Takze otazka je jednoducha: jak casto sazite live?
Objasnim hlasovaci odpovedi - Evropou jsou mysleny evropske SK (b365, sportingbet, bwin atd. atd.), Asii pak asijske sk jako ibc, sbo, mansion88 atd.
Pokud sazite prevazne v Evrope a doplnkove v Asii, hlasujte prosim pro "pravidelne (Evropa)", pokud naopak tak hlas k "pravidelne (Asie)". Posledni varianta je urcena jen tem, kteri maji sazky Asie /Evropa zhruba ve stejnem pomeru.
Diky za hlasy
===================
Osobne jsem livebettingu v minulosti nijak zvlast nevenoval, nicmene v poslednim zhruba pul roce jsem z mnoha duvodu zacal sazet cim dal vice a vice live. Duvodem je jednak moznost sazet AH pri nizkem marginu na ligy, ktere jinak nez live nemuzu v AH vsadit kvuli tomu, ze to nikdo nema (jen Pinnacle se svym limitem 34 e, Asie radu lig vypise az live nikoliv pred zapasem), druhym duvodem je samozrejme mnozstvi sazkovych prilezitosti, ktery kazdy zapas nabizi. Zatimco predzapasovy trh je jen jeden, t.j. predzapasova prognoza (estimations) a nasledne vsazeni ci nevsazeni na zaklade nabidky na trhu, tak livebetting nabizi velke mnozstvi sazkovych okamziku vzhledem k promenlivosti kazdeho zapasu (+ pohyb kursu casto od gambleru, kteri vytvari vyhodne sazkove prilezitosti pri protisazce).
Z pocatku jsem zastaval nazor, ze livebetting nemuze nabidnout vetsi values, protoze zacina tam, kde koncil trh pred zapasem (a ze tesne pred zapasem je value ve srovnani s early marketem zoufale malo je jasna vec). Nicmene realita je takova, ze jednak diky gamblerismu a jednak diky tomu, ze vetsina live sazejicich zapas v TV nesleduje, tak je livebetting velmi vyhodny a predevsim veky a stale se rozvijejici trh a pro mne v soucasne dobe hraje cim dal vetsi dulezitost a predevsim diky limitum v Asii i cim dal vetsi cast zisku z celkoveho kolace.
Hlasoval jsem pro "pravidelne Asie"