garrincha.
Pokud se tady tedy mohou uvádìt i hráèi, kteøí již aktivnì nehrají, tak potom je to Diego Armando Maradona.
To co dokázal udìlat v podprùmìrném klubu SSC Neapol je neopakovatelné. Vidìl jsem nìkteré zápasy Serie A z té doby a jeho individuální výkony byly prostì famózní. A nad tím vším se skví zápas Argentina - Belgie na MS 1986 v Mexiku. Zápas jediného muže - Maradony.
Jako èlovìk totální troska a asi to v hlavì nikdy nemìl a do teï nemá dobøe poskládané - ale jako fotbalista fenomenální.
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod kali » úte srp 03, 2004 14:06

nedo píše:
kali píše:Nejoblibenejsi?

To je pro mne snadna otazka: Garrincha. Nevim jestli nekomu neco jeho jmeno rekne, ale jedna se o jednoho z nejslavnejsich fotbalistu Brazilske kopane.

Mel deformovane nohy, dlohou nemohl poradne chodit natoz behat. Prave deformace nohou se mu nakonec stala hlavni zbrani. Jak tak pajdal, nikdo nedokazal odhadovat jeho klicky, protoze kdyz delal klicku, vypadalo to spis, ze upadne, nez ze ji udela. :lol:

Famozni hrac, bohuzel mel velke psychicke problemy a umrel jako chudak ve slumu na okraji Ria.

Kdo by neznal Garrinchu! Jedna noha do O a druhá noha do X. Umìl jen jednu klièku a dìlal ji poøád dokola - a poøád úspìšnì. Každý obránce tu klièku znal - ale stejnì byl v drtivé vìtšinì osobních soubojù úspìšnej právì Garrincha.
Pokud se tady tedy mohou uvádìt i hráèi, kteøí již aktivnì nehrají, tak potom je to Diego Armando Maradona.
To co dokázal udìlat v podprùmìrném klubu SSC Neapol je neopakovatelné. Vidìl jsem nìkteré zápasy Serie A z té doby a jeho individuální výkony byly prostì famózní. A nad tím vším se skví zápas Argentina - Belgie na MS 1986 v Mexiku. Zápas jediného muže - Maradony.
Jako èlovìk totální troska a asi to v hlavì nikdy nemìl a do teï nemá dobøe poskládané - ale jako fotbalista fenomenální.

Presne jak rikas, jedna noha do X, druha do O... Nedo zna... Byl to fenomen, jen mne mrzi, ze jsem nevidel vic sestrihu z jeho zapasu. Ale tech par co jsem videl mi stacilo.

Maradona urcite bez debat patri mezi nejlepsi hrace vsech dob, ale tech by bylo vic. Kdyz uz tu tak piseme, nelze nepridat Peleho . O nem netreba nic psat, protoze toho zna kazdy :) Snad jen ze tolik branek co on nastrilel za svoji karieru za Santos uz nikdy nikdo neprekona. I kdyz je fakt, ze v jeho dobach se moc nebranilo...
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Johnny72 » úte srp 03, 2004 14:54

Ja krome Maradony a Peleho z tech nehrajicich hracu pripomenu dva ulitle kolumbijce - a to :

Carlos Valderrama - uz jenom kvuli tomu haru, ale hrat taky umel pekne to si nemyslete :!: :lol:
Rene Hiquita - golman prosluly svymi klickami a podporou utoku [a kiksy pochopitelne - vzpomente jak chtel zesmesnit kamerunce Rogera Millu a dopadlo presne opacne...] :wink:

A z hracu co hraji dnes :?: Treba Roberto Carlos, to je muj oblibeny hrac.
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod nelson » úte srp 03, 2004 15:06

Eric Munson @DET.MLB
nelson
Host
Host

Příspěvekod JoXo » úte srp 03, 2004 15:36

stari pani :? Marco Van Basten,Enzo Scifo - Moravcik
JoXo
Host
Host

Příspěvekod KrysaÅ™ » úte srp 03, 2004 17:52

Tak z tìch již nehrajících je to PEPY BICAN.Když se mu nedaøilo tak o poloèase vymìnil kopaèky a dal 8 golù jako nic.
Škoda že žil v tak blbé dobì.V poètu golù mu Pele nesahá ani po kotníky.
Prostì støelec s velkým S :lol:
KrysaÅ™
Host
Host

Příspěvekod nedo » úte srp 03, 2004 17:57

Krysaø píše:Tak z tìch již nehrajících je to PEPY BICAN.Když se mu nedaøilo tak o poloèase vymìnil kopaèky a dal 8 golù jako nic.
Škoda že žil v tak blbé dobì.V poètu golù mu Pele nesahá ani po kotníky.
Prostì støelec s velkým S :lol:

Bohužel hrál v dobì, která nám zanechala jen mizivý videomateriál. Já osobnì ho znám jen z knížek - záznamy jeho gólù nebo akcí jsem vidìl myslím všeho všudy tak dva. :oops:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod kali » úte srp 03, 2004 18:55

Johnny72 píše:Ja krome Maradony a Peleho z tech nehrajicich hracu pripomenu dva ulitle kolumbijce - a to :

Carlos Valderrama - uz jenom kvuli tomu haru, ale hrat taky umel pekne to si nemyslete :!: :lol:
Rene Hiquita - golman prosluly svymi klickami a podporou utoku [a kiksy pochopitelne - vzpomente jak chtel zesmesnit kamerunce Rogera Millu a dopadlo presne opacne...] :wink:

Valderrama a Higuita, jiste dva hrivaci. Higuitu jsem mel vzdycky strasne rad, skoda, ze se pak zapletl do cachru Medellinskeho kartelu a zavreli ho :cry:

Kdyz uz pises o Millovi (dalsi fenomen), tak nezbyva nez jen souhlasit, na toho jsem uplne zapomnel :oops:

Souhlas s Krysarem a Bicanem, to byl dalsi pan fotbalista.

Z dob davno minulych, maji muj obdiv, podle toho co jsem o nich cetl:
bomber Jan Kosek
lisak Oèko Janda
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod mathis » úte srp 03, 2004 19:25

Vojvodík

FC IPR Èeský Tìšín

V sobotu v poharu proti Frydku dal tak krasny gol, o kterem se muze Beckhamovi,Giggsovi a ostatnim jen zdat!!!

btw. Anglican z prave strany asik pet metru od rohoveho praporku :!: :!: :!: GREAT :lol: :lol: :lol:
mathis
Exmember
Exmember

Příspěvekod Marrak » pát srp 06, 2004 0:44

Tak ja musim take zminit legendarniho Pepiho Bicana.....opravdu skoda doby kdy hral...presto je to muj nejoblibenejsi hrac :wink: [/b]
Impossible is nothing
Marrak
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec